22 diciembre 2022 18:25
2 profesionales con mucho corazón para los animales y ganas que te sientas cómod@ en su hípica. Posibilidades para descubrir a caballo un entorno privilegiado y paddocks de ensueño.con árboles, desniveles, comida a disposición y duchas de agua caliente para caballos. Para ruteros el lugar ideal.
11 julio 2022 7:10
Genial, buen trato
Mi caballo está con ellos en un padock XXL
Y ha cambiado mucho la vida de mi can y mia
Estoy súper contenta de haberlos conocido
17 noviembre 2021 6:04
Amb la Erika fa anys que ens coneixem i compartim aficions. Ara feia un parell d anys que no ens veiem però el destí ens ha fet retrobar! Li he portat el meu cavall Athos i el tracta com un rei. Estic molt contenta d estar aquí i els hi he depositat tota la meva confiança. Tan ella com en Jordi tenen molta mà amb els cavalls! 100x100 recomanable!
07 marzo 2021 8:22
Fa uns 7 mesos que tinc un cavall cedit i estic super contenta amb el tracte que en Jordi i l'Erika tenen amb mi i amb tots els cavalls que viuen a Can Xapi. Es un espai idíl·lic i familiar on regne la pau i l'harmonia entre cavalls i humans. És disfruta del cavall i del parc del Montnegre amb les rutes que s'organitzen a Can Xapi. Sempre están disponibles per qualsevol ruta que vulguis fer. Recomenaple 100%?

Escribe una reseña



Calificación general: