23 septiembre 2023 9:16
Vam anar a fer la visita de benvinguts a pagès, suposadament per a families. Una visita gens adaptada per a nens i nenes, tot el contrari, llenguatge molt tècnic i gens de flexibilitat per aadaptarse a les necessitats dels més menuts que estaven cansadissims despres de quasi 1hora i 30’ de explicacions molt tècniques.
Conclusió. Vam marxar abans d’acabar la visita. Una pena, la primera vegada en 3 anys que ens trobem amb aixo.
24 enero 2023 23:15
Un lugar bastante dejado, se basan mucho en la ecosostenibilidad pero luego a la hora de la verdad lo único sostenible que tienen son 4 placas solares, los residuos no se separan, una misma papelera para todo (por cierto con el símbolo de reciclaje). Los baños una auténtica vergüenza, para nada adaptado para niños, En cuanto a las actividades muy flojas, típicas y nada sorprendentes. Escaleras sin barandillas o medias de poner. Si queréis trabajar con niños todo tiene que estar pensado para ellos.

Confunden el tema sostenible con algo rudimentario y mal hecho, como es sostenible todo vale!

Dejaré la reseña sin adjuntar fotos del baño letrina o del oeste como se le quiera llamar, el del gallo que al tirar de la cadena el agua pasa literalmente por debajo hacia el otro baño por el suelo hasta llegar a un desagüe, el módulo prefabricado de baño y las supuestas "duchas".
26 noviembre 2022 14:20
No tienen ningún tipo de control con las personas a quienes le alquilan el sitio, venden naturaleza y puestas de sol y solo es un sitio para que la gente vaya a hacer fiestas, no respetan el entorno y la tranquilidad del pueblo.
Un negocio como cualquier otro que no tiene reparo a la hora de lucrarse.

Y en respuesta: se queja de la valoración por este canal y veo que no soy la única que le da tan baja puntuación. No creo que todas sean de mentira verdad? O igual es una conspiración?
Yo creo que se tiene que cuidar el entorno y ya tenemos las ciudades para hacer fiestas, dejemos los espacios naturales tranquilos, y no creo que no sepa de que estoy hablando.
Un saludo
04 agosto 2022 19:58
Es toda una masía autosostenible en la cual, sólo hacer el tour con el dueño, quien la construyó, ya vale la visita
22 octubre 2021 8:41
1 estrella i pq no sen poden posar menys, l'encarregat un ESTAFADOR i OPORTUNISTA, q la ultima nit de la nostra estada ens va enviar la seva filla de 9 anys per tal de que la vigilessim de forma indirecta, els lavabos estan en un estat PESSIM, vam haver de compartir terreny amb mes agrupaments violant les normatives per a la Covid. A mes a mes l'encarregat no es que estigues gaire per a naltres precisament, una ESTAFA basicament, 0 recomanable.

PD: Juanma, si contestes aixo, currat una mica la resposta sisplau, no posis la mateixa que als anteriors comentaris, q me son igual els teus 25 anys de terreny.
18 octubre 2021 14:27
De repente nos prometio muchas cosas y no nos dio nada! Estamos muy disgustados con el trato y muy poco agradecidos!
15 octubre 2021 7:19
Estimat Propietari

Aquest estiu he estat de campaments al teu terreny

Et vam demanar:

- No compartir terreny
- Totes les piques
- Tots els lavabos
- Totes les dutxes en funcionament

Que vas complir:

Res, fins hi tot vas enviar una nena a les 2 de la matinada a buscar grills

Et colocaria 0 estrelles però Google em demana com a mínim 1

El tracte que em tingut no estan dintre les meves expectatives
23 septiembre 2021 14:30
EM SENTO ESTAFAT, ENCARA QUE ESTEM DISGUSTADES BUT AGRAÏDES PQ TOT I QUE EL TERRENY ESTAVA MOLT PER SOTA DE LO DEMANAT VAM ESTAR BE
13 septiembre 2021 7:56
El terreny molt bonic i tot el que vulguis però ni el serveis ni el tracte van ser els que vam demanar, el que vam rebre no era el que esperàvem, les coses que se'ns van prometre i a més vam pagar no es van complir (4 lavabos, dels quals vam tenir-ne 1,4 piques però que eren compartides amb altres caus que no coneixíem i no eren del nostre grup bombolla, dutxes amb aigua calenta, que no ho eren i a més eren compartides amb 3 caus diferents d'entre d'altres coses). A més a més des del primer dia a l'hora de queixar-nos per les coses que havíem demanat, el tracte que vam rebre va ser inadequat i en cap moment se'ns va presentar cap solució.
10 septiembre 2021 16:32
En resum FATAL!
Ens van prometre moltes coses i literalment no va complir cap! L'amo del terreny? Un estafador! No va respectar mesures covid compartiem zones comunes amb 3 agrupaments diferents! Alguna nit teniem a la filla de l'amo voltant pel terreny sola a les 2 del mati, i moltes altres coses surrealistes que si començo no acabo!
Personalment no aniria mai més en aquest terreny!
En resum com ja he dit FATAL!
23 agosto 2021 2:36
Lo peor de lo peor. Me siento estafado, nos dijo todo el terreno para nosotros y al final lo tuvimos k compartir con desconocidos (muy majos, por cierto) "los baños incluidos". Cuando le comentamos el problema se nos puso borde y encima se enfado con nosotros. Un desastre todo en general. Lo peor es que a las 2 de la noche nos envio a su hija de 8 años que la hico fuera un rato para estar tranquilo (literalmente!)
24 junio 2021 15:37
Hi ha molts nivells amb diferents terrenys. Al que estavem nosaltres nohi havia ni punt d'aigua ni lavabos. L'única pega. Per la resta, tot bé!
23 junio 2021 9:18
Acampada amb tots els serveis i personal agradable i atent. Perfecte per escoles, caus, etc.
10 febrero 2021 20:59
Vaig fer una calçotada amb bons amics I el lloc permet disfrutar del dia fent passejades, amb molt espai per nens I grans

Escribe una reseña



Calificación general: