01 agosto 2022 19:44
Compartimos un fin de semana en familia, la ubicación sí buscas desconexion y eres amantes de la naturaleza, es excepcional, eso sí para llegar a Can Natura con un coche que no sea un sub, o todo terreno o similares, o sea con un turismo, hay unos 20 minutos de pista forestal desde el campo de fútbol de Arbucias, con lo que ello conlleva!
09 abril 2022 20:00
Un finde tot i el mal temps genial, la casa es molt còmoda i ubicada en un entorn privilegiat, els propietaris súper amables i ajudant en tot moment. No us la perdeu!
08 abril 2022 3:57
La casa és una preciositat, decorada i molt cuidada, no li falta cap detall, és molt còmoda.
Té tots els serveis molt adequats, tot funciona molt bé. Destacar la gran funcionalitat de la cuina amb tots els electrodomèstics i estris per un grup nombrós com hem sigut nosaltres.
Les habitacions encantadores, llits molt còmodes.
Els tres lavabos súper nets i molt grans amb dutxa i banyera amb hidromassatge.
La part exterior en plena natura, gran extensió de jardí amb piscina, una finca grandiosa per on passejar i respirar aire pur.
El contacte amb els amos ha estat molt fàcil, t' acompanyen a la casa i et donen tot tipus d'explicació.
Hem passat un cap de setmana llarg meravellós.
La millor manera de celebrar el meu aniversari!
Gràcies família per haver escollit aquesta casa rural per estar tots junts.
Les germanes Rivas hem quedat súper contentes!
29 diciembre 2021 9:23
Una casa estupenda, mol bé equipada i mol neta, am uns llits comodisims i la atencion super, hem pasat un cap de setmana fabulós
08 diciembre 2021 3:57
Tranquilidad y naturaleza con unos servicios completos, no falta ningún detalle…
14 julio 2021 16:50
Increible lugar, una casa encantadora, muy cuidada por sus dueños!
Las habitaciones y camas son muy comodas, el salon también. El jardin muy chulo, para descansar, hacer barbacoas. Ideal para familias

No hay nada que no nos gusto, volveremos
Gracias Marc i Cora!
19 julio 2017 4:29
Lieu idéale pour se retirer dans la nature. Une grande maison avec piscine situé au milieu de la montagne. Attention cependant, pour réaliser les 4 km qui sépare la ville de la villa, il vous faudra parcourir en voiture un chemin de terre très peu entretenu. Forte pente, végétation qui frotte votre voiture et trous énormes sur le chemin. Ne pas envisager ce chemin sans un 4x4 non large et 15 min devant soit pour 4 petit km!

Escribe una reseña



Calificación general: