16 diciembre 2023 14:10
Buen servicio, restaurante acogedor y bonito.
Pluma ibérica, mejillones , croquetas, torradas de escalvidad con sobrasada y brownie con helado de turrón , todooo muy rico ! Lo recomiendo.
06 diciembre 2023 23:17
El local molt maco i tot el jardí, però el menjar molt car, es bo però molts plats no tenen cap acompanyament, i només pel preu haurien de Portarli.
06 diciembre 2023 8:35
La Sala muy fría y los camareros dejaban la puerta todo el rato abierta. La comida regular, entrantes pésimo, el segundo bien y el postre muy empalagoso. Para una celebración no lo contrataría.
01 diciembre 2023 22:19
Ens feia il·lusió tornar a on ens vam casar i fer la comunió de la filla. Decepció! Preus pujats per molt poca quantitat de menjar. Carxofes a la brasa, testimonials, molt poca carxofa. El filet, correcte com a molts altes Cans. La xocolata calenta era freda. El xuxo, minimalista. En fi, pel que vam pagar, no val la pena.
24 noviembre 2023 2:05
Des de la última visita, fa un any,
el nivell del menjar i servei ha baixat. Sap greu però avui hem tingut aquesta sensació
12 julio 2023 4:44
Ha estat una sorpresa després de anys de no venir. Carta molt cuidada i productes de qualitat. Sols falta que la butifarra vagi amb les mongetes de ganxet, i no per separar, les dues són excel·lents.
Demà fan canvi de carta amb la foto de "suggeriments" inclosa.
08 julio 2023 6:26
Lloc i entorn realment maravellos. El servei es molt bo i el personal molt amable i atent. Molt recomanable
19 junio 2023 21:29
La comida estaba todo muy bueno,
El Restaurante muy bonito dentro y fuera los jardines y los camareros atentos y agradables, volveremos seguro
01 junio 2023 12:16
Entorn magnífic, servei molt bo, menjar molt bo però el preu pujat per les quantitats petites.
01 junio 2023 0:02
Excelente ambiente, platos muy bien preparados y atención inmejorable. Nos atendió Javier. Súper amable y atento. Muy profesional. Siempre volvemos.
29 mayo 2023 1:25
Lloc i restaurant ideal per a dinar/sopar a la terrassa exterior. Ambient molt agradable. Bon servei i cuina a la graella. Bona relació qualitat preu.
24 enero 2023 7:23
Soy de habla catalana y en ningún momento se me han dirigido en Catalán (el único, un joven camarero). El resto ni lo han intentado. De acuerdo, estamos en España, pero en la Cataluña.
Lugar inmejorable, comida óptima, precios caros (ya lo sabía).
Algun dia volveré a ver si alguien me habla en Catalán.
19 enero 2023 5:34
Bona tarda,
fa 5 mesos que vaig possar aquesta resenya:

Hemos pasado el fin de semana del 10 al 12 se junio por la celebración se una boda. Todo bien hasta que a las 11 de la noche tuvieron un problema con la bomba de agua y nos quedamos sin agua para beber y para los baños. No tuvimos opción de conseguir agua embotellada aquella misma noche y por supuesto, problemas en los baños. Unas 90 personas nos quedábamos a dormir y a desayunar. En el desayuno, que se servía a las 9, no hubo tampoco agua. El agua de la piscina se deterioró y no pudimos hacer uso de ella. No nos ofrecieron una solución hasta las 12 del mediodía, demasiado tarde cuando tienes a tres niños ansiosos por la piscina y sedientos.
Otra cuestión a mejorar, es el servicio de limpieza. Al levantarnos por la mañana donde se suponía que teníamos que desayunar seguían los restos de la celebración de la noche.
El entorno precioso, las instalaciones correctas, el recinto de la piscina muy bien.pero este problema de desabastecimiento de agua desmereció el evento, que con tanta ilusión y esfuerzo prepararon los novios.

I vostés contesten en el dia d'ahir:

Respuesta del propietario hace un día
Benvolguda Maria Dolores,
Els dies 10 al 12 de juny no vam tenir cap casament. La parella que ho va contractar va especificar molt clarament que era una "celebració senzilla", no un casament. Respecte a l'aigua, és cert que es va espatllar la bomba del pou a les 23 h del dissabte. Vam trucar immediatament a un servei d'urgències i ens van dir que no podien fer res sense una grua, que no podria venir fins dilluns. Vam omplir bidons amb aigua per als WC. Jo mateix vaig donar a la noia que va contractar el servei ampolles d'aigua per repartir entre els convidats. Quan es va espatllar la bomba, va saltar el diferencial de la piscina, i es va aturar el filtre i l'aigua es va posar una mica tèrbola. Quan ho vam veure, vaig aixecar el diferencial i en menys d'una hora ja tornava a estar en perfectes condicions.
Pel que va a la neteja, el menjador estava net. Les restes que menciones van quedar a les taules de fora on vau posar menjar vostre a les 4 de la matinada per la gent que tingués gana. No vam ser nosaltres.

Em permeto contestar 24h desprès d'haver llegit la seva resenya:

Si volen tenir la barra de dir que no era un casament, cap problema, era una cel, lebració familiar de més de 90 persones que ens varem quedar sense aigua corrent a les 11 de la nit i el senyor propietari es va quedar al costat del DJ tota la nit. Estava més entretingut escoltant musica que intentant sol, lucionar el problema. No tenien ni tan sols aigua embotellada. Els bidons d'aigua els van deixar a les portes de les habitacions a l'endemà. O sigui que durant la nit, no es podia fer un ús higiènic dels wc, ni veure aigua corrent.nens, gent gran.persones humanes en general. Varen servir els entrants de la "no boda" a les afores de la carpa (caroa on vàrem menjar el sopar "no boda" contractat pels "no nuvis"). Per tant, totes les restes dels entrants, es van quedar a les taules i per soposat, els gots que es van fer servir a la festa "no boda" tambè. A l'endemà, no hi havia espai net per esmorçar. Esmorçar que van contractar els "no nuvis" i vostés van deixar en carretons. I no hi havia ni una sola taula NETA per esmorçar com a persones, o sigui que els assistents varem haver de menjar entre els plats bruts i gots que vostés no vàren retirar a temps. I parlant de l'esmorçar CONTINUAVEM SENSE AIGUA, NI EMBOTELLADA NI RES. Llet, café i sucs, si, però NO N'HI HAVIA AIGUA A L'ESMORÇAR!
Els convidats no portavem menjar. El que si portàvem eran moltes ganes de gaudir d'un esdeveniment familiar "no boda, si us plau" que vostés no valen resoldre de forma eficaç. AIGUA CORRENT-AIGUA EMBOTELLADA! AIGUA, ES EL QUE VA FALTAR!
Salutacions.
M Dolores Ruiz
02 enero 2023 23:07
La ubicación es inmejorable, el servicio súper atento y la comida excepcional. Todo junto una combinación para que sea una experiencia para recordar y repetir. Muchas gracias!
20 diciembre 2022 6:40
Menjar molt bo i de qualitat. Lloc idílic. El servei és el punt a millorar des del meu punt de vista.
Tot i així repetiré
13 diciembre 2022 16:24
Estuvimos celebrando una fiesta de cumple, fuimos 14 personas y fue excelente todo lo que cenemos, un entorno fenomenal con terrazas preciosas y muchísima luz, un lugar sin problema de aparcamiento pues hay parking en el interior y mucho sitio en la calle.
11 diciembre 2022 10:44
Situat en una espectacular masia catalana, amb parking, jardí i chillout, amb mols racons i sales privats i una àmplia i serollosa sala amb parets de vidre.
El menja molt bàsic i sense gaires sorpreses, ni acompanyants a les carns a la brasa. Les has d'agafar a part. Justet pel preu força elevat que té, sort d'estar on està que sempre hi haurà gent. A més, els cambrers anaven una mica perduts i res d'assessorament ni de menjar ni de vins.
Sent un lloc on l'espai és un 10, la resta no l'acompanya del tot.
08 diciembre 2022 14:45
Sempre és una bona opció.
Es menja molt bé. L'entorn és molt agradable. I el preu és adequat al restaurant, entorn i servei.

Especial menció al Sr. Joan, ens tracta sempre de maravella, és molt agradable i molt professional.
05 diciembre 2022 16:32
Lloc bonic, però amb molt soroll ambiental, la cuina senzilla i el producte molt normal, res a destacar el preu elevat i el servei caòtic
22 abril 2020 3:14
Ganial! Como siempre, el "llobarro" espectacular, el pulpo buenisimo y la tarta de queso no tiene desperdicio! Como el entorno y el servicio. Kike nos ha atendido de lujo. De lo mejorcito de Matadepera
21 abril 2020 14:12
NEFAST
El lloc és espectacular però aquí s’acaba tot lo bo.
L’experiència amb el servei va ser de les pitjors que recordo.
Lent, i amb errors constants, no ens va permetre acabar de disfrutar d’un sopar amb amics.
En els primers, una equivocació en els plats que haviem demanat, i esperes tant llargues entre plats que se’ns passaven les ganes de seguir menjant. La qualitat del plats és suficient.
I en els segons, ens vàren portar el llobarro per quatre dels vuit començals, que realment estava bo, però vàrem haver d’esperar mitja hora per què arribés el xuletón a la resta. Al arribar estava fred. Vàrem demanar tornar-lo a passar, i ens va tornar a arribar fred. Ens va arribar el segón xuletón i el 70% era greix. Es van oblidar les patates fregides.
Vàrem demanar explicacions al responsable, però ja devia ser al llit perquè no va aparèixer, tot i haver-hi estat tota la nit.

Total 76,88€ per persona i la sensació de que és un restaurant mal gestionat pel potencial que té, per zona, i per local.
16 abril 2020 12:07
Espectacular! Dinar amb amics i amb nens, servei impecable i entorn privilegiat. Boníssima la cua de brau, pop a la brasa, croquetes, etc. Hi tornarem molt aviat!
10 abril 2020 8:51
Cuina de sempre, de plat rodo, de molta qualitat a un preu molt raonable.
Atenció exquisida, eficas i eficient
Molt recomenable
31 marzo 2020 20:28
Molt atents i bon menjar, l'únic però és el nivell de soroll quan s'ha omplert, però no es pot tenir tot, suposo.
14 marzo 2020 6:41
Uno de los mejores del vallès! Entorno espectacular trato inmejorable.gana con la terraza abierta! Ideal para reuniones de grupos!
11 febrero 2020 5:52
Estupenda comida catalana hecha con tiempo y buena materia prima y servicio muuuy amable. Repetiremos
04 febrero 2020 1:04
Espectacular no dejan de sorprenderme, hemos cenado 3 veces y cada vez mejor, la ultima fui con unos clientes de Georgia y nos dieron un salón privado, con fuego a tierra, lo mas. El servicio impecable y la comida ni hablar, El llobarro salvaje y el chuletón único, el precio acorde a lo anterior, Bien nooo lo siguiente.
01 febrero 2020 5:42
Lugar precioso y buena comida, lo malo las condiciones de los trabajadores, como ex camarero de este lugar puedo confirmar que el convenio aquí no existe, o vives por y para ellos, o enseguida escuchas “amenazas” de gerencia del tipo, te bajo la baja voluntaria y te vas. Horas extras no remuneradas, festivos no remunerados, descanso del personal entre turnos inexistentes, días personales para disfrutar de los tuyos o por necesidad no existen.y lo mejor.un sitio de este nivel, se queda con propinas de los camareros.desgaste de menaje dicen.increíble. Desde luego que a la vista está el poco tiempo que lleva desde su reapertura y la rotación de personal que ha habido.los motivos creo que son obvios. O eres esclavo o no interesas.
01 febrero 2020 1:26
Tinc molt bons records d'aquest lloc, però feina molts anys que no hi havia estat. Continua en la bona línia de sempre. Enhorabona
24 enero 2020 15:26
Increible sopar amb les amigues. Esta molt bé el menú per grups, el lloc es preciós. Els plats boníssims i en especial varem gaudir molt de les postres. Hi tornarem!
16 enero 2020 19:02
Como sitio está muy chulo, buenos precios, carta de vino pobre, personal muy amable y la comida bien.
16 enero 2020 2:39
Cena de Fin de Año
Este 2019 decidimos celebrar Fin de Año en este restaurante que ya conocíamos. El precio era adecuado para una carta nada arriesgada (los platos formaban parte de lo que ya sirven habitualmente), pero igualmente apostamos por ellos.
Cuando llegó el momento de las campanadas (uvas dentro de una bolsa- sin plato.por tanto, encima del mantel) un señor a destiempo con 2 tapas de cacerola marcando las campanadas, tarde y mal.
Pasaron las campanadas y comenzó el momento baile (según el menú escrito: " música en directe a càrrec del grup Són del Aire de 00.30 a 2.30), grupo de música no hubo, en cambio tuvimos una mala lista musical conectada a la megafonía del restaurante con canciones repetitivas, nada adecuadas para un fin de año y donde cada dos por tres se paraba por falta de conexión Wi-Fi?
Marchamos a las 1.30 pq aquello estaba muerto antes de empezar.
Algo tan especial como un fin de año, si se hace, si se organiza, se ha de hacer bien.
Una pena, no repetiremos.
14 enero 2020 23:52
Hemos estado varias veces y no dejan de sorprendernos con sus platos.
La atención es excelente, te hacen sentir como en casa pero siendo el restaurante precioso. Lo recomiendo 100%
10 enero 2020 21:33
Muy recomendable, comida buena y gustosa, el servicio debería mejorar ya que van un poco despistados, platos a destiempo etc.la bebida la han servido después de traer el primer plato, pero bueno a parte de estas cosillas muy bien.si estamos por la zona repetiremos.

Escribe una reseña



Calificación general: