24 diciembre 2021 23:27
Un dia extraordinari! La sommelier encantadora i molt xerraire i pregunteu pel xef, fa bones demostracions en directe i molt barat. Hi tornarem!
09 noviembre 2021 10:35
Hem vingut ja alguns cops al santuari de Can Willy i podem afirmar que és una experiència chula… CHULA!
De forma inesperada m’he trobat a mi mateixa i ho he pogut compartir amb la gent més random de tot Catalunya.
Recomanem l’experiència a tothom que tingui ganes de gaudir de les millors trobades.
VINGA PENYYYAAA!
16 octubre 2021 21:41
Good service and warm atmosphere. Good price-quality.

To eat, I especially recommend the short ribs with bbq sauce, excellent choice. Ask for Antonio ("Toni") for advice on the wine.
10 octubre 2021 13:18
Venia buscant una bona experiencia amb la que trobarme a mi mateix i sort que el meu bon amig en Guillem m'ho va recomanar. Aqui al santuari Can Willy s'hi viu una experiencia única, no només m'hi he trobat a mi mateix sino que també m'he reconciliat amb déu tot poderos que m'ha ensenyat el cami que haig de seguir. Moltes gracies a la gent de can willy i per ensenyarme a estimar a déu i a la vida, amén.
05 octubre 2021 1:07
Gràcies a la màgia del santuari de can willy el meu amic va aconseguir el miracle d'acostar-se a la Verge Maria. Gràcies senyor
03 octubre 2021 3:25
El primer dia que hi vaig anar vaig sortir traumat, però t’hi acostumes. Ho recomano per una experiència amb emocions fortes.
22 septiembre 2021 15:33
Una experiència única al santuari de Can Willy. Sense dubte una de les visites imprescindibles de la Vall d'Arbúcies. Enmig d'un paisatge espectacular al bell mig del Montseny, el santuari de Can Willy et teltransporta a un univers de pau i tranquil·litat. El fresc molt ben conservat del profeta Pau Rosell és un dels pilars de les millors festes de tot el municipi. Les meves filles i jo hi anem cada any i a elles els encanta. I a mi també
15 septiembre 2021 1:20
Una experiència brutal. Uns anfitrions molt atens que no en trobaras en cap mes lloc. Un ambient molt acollidor I familiar. Un lloc molt recomendable.
02 septiembre 2021 19:15
No tinc paraules a aquest increïble lloc que ens ha donat el senyor "el peradís" els historiadors s'equivocaven el paradís no era a l'islam era aquí a can Willy he aconseguit contactar amb deu i he pogut anar de la seva mà
15 agosto 2021 8:25
Bonic santuari amb llac natural per passar el dia i resar a l'escultura del déu Pau Rossell.
Molt recomanable per totes les edats, des d'avis fins a menors.

Escribe una reseña



Calificación general: