15 febrero 2024 21:35
Todo excelente , preciosa casa muy acogedora y equipada , el entorno precioso y tranquilo. Y Llum la propietaria un amor , muy atenta y agradable , muy recomendado!
08 febrero 2024 0:19
Casa acogedora y lugar ideal para desconectar. Llum, la propietaria, muy atenta con sus huéspedes. Compañeros caninos bienvenidos.
25 enero 2024 12:37
La casa fantástica. Cómoda, acogedora. Con el fuego a tierra, todo un lujo.
Todo muy bien cuidado. Te hace sentir como en casa.
Llum la propietaria, muy atenta. Un trato genial, cercano.
Volveremos. Nos encantó.
Gracias
18 noviembre 2022 21:26
Si sou "joves" no us la lloguen i us pengen el telèfon de mala manera. Vaig intentar llogar la casa per cap d'any amb un grup de amics/familiars (entre 27 a 32 anys, tots treballant arreu de Catalunya) la intenció era reunir-nos tots en una casa rural com fem per cap d'any, tot bé fins que la senyora va preguntar pel rang de edats, que va dir "no la llogo per fer festes", "ui sou molt joves no la llogo", etc. No vaig tindre temps a explicar-li que volem tranquil·litat i companyia que MAI ens dit res dolent i els propietaris sempre estan contents amb nosaltres i volen que tornem. Amb prejudicis aixi no es va enlloc, com si la gent de 40 anys no sigui capaç de montar festes i deixar la casa destroçada. MAI penso tornar a trucar per vindre aqui.
11 octubre 2022 8:23
El segon cop que hi anem i hem marxat amb ganes de tornar-hi! La casa és una meravella, amb molt d’encant i comoditat. Te tot el que necessites, amb una gran estància comú interior a on pots passar hores fent la sobretaula o gaudint als sofàs. I a l’exterior, ídem… un luxe dinar o sopar sota el porxo. I tant o més gaudir de la seva petita piscina. També vam reservar la petita casa annexa, per a 4 de nosaltres. Una cucada igualment…
L’entorn és ideal per a qui vulgui gaudir de la tranquilitat del camp. I molt a prop de pobles amb encant.
I tot i deixar-ho pel final, un absolut plaer tractar amb la seva amfitriona, la Llum i la seva col·laboradora la Marta, que t’ho posen molt fàcil i alhora et deixen fer totalment al teu aire, com a casa teva.
Gràcies!
18 septiembre 2022 7:33
Cada bastante acogedora y tranquila! Ideal para desconectar de la ciudad un fin de semana! La atención de las propietarias fue magnífica!
21 abril 2022 11:09
Si voleu descansar, relaxar-vos i gaudir d'un lloc tranquil, no ho dubteu.
Can Pinyol es un allotjament rural magnífic. A l'entrada del poble de la Cirera (Tarragona) aquest local disposa de tot el que necessites i a més té el més important.l'amabilitat de la seva propietària. La seva web ja explica tot el que té, el que no pot explicar perquè ho has de viure, es el seu entorn, la història de les seves parets i la màgia artística de la propietària (no us perdeu els seus quadres). Aneu-hi!
29 noviembre 2021 13:54
Muy bien atendidos por la Sra. Llum, propietaria de la casa rural.
Pasamos un fin de semana con la familia en un lugar que reune todas las necesidades para estar como en casa. Recomendable.
30 septiembre 2021 12:36
L’estada a Can Pinyol ha estat fantàstica. La casa és molt acollidora, no hi manca res i es nota el bon gust de l’anfitriona ens cada detall. Amb moltes ganes de repetir ben aviat
Tecomanable al cent per cent
13 septiembre 2021 17:51
Es una casa preciosa, puede acoger 10 adultos cómodamente, con todo el equipamiento necesario (incluso lavaplatos).
Muy recomendada para desconectar totalmente.
Seguramente volveremos!
14 agosto 2021 11:35
Molt ben acolllits!

Hem tingut l'oportunitat de passar una temporada a Can Pinyol. Tot perfecte! La casa és molt còmoda i acollidora, i està molt ben equipada per a grups. L'entorn també és màgic i us sorprendrà. Ideal si teniu mascotes. Gràcies, Llum, per compartir-la i poder fer d'ella la nostra segona casa! Un trosset del nostre cor es queda a La Cirera, als seus paissatges i amb la seva bona gent.
23 julio 2021 13:12
Hemos alquilado este alojamiento para el fin de semana. Mi familia y yo la hemos pasado súper bien! La propietaria fue muy amable desde el principio y la comunicación con ella es muy fluida. La casa está completamente equipada, todo muy limpio y cómodo! Volvería sin dudarlo.
30 noviembre 2020 17:12
Casa Espectacular, molt ben cuidat, molt comfortable i molt agradable. L'entorn es precios i hi ha molta tranquilitat. 100% recomanable.
24 noviembre 2020 7:26
Es un lloc per desconectar totalment i que et transporta a altres temps. El poblet la Cirera es magic, fa volar la imaginació.
Tornaré
18 octubre 2020 1:40
Casa Rural molt agradable, lloc exterior per barbacoa. Mejador i sala d'estar amplis. I té wifi! Entorn idílic per pasejades i MTB.

Escribe una reseña



Calificación general: