23 septiembre 2023 2:34
Lloc ideal per fer trobades amb família o amics. Tots els serveis espectaculars i neteja un 10! 100% recomanble
22 septiembre 2023 5:18
Todo super limpio, espectacular el lugar y la eficacia de los gerentes. Por supuesto volveré.
14 septiembre 2023 7:05
¡Fabuloso! Un lugar mágico y atemporal para reunirse.todo es perfecto.los días transcurrieron entre piscina, barbacoa y jacuzzi. Ver las luciérnagas por la noche y escuchar el canto del gallo. ¡Recarga tus baterías con anfitriones absolutamente adorables! ¡Mención especial para el melón del huerto que nos entregaron una mañana! El alojamiento es magnífico y realmente te dan ganas de quedarte allí….
21 marzo 2023 11:06
Només dir que ha estat una encertada total escollir Can Padrosa, a part de que el loft és meravellós, decorat amb un gust exquisit, absolutament equipat fins el més petit detall, cómode i pràctic, l'atenció d'en Pol és absolutament impecable.
El fet de que disposis de tot un jardí privat amb chill-out, jacuzzi i barbacoa li donen un 10 sobte 10.
Gràcies Pol per la teva professionalitat i amabilitat.
07 septiembre 2022 7:40
Se me pasó el plazo para dejar reseña por Airbnb, pero no puedo dejar de recomendar este sitio 100%. Nosotras nos quedamos en el loft y esta genial, bien cuidado y muy limpio. Pero sobre todo hay que destacar el trato inmejorable del anfitrion y su hijo. Nos cuidaron como si estuviesemos en familia. Se lo recomiendo a todo el mundo y espero poder volver.
16 marzo 2022 2:57
Costa explicar realment l’ho bé que hem estat! Tot està cuidat al detall. En Pol és un gran amfitrior, l’apartament té de tot! La música dins, fora, bbq, jacuzzi exterior, … enhorabona per com ho teniu! Tornarem seguríssim! A prop de tot! Necessitàvem desconnectar i és el lloc ideal! Mil gràcies
12 febrero 2022 18:35
Hem estat aquest cap de setmana amb el meu marit i la veritat és que ens ha agradat molt. El Pol encantador i molt atent en tot moment. L’apartament molt nou, i net, amb tot tipus de detall que mai penses, cafe, oli, sabo de rentar plats, etc.la veritat és que és un lloc per tornar i disfrutar de l’entorn. Moltes gracies! Carla
23 septiembre 2021 19:06
Abbiamo passato una buona settimana in questa stupenda Casa Rural con tutti i conforti specialmente per i bimbi che si sono divertiti moltissimo. La consiglio per una Vacanza tranquilla con famiglia.
03 septiembre 2021 21:26
Un sitio muy especial muy acojedor y muy bien organifado, la casa es muy grande con mucho espacio y muchas actividades para la familia. Lo aconsejo a todo lo que quieren desconectar de la ciudad.
08 agosto 2021 9:57
Can Padrosa is a wonderful place! The house is beautiful and clean, the rooms are big, the garden with pool is super to relax, And Pol and his family are so kind and helpful. We'll come back
26 febrero 2021 13:58
Hem estat 3 dies al Loft. Lloc tranquil, amb tot luxe de detalls. 2 lavabos, sofa comodissim, smart Tv enorme amb Netflix inclos, cuina amb tot tipus
d 'electrodomestics, cafetera Dolce Gusto, menatge i productes de neteja.
El llit gran i molt comode. Te altaveus que es connecten a traves del bluetooth repartits per tota la casa fins i tot per gaudir de musica a l exterior i al lavabo️.
Connexio rapida a internet, bodega privada i un jacuzzi exterior d'us exclusiu que es la joia de la corona.
Al pati hi te taula, sofa i barbacoa.
Tot esta net i molt cuidat.
En Pol ens ha ates de forma amable i exquisita i sense dubte hi tornarem. Hi ha pocs llocs com aquest us ho asseguro.
07 enero 2021 0:09
Fin de semana muy agradable en Can Padrosa, está situado en una zona muy tranquila. Gracias Pol por el trato cercano recibido, repetiremos sin duda
12 diciembre 2020 6:05
Estuvimos en el loft y fue impresionante! Una maravilla, impresiona más que en las fotos. La casa está superequipada, todo muy nuevo, cómodo, decorada con gusto. Un loft de lujo en que te gustaría quedarte a vivir. La zona del jardín muy chula, con barbacoa y un jacuzzi exterior que te da la vida. Hemos ido en noviembre y ha sido toda una experiencia estar dentro del jacuzzi y que hiciera frío fuera. Además, por la noche con las luces ha sido mágico! El anfitrión, Pol, es super amable y ha estado en todo momento atento y siempre dispuesto a ayudar o a tener algún detalle con nosotros. Ha mejorado nuestra estancia aquí y hasta nos gestionó el alquiler de unas bicicletas y nos recomendó rutas muy chulas. Recomendaremos este alojamiento a nuestros amigos y conocidos y seguro que volveremos!
31 octubre 2020 10:30
Molt recomanable. Casa molt còmode per a grups, reformada recentment, molt àmplia i molt ben equipada. El tracte per part del Pol fantàstic.
17 septiembre 2020 23:00
La nostra estada ha sigut una experiència de 10. Sense cap dubte els propietaris són una família encantadora que cuiden al màxim tots els detalls, i fan que gaudeixis de la casa amb totes les comoditats que ets pots imaginar. Sempre atents i disposats a donar un tracte immillorable.
La casa està molt ben situada a prop de platges, pobles i indrets amb la bellesa que caracteritza l'Alt Empordà.
Estem segurs que repetirem! Fins ben aviat!
16 septiembre 2020 17:43
Hem passat 5 dies tan relaxants, amb la piscina, el chill out, la naturalesa i sobretot la tranquil·litat i harmonia que es respira a Can Padrosa. Sempre que pugem i tornarem!
Recomanable al 100%
16 septiembre 2020 9:13
Muy limpio, parking para coches, las lnstalaciiones muy buenas, el trato de los propietarios buenisimo, muy amables y atentos.lugar muy muy tranquilo. Ideal familias. A 15 minutos de las playas. Ampurias, Escala, Roses.
13 septiembre 2020 19:10
Es una casa maravillosa. Antigua, muy bien decorada y con muchísimo encanto gracias a los cuidados y trabajo que han dedicado sus anfitriones. Está en un punto estratégico entre las diferentes localidades costeras. Muy cerca de todo pero sin estar en pleno núcleo turístico. Transmite una paz maravillosa! Gracias a Pol, Jusep María y María. Nos ha encantado vuestra casa! Eskerrik asko eta laisterarte!

Escribe una reseña



Calificación general: