08 enero 2024 16:58
Estuvimos muy agusto. Cada rural tranquila, con chimenea. Zonas de estar amplias. Son súper amables. El desayuno está muy bien
25 agosto 2023 19:59
Cada año vuelvo con mi familia, y siempre es un momento especial. Una casa que con su historia y su belleza nos acoge y nos arropa.
14 agosto 2023 8:37
La casa es una autentica casa rural que, con la manera de como ha sido restaurado, brilla tal como hace siglos cuanto fue construido. Se siente muy bien alojado con unas habitaciones chulisimos. Los dueños son muy amable. Gracias por acogernos y explicarnos todos los detalles.
27 julio 2023 14:12
Sense paraules, et sens com a casa però de vacances. Tractw familiar. Esmorzar de primera. Comoditat extrema. Tranquilitat en mitg de natura. Un lloc per tornar. Estem agraits per l estada. Tornarem.
09 mayo 2023 16:24
Ha sigut fantàstic
L'habitació molt bé i l'esmorzar de categoria 10
En Josep Mª i la Roser també un 10
Felicitats!
29 marzo 2023 0:19
Una casa encantadora amb unes persones magnífiques. L’amor de la Roser per la casa es nota i t’el transmet. Les parets de can massot tenen molta història i una energia molt especial.

Son una família maquíssima i et cuiden com una membre més de la família. He estat súper agust i tinc moltes ganes de que la meva família pugui venir i sentir la màgia de la casa i l’amor que transmet així com de l’escalfor i l’acull.

Espero poder tornar aviat a passar uns dies ja que 2 dies s’em han passat volant.

Moltes gràcies per tot el feu i l’energia que doneu.
Sou maravellosos?
De nou, gràcies infinites per tot
Ens veiem molt aviat
24 marzo 2023 11:10
Hi hem anat amb Fent País i hem quedat encantats.
La Roser i el seu home han sigut encantadors amb nosaltres. Tenen una casa preciosa enmig d'un poble bonic amb un ambient molt acollidor envoltat de la natura. Instalacions molt ben cuidades i amb tots els detalls (les habitacions són ideals), esmorzar boníssim amb productes casolans i de proximitat i cuina molt complerta que hem pogut fer servir per cuinar el dinar.

Ho recomanaria a tothom!
01 marzo 2023 1:40
Hem llogat tota la casa i l'experiència ha estat magnífica. La Roser i la seva família han estat molt amables i sempre pendents del què necessitàvem. La casa és tan espaiosa que tot i ser molta gent la convivència es fa molt fàcil. Els llits són
molt còmodes i cada habitació té el seu lavabo. I la cuina té tots els estris necessaris. L'entorn és tranquil i amb accés al poble caminant. Tot perfecte. Tornarem segur!
04 febrero 2023 23:53
Lo mejor el trato de los propietarios y que te dejan a tu aire.
La chimenea espectacular
20 diciembre 2022 4:22
Una casa encantadora amb unes persones magnífiques. L’amor de la Roser per la casa es nota i t’el transmet. Les parets de can massot tenen molta història i una energia molt especial.

Son una família maquíssima i et cuiden com una membre més de la família. He estat súper agust i tinc moltes ganes de que la meva família pugui venir i sentir la màgia de la casa i l’amor que transmet així com de l’escalfor i l’acull.

Espero poder tornar aviat a passar uns dies ja que 2 dies s’em han passat volant.

Moltes gràcies per tot el feu i l’energia que doneu.
Sou maravellosos
De nou, gràcies infinites per tot
Ens veiem molt aviat
29 noviembre 2022 15:40
Can Massot és una autèntica masia que desprèn història per tots els seus racons. La Roser, el Josep Maria i els seus fills són molt amables i carinyosos. La casa és molt gran, les habitacions molt àmplies i acollidores i els esmorzars una meravella! Productes casolans i d'elaboració pròpia boníssims. Vam ser-hi al mes d'agost i cada matí la Roser ens sorprenia amb un pastís acabat de fer i això és molt d'agrair. L'entorn és preciós i ideal per disfrutar de la natura; a més t'informen de tot i et recomanen llocs increïbles. També vem poder comprar alguns productes dels que ells elaboren! Moltes gràcies familia! Tornarem!
09 agosto 2022 18:50
Todo muy limpio, habitaciones amplias y buen precio. Tienes de todo en la casa, hasta futbolin y ping pong. Pero lo mejor de todo ha sido la amabilidad de Roser. Un 15 para la anfitriona, el 10 se queda corto. Para repetir sin duda. Si vais, no olvidéis columpiaros en la platanera. Roser ets molt crack! Gràcies per tot!
20 agosto 2021 11:50
Can Massot és una aposta segura de caliu, una masia preciosa, esmorzars amb carinyo i una atenció al detall que sorprèn i enamora! Ja en som fan i hi tornem cada any!
08 julio 2021 14:50
Un autèntic Mas Empordanès amb molt encant.
Els propietaris encantandors, la casa té les comoditats i l’entorn és immillorable. Ens hi em sentit de fàbula. L’esmorzar, boníssim i amb productes de qualitat.
27 octubre 2020 3:39
Una experiència molt recomanable, en una casa rural autèntica, situada al Alt Empordà.
Els seus esmorzars de pagès són immillorables.
19 septiembre 2020 2:06
Ens ha encantat! Habitació molt agradable, esmorzar súper complert. La família de la Roser molt amables, ens sentim com a casa i la casa és molt bonica
18 abril 2020 18:25
A Darnius Espagne
Logis familial style ferme très convivial et reposant ou la patronne fait le petit déjeuner et vend a petit prix son excellent miel
01 diciembre 2019 9:27
Casa rural muy grande, capacidad para 16-18 personas. Todas las habitaciones con baño completo dentro.
La familia muy amable, hospitalarios, superatentos. Viven en una parte independiente de la casa.
El entorno es normal, no muy bonito, pero en coche hay muchos sitios q visitar y el pueblo está a 1' caminando
12 noviembre 2019 8:26
La casa esta muy bien. La habitación era amplia y tenía salida a la terraza. Puedes disfrutar de las zonas comunes. Disponen de sala de juegos y jardín para los niños.
El desayuno casero muy bueno.
Los dueños muy amables y atentos.
Para repetir
17 octubre 2019 17:40
Molt bona estada, habitació correcta en tots els aspectes. El sr. Josep Maria i la seva dona molt amables i servicials. Lloc idoni per desconnectar, és un altre ambient.
15 octubre 2019 10:30
Endroit parfait pour se reposer.l accueil très chaleureux et très propre.le petit déjeuner plus que copieux.le gâteau au citron une merveille. On reviendra très bientôt.
13 octubre 2019 22:23
Lloc tranquil, molt bonic, acollidor. A prop de pantà i gorgs on banyar-se. Els amos un encant.
01 octubre 2019 1:58
In such a small gastle we had newer stayed. I felt the spirits of chosts at my night. Here I want to come again!
25 septiembre 2019 2:07
Casa pairal molt centrica, a tocar de camps de verd infinit, vistes espectaculars a les muntanyes i amb estances molt amplies i cómodes. Són super amables i acollidors, t'atenen d'allò més bé si ho necessites i respecten el teu espai per gaudir de la teva intimitat com si estiguessis a casa. Espais de jocs, de lectura, de cuina, de relax, llar de foc, ideal per caminades, excursions i escapades familiars o en parella.
13 septiembre 2019 2:44
Nosotros estuvimos y fué genial, nos encendieron la chimenea y hicimos carne a la brasa, los dueños súper amables, muy recomendable.
06 septiembre 2019 17:19
Lo que más me gustó de este lugar.los dueños.muy amables.divertidos.lo hacen sentir como en casa.es un lugar relajante.la verdad me encantó. Muy bien.
28 agosto 2019 1:29
Muy buena experiencia. Roser es encantadora. Nos ofrecieron un desayuno delicioso con productos hechos por ellos mismos.comentamos que nuestro hijo es intolerante a la lactosa y Roser hizo un bizcocho con leche sin lactosa para que pudiera comer. Muchas gracias a toda la familia.
27 agosto 2019 10:51
Masia preciosa reformada, experiencia para recordar y repetir, hemos estado como en casa, genial poder utilizar la cocina, lo mejor el fuego ha tierra por la noche, para niños Super bien con juegos y animales (gallinas, patos, ocas, un poni la "ñola") gatos, perro. Habitación acogedora, baño excelente, una familia encantadora.gracias!

Escribe una reseña



Calificación general: