07 abril 2024 19:56
Hemos pasado cuatro días estupendos, la casa está restaurada y muy bien distribuida. Es la primera casa de colonias en la que hemos encontrado buenos colchones y camas que permiten descansar. La comida es casera y siempre de sobra. El entorno es muy bonito y con posibilidad de muchas excursiones. Sus propietarios Maira y Cesc, son encantadores, súper atentos a las necesidades del grupo y siempre disponibles. Sin duda la recomendamos y repetiremos.
23 enero 2024 16:06
Una casa espectacular. La limpieza de 10, la ubicación perfecta, la organización genial y los dueños muy agradables. Organice los 30 años de mi pareja, éramos un grupo de 30 personas y la verdad que estoy muy agradecida de las facilidades que me aporto Mayra. ¡Repetiremos seguro!
21 noviembre 2023 20:50
Vam llogar l'espai per a una celebració de 70 anys de la mare amb la família i amistats i el lloc és immillorable. L'equipament i les instal•lacions fantàstiques, amb una cuina ben equipada on no hi falta res, taules plegables que permeten una composició flexible, unes cadires molt còmodes, uns lavabos adaptats, nets i equipats. L'exterior de la casa I la terrassa són genials i l'entorn és molt bonic. Vam llogat un cuiner que vingués a fer-nos un arròs i vam fer l'aperitiu a l'era de la casa mentre n'observàvem la seva elaboració. En resum, un lloc genial per celebracions!
13 noviembre 2023 11:10
Tot bé! El lloc es molt agradable. Vam fer un menjar de Cumpleanys de unes 50 persones. Va ser un día molt maco. Amb capacitat per a moltes persones i una bona cuina.
08 noviembre 2023 20:47
Molt recomanable! Vam fer un dinar de celebració i va anar tot genial. La casa preciosa i molt ben reformada, i l’entorn exterior magnífic i tranquil! Tornarem!:)
15 octubre 2023 19:09
Hem celebrat un aniversari el passat cap de setmana.
La casa, entorn i menjar són fantàstics després de moltes decepcions a cases de colònies.
Però el millor de tot és el tracte i bona disposició dels mestressos: amabilitat i disposats a satisfer qualsevol necessitat. Ens tornarem a veure.segur.
Felicitats!
I
12 octubre 2023 10:41
Hem fet una estada amb més de 40 alumnes i tant a ells com a professores ens ha encantat: el tracte, les instal.lacions, les atencions rebudes, el menjar, les sortides i les activitats i programació. Es nota quan les coses es fan amb amor i dedicació, tant per part del personal de la casa com els monitors i personal de càtering. I què dir de l'entorn? !
Així doncs, repetirem segur! Molt agraïts per aquesta curta però intensa estada!
17 mayo 2023 17:53
Hemos pasado un fin de semana espectacular con toda la familia. La casa está genial y los dueños son encantadores. Sin duda, para repetir! Maira y Cesc, gracias por todo!
15 mayo 2023 21:06
Ideal per desconectar amb família i amics, amfitrions genials i amables.
Per repetir a ulls clucs.
02 mayo 2023 13:03
Per començar la Maira ens va atendre des del primer moment perfectament, ens va resoldre tots els dubtes ràpidament i ens vam posar d'acord molt fàcilment.
Per altra banda, la casa i l'espai és perfecte per a dur a terme festes de grans grups. La casa té múltiples habitacions i també varis espais on organitzar jocs i equips de so.

Segur que repetirem!
20 enero 2023 4:22
Hem repetit a Can Ton Xic!
Molt bon tracta per part de la Maira i en Cesc. Ens hem sentit molt ben atesos, molt atents amb tot. Hem gaudit d'un gran cap de setmana amb família! I fins i tot els avis han gaudit de l'estada. No els ha faltat de res.
Repetirem segur!
15 enero 2023 20:35
Hem passat un cap de setmana genial a Can Ton xic aquest cap d'any. Fantàstiques instal.lacions. La cuina, perfecta. Les zones comunes, molt agradables. Les dutxes i els lavabos molt nets, nous i de gran qualitat. Ens van encantar els border collies I el pati exterior x fer-hi un cafetó a mitja tarda. Gràcies Cesc I Maira i família x la vostra hospitalitat.
02 enero 2023 1:08
Genial castanyada a Can Ton Xic! Lloc ideal per passar en família i amics! Segur que repetim!
01 enero 2023 11:29
En junio, vinimos a esta casa de colonias varios alumnos institutos como premio de un concurso organizado por la Generalitat de Catalunya. Supuestamente era un "premio de innovación".

Puede que no fuera responsabilidad de los dueños, pero tuvimos varios inconvenientes que pienso que son vergonzosos, sinceramente.

- Lo que parecía en un primer momento una masía catalana para descansar y comer bien (así lo afirman todos los comentarios), tenía partes en condiciones pésimas, había una puerta que parecía que se iba a caer. Lo bueno es que al estar en el campo, se respira la vida de pueblo. Está a unos 5-10 minutos de la villa (Tavèrnoles) y cerca de un bosque, lo cual para mí es de agradecer.

- La comida era mala, si bien es cierto que este aspecto mejoró con los días, se sirvió entre otros macarrones con zanahoria sin ni siquiera aliño o unos calamares de lata que daban ganas de vomitar. Mis compañeros tuvieron que irse a cenar a un bar cercano porque era inadmisible. Además, éramos tres personas vegetarianas que se nos ofreció hamburguesas compradas sin consultar al consumidor. De hecho, se sirvió lo mismo durante dos de los tres días.

- Coincidimos dos grupos diferentes. Nosotros (40 personas aprox incluyendo los alumnos de los tres centros y tutores) + un grupo grande de alumnos de algún otro centro (casi otras 50 personas también). Siendo que este último se alojaba en la parte de abajo de la casa y todos nosotros en el lateral de arriba, alumnos en una habitación y profesores en otra.

- Para colmo y para empeorar la situación, las camas eran durísimas, con manchas y trozos rotos. Menos mal que se podían tapar con nuestras sábanas. Además, al ser tanta gente ahí, éramos esas cuarenta personas con solo 3 duchas, y una de ellas era la de la parte de abajo, usada por el otro centro.

La situación mejoró el último día, cuando el otro centro se fue y podíamos tener un poco mejor de organización y de espacio.

En conclusión, no sé si fue alguna desorganización por parte del local o bien de la entidad que nos organizó todo, pero no se pareció a nada de lo descrito por el resto de usuarios. Seguramente si vas por tu cuenta es una experiencia genial al tener todo para ti y tus acompañantes, pero esta experiencia fue horrible, solo se salvó por el buen compañerismo y el haber conocido a gente genial.

Pongo dos estrellas y no una porque agradezco el gesto de los cocineros de mejorar la comida al paso de los días viendo nuestros comentarios de descontento y por su amabilidad.

Espero que mejoren para evitar que alguna experiencia así vuelva a ocurrir.
18 diciembre 2022 13:24
Hem estat molt bé.
Les instal.lacions són noves.
Una estada de 10.
Gràcies per tot.
17 diciembre 2022 21:43
Casa de colònies ideal per passar-hi uns dies o un cap de setmana, envoltats d’animals, amb molt espai i amb totes les comoditats possibles. La Maira i el Cesc ho tenen tot molt ben organitzat i et faciliten moltíssim les coses, ajudant amb tot el que faci falta. 100% recomanable!
19 noviembre 2022 7:04
Estuve este fin de semana celebrando mi cumpleaños con mis amigos y fue un fin de semana espectacular.

La comunicación con Maira, la dueña, fue de 10. Todo fueron facilidades desde el primer momento, con flexibilidad, muchísima amabilidad y ganas de ayudar.

La casa esta NUEVA por dentro y es preciosa, con unos espacios ideales para las personas que éramos. Al llegar nos prestaron lo que se nos podía haber olvidado y estaban pendientes al whatsapp en todo momento por cualquier cosa que pudiéramos necesitar.

En definitiva, si algún día vuelvo a hacer un evento de este tipo volveré sin duda a Can Ton Xic.
12 septiembre 2022 19:26
Vam estar de colònies aquesta setmana passada i la veritat que hem estat súper encantats en tots els sentits.
Els espais inmillorables, amb un camp molt ampli amb tanques que el delimiten, per lo qual és molt tranquil el fet de poder repartir les activitats en qualsevol punt. Als infants els hi va encantar el fet que hi haguessin animals a la casa, com els dos gossos que eren genials i no és cansaven mai de que no els hi deixessin en pau! També tenien cavalls i gallines, i això sempre els hi encanta.
Les habitacions són molts pràctiques i amplies, a més, nosaltres vam tenir dos de les habitacions que es comunicaven entre sí a través del balcó, joc que agradava molt als infants.
El menjar estava tot boníssim i tothom repetia.
I què dir de la Maira i en Cesc, són súper atents, flexibles i amb un tracte tan proper i càlid que ens feien sentir-nos a tots a gust, nosaltres segur que repetirem altres colònies. Tot i que no tenien encara feta la piscina, la adaptabilitat amb la piscina municipal no pot tenir queixa. La recomanem 100%
10 septiembre 2022 4:28
The counselors were super fun and energetic (dancing to music all the time!). The owners were very kind and helpful. One of the kids in our group had a physical disability and the camp made sure he could participate in all the activities, and they were helpful with providing him accommodations.
11 agosto 2022 19:37
Casa de colònies ideals per passar uns dies en plena desconnexió. L'entorn és excel·lent, la casa disposa de les eines i facilitats bàsique per passar uns dies de convivència. A més, la projecció es situar-hi una piscina que farà encara més agradable la seva estància especialment durant l'estiu. Disposa de terreny suficient per l'esbarjo i d'una plena harmonia de la natura i els animals que formen part de la casa.
10 agosto 2022 10:42
Una casa fantàstica, el Cesc i la Maira fan que tot sigui perfecte, atents en tot moment, sóc celíaca i no menjo carn, el seu menjar millor que a molts restaurants. Super atents amb els alumnes, ens han cuidat molt. I els seus gossos una meravella. Enamorada de l'entorn, repetirem segur! Moltes gràcies per tot!
04 agosto 2022 5:08
La Maira i en Cesc són dos amfitrions excel.lents! Vam llogar la casa entre 40 persones per una festa d’aniversari i des del principi es van mostrar molt propers. La comunicació ha estat molt fàcil i ràpida. En tot moment s’han mostrat molt col.laboradors amb nosaltres, oferint tot el que necessitavem i ens han proposat solucions fàcils i ràpides per sol.lucionar temes logístics (nevera, tv, música…) que hagin pogut sorgir. Com a proposta: afegir un congelador més gros per a begudes, deixar una cafetera i un microones a l’abast dels hostes. Per la resta… PERFECTE!
Les instal.lacions estan recent reformades, lliteres i banys impecables. Sala pol.livalent que aïlla el so amb molts taburets per a molta capacitat. Les instal.lacions exteriors també estupendes, sobretot la zona de les taules de fusta amb els parasols. La natura que envolta la casa i els animalons que hi ronden li donen el toc màgic i familiar.
Ha sigut un plaer! Una llàstima que ens haguem adelantat i no haguem enganxat la piscina a temps… els que arribin quan estigui acabada seran uns afortunats!
Moltíssimes gràcies per la hospitalitat, comprensió i sobretot la confiança… Sabem que a vegades es difícil apostar per un grup de joves. Si tenim ocasió, repetirem segur!
31 julio 2022 11:16
Una masia molt bonica i fatàstica per fer-hi colònies i passar uns dies molt agradables, en un entorn natural i preciós a plena natura i amb un munt d'excursions per fer. Un lloc molt recomanable per gaudir d'uns dies amb amic companys o en famílies. Nosaltres hi hem estat diverses vegades i ens hi trobem sempre com a casa. Q
17 julio 2022 8:36
Estoy celebrando actualmente mi cumpleaños en esta casa. El trato increíble, muy buena gente y muy buen servicio de comida y cena. Le doy un 10 tanto por lo del servicio como por la casa, es preciosa y con mucho espacio.
09 julio 2022 0:54
La casa increíble! Celebramos allí el cumple de mi hermana y todo un acierto. Por fuera Preciosa pero por dentro más! Y los dueños encantadores, atentos y simpáticos. La recomiendo 100%!
02 julio 2022 10:04
I LOVE Can Ton Xic! The food is AMAZING (1,000/10), everyone is wonderful and super nice and accommodating, and they make it feel like home. There are two super cute dogs, and horses as well! I really recommend can ton xic, anyone who comes will definitely have a great time.
25 junio 2022 8:28
La Maira i el Cesc ens han cuidat amb molta tendresa. L’entorn és fantàstic i l’equip de monitors molt trempats.
El menjar boníssim i les habitacions molt netes.
Un lloc per repetir sense dubtar-ho!
21 junio 2022 10:23
La Maira i en Cesc són dues persones fantàstiques. Ajudant-nos i amotllant-se desde el dia de la reserva. La casa tipo masia realment bonica, renovada molt modernament, tot net, endreçat i cuidat.
L’entorn és pura connexió amb la natura.
Gràcies per acollir-nos, tornem segur
15 junio 2022 9:43
Un lloc Exel lent per anar a passar un cap de setmana, i el millor de tot és la família que O porta Maira, Cesc i les seves filles la Maria i la Mar, gràcies per ser com sou i gràcies per fer_nos sentir com a casa us estimem molt i que tots els vostres somnis és cumpleixin
09 junio 2022 19:56
Celebramos los 18 de mi sobrina y todo fue INCREÍBLE. El trato recibido por los dueños (Cesc y Maira junto con sus hijas) fue inmejorable y la casa está en perfectas condiciones tanto por fuera como por dentro. ¡Sin duda alguna repetiremos!
29 mayo 2022 4:35
Hem estat uns dies allotjats en aquesta casa i hem estat com a casa nostra. Entorn idílic i ple d’excursions per fer amb els infants. Els responsables de la casa molt atents i vetllen en tot moment pel benestar dels infants i de les activitats que es vulguin desenvoluopar. Un 10!
15 marzo 2022 13:52
Hi hem fet una trobada d'amics i ens hi hem sentit molt a gust. La casa disposa del que necessitàvem: espais per a grups on fer una bona festa, habitació còmoda, tot acabat de renovar. Els propietaris ens han donat tot tipus de facilitats i hi hem menjat molt bé
01 marzo 2022 19:10
Mayra i Cesc, moltíssimes gràcies per proporcionar-nos una casa i entorn perfecte. Celebració d’aniversari amb 25 joves i 10 grans. No oblidarem mai i part és per vosaltres. Gràcies x posar les coses fàcil.
22 febrero 2022 8:47
Una maravilla! Mayra y Cesc son unos anfitriones de alto nivel, el lugar es precioso y hemos estado cómo en casa. Ideal para conectar con la naturaleza y pasar un tiempo agradable en familia! Ultra recomendable ️
12 febrero 2022 18:01
Casa molt acollidora, amb instal•lacions noves i fetes amb molt bon gust.
I el tracte per part de la Maira i en Cesc excel•lent.
04 febrero 2022 4:33
Lloc encantador, ens ho hem passat súper! Hem fet l’activitat de buscar el Tió per la muntanya i el Pol ha disfrutat moltíssim. També hem donat menjar als cavalls. La Mayra i en Cesc uns amfitrions de 10! Sopar i esmorzar boníssim i quantiós! Repetirem segur!
29 enero 2022 11:54
Una estada genial, el cesc i la maira molt bona gent.casa, vistes, entorn espectacular. Hi tornarem segur.
16 enero 2022 9:22
Hem tingut una estada molt agradable. L'entorn ideal, la casa bonica i acollidora i l'habitació fantàstica. L'esmorzar i el sopar bonissims! Destacar el gran tracte i atenció per part del Cesc i la Maira des de l'arribada fins a l'últim moment. Ens hem sentit com a casa. Recomanable 100x100!
15 enero 2022 2:13
Ideal per celebració, un menjador molt macu igual que les instalacions, tot esta reformat.
02 enero 2022 5:23
Una casa excepcional en un entorn encantador. La Maira i el Cesc et fan sentir com si fossis a casa. Ganes de repetir aviat!
19 diciembre 2021 16:37
El Cesc i la Mayra ens van dir que vivien en un bosc màgic on es trobaven Tions, el que no ens van dir és que el que és realment màgic és trobar-se amb persones com ells, acollidores i simpàtiques que fan que l’estança sigui TOP. Menjar i Lloc recomanable al 120%! Tornarem a trobar la màgia i a vosaltres! Thank you!

Escribe una reseña



Calificación general: