29 noviembre 2023 15:27
Buen sitio tranquilo para desayunar al pasar por esta carretera transitada por ciclistas y moteros!
Atención de 10
07 octubre 2023 22:53
Gallifa, un poble tranquil amb més de 1.000 anys d'història, envoltat de muntanyes enmig del triangle format per Sant Llorenç Savall, Caldes de Montbui i Sant Feliu de Codines, al peu dels majestuosos Cingles de Sant Sadurní de Gallifa. Per arrivar al poble des de Sant Feliu de Codines es passa per una carretera tranquila, entre boscos, les vistes de les quals cal gaudir doncs creen un efecte assossegador.

La terra on s'assenta el poble es de roca basàltica i argila. Aqui hi trobem Can Tiu, local en el que com l'argila, es desfan per tenir content al client.

Eric, un gran cuiner i xef, i director del local, sempre està a punt per enriquir als clients amb les seves menjes, i per trobar millores que safisfacin als seus clients. Cada setmana hi trobaràs alguna variació en les pissarres que mostren els plats a gaudir. A Can Tiu, l'Eric també fa els seus propis postres, tal i com cal en un bon restaurant.

En un ambient de poble i per tant casolà, amb productes de la terra i de proximitat, pots realitzar-hi un esmorçar, dinar o sopar per "xupar-se els dits" a un preu totalment assequible per a qualsevol butxaca d'avui dia. O fins i tot passar-hi a fer l'aperitiu. Es nota que l'Èric té escola.

L'equip, format per gent jove, i amb ganes, realitzen un servei molt professional i adequat que fa que et trobis com en família.

El local disposa d'unes vistes increibles amb les muntanyes de fons, que junt amb el tracte i les menjes fan un efecte distés i balsàmic pel client.

Es a peu de carretera, per tant es impossible passar-hi i no fer una parada quan el veus. Tant per fer un bon esmoçar, com per un bon dinar, l'aperitiu o un sopar. I a sobre té aparcament bastant a prop. Sempre hi veuràs algún ciclista, motorista o trialero fen un bon àpat.

***I per cert, el 99% dels plats de la carta no tenen gens de gluten.
26 septiembre 2023 14:19
Tot molt bé!
Cuineta elaborada, saben de què parlen.
Moltes gràcies per la vostra amabilitat i bon servei!
06 septiembre 2023 3:26
Hi anem sovint. Ens agrada el menjar, el personal, el lloc, el paisatge … El local ha passat per moltes mans. Les primeres vegades que hi vam anar, vam viure situacions curioses (com quan no sabien què era una infusió o no tenien cap amanida). Des que ha arribat l’equip actual tot va fantàstic.
04 septiembre 2023 0:35
El local no es muy amplio pero tiene terraza en el exterior. Se pueden comer carnes a la brasa o otros platos de su carta. El servicio es atento.
03 septiembre 2023 6:55
El millor: l'arròs de muntanya. Molt bé: el tracte del personal (només falta que tots parlin català) Bé: la terrasseta del darrera, llàstima que el temps no va acompanyar.
12 julio 2023 21:28
Molt bon lloc, varem anar a sopar i com a casa, bon servei, i molt bon menjar, com a casa! Gràcies a l'Eric i a tot l'equip!
27 abril 2023 12:55
Molt bons vermuts i plats excel.lents. A més d una atenció impecable. Ho recomano del tot.
12 marzo 2023 14:59
El menjar boníssim (i l'allioli també!) El servei fantàstic i unes vistes espectaculars. Tornarem segur!
12 marzo 2023 6:51
Me sabe mal pero las bravas no valían nada y a la hora de pedir las butifarras estaban totalmente crudas. Una decepción cuando ves que el personal te trata de raro.
22 febrero 2023 1:52
Menjar boníssim. Tracte molt proper del personal. Estan pendents de tu en tot moment.
Cuina molt bona, casolana i amb punts de creativitat. Plats sense gluten. Local amb bones vistes i amb llar de foc, molt agradable.
16 enero 2023 6:26
Bonica ubicació, bona relació qualitat-preu, servei atent i simpàtic, punt a millorar (almenys per mí) : l'allioli, el fan amb pimentó però el vaig trobar soso i no semblava allioli, a un lloc on predomina la brasa un bon allioli és primordial, per lo demés tot bé
19 diciembre 2022 0:26
Molt bon lloc per menjar, ens encanta a tota la família. Són molt amables i es menja molt bé. S'agraeix que la carta sigui pràcticament tota sense gluten
03 diciembre 2022 13:34
Encantador lugar para disfrutar de una buena comida con preciosas vistas. Tanto la brasa como los arroces especatulares.
30 noviembre 2022 8:36
Un paraíso para los celiacos. Casi todos los platos de la carta son sin gluten: Croquetas, calamares andaluza, bravas. Tienen pan sin gluten sin suplemento y un coulant de postre que no os podéis perder. El personal es muy amable y las vistas increíbles.
30 noviembre 2022 3:05
Fuí a desayunar ayer con mi pareja y fue espectacular. Pedimos panceta con patatas y alubias y mi pareja una tortilla de jamón, calidad de 10. Además, los nuevos dueños han reformado el local y han rediseñado la carta. Trato genial. Volveremos sin duda!
29 noviembre 2022 3:44
Un àpat familiar espectacular. Amb uns arrossos tant de mar com de montanya excel·lents. Tracte familiar i proper. Un lloc per repetir sense dubte
27 noviembre 2022 19:00
Tout est fait maison de l’entrée au dessert!
Il y a beaucoup d’originalité dans les plats. Eric, le patron est un grand cuisinier.
Voilà une adresse incontournable si vous souhaitez passer un excellent moment et vous régaler.
27 octubre 2022 19:34
Agradable lugar, inmejorable ubicación almuerzas, comes o cenas con vistas a la naturaleza.
24 octubre 2022 7:48
Gran arros de sec de muntanya, dels millor que he menjat! La cansalada es de les de veritat, lamanida com les que sempre feien, el cava i el vi ben triat directe de bodega.
No us perdeu el chesscake! Fet a ma.
17 octubre 2022 12:51
Me ha gustado mucho tanto el sitio con vistas muy bonitas, el trato amable y la paella buenísima, de 10
17 octubre 2022 2:38
Hemos venido más de una vez a Can Tiu y siempre ha sido una buena decisión! El trato es muy bueno y la comida de muy buena calidad! Nos encanta venir y el pueblo es muy bonito para pasear.
15 octubre 2022 13:09
Un dinar espectacular! El servei professional i acollidor. El menjar i les suggerències del xef un encert! Repetirem ben aviat!
07 septiembre 2022 4:39
El arroz de montaña se podría mejorar, y poca cantidad para dos personas se tuvo que pedir otro plato nos quedamos con hambre, por lo demás correcto, el precio del plato del arroz un poco excesivo para lo que es.
04 agosto 2022 11:32
Parada obligatòria si passes per la carretera en bici, en moto o com sigui. Esmorzars de forquilla espectaculars i un servei perfecte.
25 julio 2022 10:52
Ideal per fer un bon apat de cuina que uneix la innovació i la tradició, i poder disfrutar de l'entorn per caminar o bici que ofereix Gallifa.

Escribe una reseña



Calificación general: