30 marzo 2024 18:45
Hi he anat 3 cops.
- del primer, fa 10-12 anys que espero els resultats…
- del segon, el metge de capçalera m’envia a un especialista de peus… resulta que hi he anat per un tema de mans
- del tercer, vaig a fer uns anàlisis i perden els resultats…

La sanitat publica funciona super.
18 diciembre 2023 23:14
Una verguenza en 3 horas solo atendieron a 6 personas. 30 min por persona? Es una broma? Vergonzoso
12 diciembre 2023 16:25
Molt insatisfet amb l’atenció de les persones del taulell, et tracten molt malament i mai agafen el telèfon. He posat una queixa al departament de salut, i us animo a tots els qui comenteu a fer el mateix.
03 diciembre 2023 14:18
La poca empatia del personal de taullell es avalada perquè son treballadors de poca formació. Si fos una empresa privada ja estarien tots al carrer. Es vergonyós com tracten als usuaris/pacients. Els responsables haurien de fer una reflexió/ evaulació interna, sobre el personal que tenen al taullell. Dels professionals, personal sanitari, res a dir. Impecables.
24 noviembre 2023 19:24
Teníem hora per una analítica una nena i ens avisen que per vaga potser s'hauria de repetir i truquem per assegurar-nos de si es farà o no i ens diuen que sí. Un cop ens presentem allà ens diuen que no es fa que hi ha vaga: S Quina poca vergonya que teniu que no veieu que feu anar malament a tothom! De què aneu? No podeu avisar no, i deixar de donar hores! Continueu fent vaga a veure si us fan fora a tots i només existeix la privada que no serviu per res només us importen els diners i fer anar malament a la gent, això sí.
17 octubre 2023 19:06
Molt descontenta amb l’atenció rebuda per part de les recepcionistes de pediatria. I no és un fet aïllat, són vàries vegades i sempre igual de mal atesos.
Trucar i que t’agafin el telèfon per una urgència és impossible, si et presentes d’urgències et renyen perquè no has trucat abans i tot són males cares.
No entenc com de cara al públic es pot tenir tant poca empatia quan parlem de salut.
Poden tenir més o menys feina però intentar ser amables amb la gent que no va per gust d’urgències estaria molt bé.

Res a veure amb el saber fer de l’enfermera i la pediatra, sort d’elles! Empatia, simpatia, ganes de treballar i de donar tranquilitat a pares que pateixen per no veure bé als seus fills.
14 septiembre 2023 10:45
Des de fa quinze anys visc a Banyoles i per diferents motius he anat a visitar-me al CAP.
Tant a recepció com els facultatius sempre han estat molt correctes i propers en el tracte, tot i les deficiències actuals de personal i mitjans que tots coneixem.
Un cop més, GRÀCIES
01 septiembre 2023 16:34
Fácil aparcamiento cerca, buena atención del equipo de recepción, atención médica y enfermería muy buena con interés por solucionar una patología.
09 agosto 2023 23:48
Te Dan para hacer análisis para dos meses y después tu médico te va llamar dentro de un mes más el cap de Banyolas no quieren trabajar o estan colapsados de trabajo o que pasa si tienes una enfermedad o algo más te mueres esperando
02 agosto 2023 16:53
Fui por una pneumonia cuando estaba de vacaciones, y me atendieron tremendamente rápido (20 minutos desde que entré hasta que salí) : desde la recepcionista hasta el doctor, pasando por las enfermeras de urgencias. Y encima muy amables.

Todo sea dicho, estaba poco concurrido, siendo un miércoles por la mañana.
01 junio 2023 22:32
Hemos ido al CAP para que atiendan un momento a mi hija y me dicen que me tengo que esperar hora y cuarto por que ahora estan haciendo revisiones. Me dicen que me vaya a hacer un café. Estamos de paso por Banyoles y al final nos hemos ido a Platja d'Aro para que nos atiendan en un momento. Tienen un problema
07 mayo 2023 11:14
Pongo 4 estrellas porque, muchas veces, no contestan, por falta de personal. Pero, hoy por la mañana (08/03/23), he llamado y me han descolgado el teléfono en unos segundos y me ha atendido una chica/mujer dispuesta a resolver unas dudas importantes que yo tenía. Me ha explicado lo que necesitaba saber y me ha ayudado a sentirme tranquila y segura. Me alegro de la atención que he recibido.
09 diciembre 2022 23:33
Indignant! No agafen el telèfon de cap manera. És vergonyòs! Un centre públic pagat per tots nosaltres que hàgim d'aguantar aquest tracte. La sobre saturació del Covid, ja ha passat! Però sembla que ells no se n'han enterat. Un desastre per no dir paraules més mal sonants!
27 septiembre 2022 12:49
Indignante eh llamado 3 veces y me an puesto en espera mas de 5 minutos en todas las llamadas i aun asi nadi a cogido el telefono
06 julio 2022 14:08
Mala organització, t'atenen amb pressa i els programes informàtics no funcionen bé i les baixes no arriben a l'app de la meva salut. En general, malament.
26 junio 2022 4:48
Je me sans très mal que y’a une fille du réception que je l’es demander avec beaucoup de respect que elle ne parle espagnol car je comprends pas bien le catalan et d’après elle ces fâché et me mal parlé dsa ces la honte a chaque fois je suis malade je ne veux pas venir ici a l’hôpital pour leur mal comportement
01 junio 2022 11:19
Fa anys havia funcionat millor, mala organització. Ni agafen telf ni funciona la e- consulta per demanar una baixa de fa 3 dies.
Centre massa petit per donar servei una gran ciutat, una llàstima perquè em consta hi ha bons doctors, algú de dalt hauria de prendre nota. Als 3 mesos despres la e- consulta NO funciona, tanquen sessions i envien missatge als 10 dies per fer trucada per cobrir expedient, INACCEPTABLE, i ho fan amb tothom, no pots tornar trucades.
27 mayo 2022 0:38
Tenia fuertes dolores de estomago cuando fui a urgencias a las 8 de la mañana. Pero no me podían atender porque el horario de urgencias empieza a las 9. Mientras tenia dolores insoportables, en vez de atenderme me dijeron que fuera a hacer una vuelta mientras se hiciera las 9 de la mañana para poder atenderme. Una vez entro a las 9 me espere 1: 30 casi 2 h para ser atendida. No aguantaba mas en esa silla y encima me veían mal y no hacían nada. La doctora muy simpática pero esperar tanto tiempo para ser atendido es una vergüenza. 8Segun ellos no les funcionaba el ordenador.) Pero pienso que eso no es motivo para no atender a las personas.las atiendes apuntas en un papel los datos necesarios y luego cuando te vaya bien el ordenador los entras. Cada vez que voy al CAP es lo mismo. Una vergüenza de servicio.
05 mayo 2022 21:51
Atenció impecable, des que vaig arribar al Pla de l'Estany. Amables i resolutius tot i la sobrecàrrega que es veuen obligats a soportar. Em varen facilitar i instruir a l'accés a La Meva Salut ja fa mes de quatre anys quan ningú coineixia el servei.
Moltes gràcies!
15 febrero 2022 17:17
Llevo llamando desde el miércoles (hoy no obviamente) porque necesito hablar con mi médico y no hay maneras. Estoy cada 20 minutos llamando esperando 5 min entre llamada y llamada para nada. Penoso.
05 febrero 2022 1:50
Que gentuza de médicos que hay en Banyoles para que estudian estás profesiones si no les gusta están todas amargadas, las personas que vienen al médico es porque se encuentran mal no porque uno quiere venir hacer una fiesta que verguenza, lo que tardan para atenderte y lo rápido que te sacan no les importa nada son unos irrespetuosos y amargados no atienden bien a las personas. Los recepcionista y los que hacen la prueba del virus son unos mal educados no tratan con respeto a las personas encima uno pide un justificante y no sabe ni como va la impresora
25 enero 2022 16:48
Els metges son bons. El personal de recepció, excepte en Xavi, son una colla d'ineptes. Es pensen que estas aquí per passar l'estona. Molt poca empatia i professionalitat, la mateixa atenció al pacient que a una finestreta d hisenada.
21 noviembre 2021 2:10
Jo només puc dir que està una doctora súper trampada i molt eficient, sempre està somrient i servicial, ha visitat a tota la meva família des de la iaia fins a un nebot, amics, veïns, tots diuen el mateix, és la millor! Gràcies Dra. Chaparro! Val un imperi aquesta doctora!
10 noviembre 2021 10:26
Da vergüenza éste centro de Banyoles y la mayoría de personal con el que he tratado, se salvan un par de enfermeros y enfermeras que aman su trabajo, pero son los únicos, hace 3 meses que tuve un accidente de moto y AÚN estoy esperando la rehabilitación, mientras que a mi acompañante al segundo día de salir del trueta estaba haciéndola en Figueres, 3 meses que lleva mi doctora Violeta "intentando" hablar con el traumatólogo, encima cuando llamas te tratan fatal, llamé para hablar con mi enfermera Mireia, y sin saber que no me habían puesto en espera, empezó a insultarme con su compañero porque no pude asistir a una cita por falta de transporte, y aún vuelvo a llamar y me dicen que mi doctora me llamará dentro de 20 días para decirme si le ha dado la gana o no de llamar al traumatólogo, me pusieron gasas directamente en heridas de quemadura por asfalto abiertas SIN PROTECCIÓN A PESAR DE QUE INSISTÍ EN QUE ME PUSIERAN LINITUL, me hicieron esperar 8 días para una cura que se debía hacer DIARIA, porque a mi enfermera no le parecía bien que yo no pueda ir por la mañana y solamente me puedan llevar a la tarde, se negó a ponerme con otro enfermer@ o mandarme a urgencias cuando ya llevaba una semana haciendo esas curas diarias con otr@s enfermer@s, ES UNA VERGÜENZA, si fuera familiar suyo estoy 200% seguro de que ya hace mucho estaría curado, es la primera reseña que dejo en mi vida y no quería hacerlo, pero si esto ayudará a que alguien con la autoridad suficiente haga una revisión de como se trabaja ahí, habrá valido la pena, es una pena que gente requemada sin vocación tenga esos puestos de trabajo.
09 noviembre 2021 5:14
No i poso menys nota perquè no n'hi ha. Si podeu aneu d'urgències a la classe mica salus que us tractaran més bé i seran més professionals. I vaig anar per una infecció a la cama com un cavall, per començar em va atendre una noia que no era ni infermera.i quan va venir linfermera també em va dir que no i tenia res, per no dir que em volia posar la pomada antibiòtica a sobre de la ferida mentre la portava bruta i es tenia que rentar. Lamentable. L'endemà vaig d'urgències a la Salus, i em fan la baixa cuatre dies i em diuen que tinc infecció greu i celulitis infecciosa, i que he de tenir la cama enlaire perquè no s'estengui la infecció, per no dir que m'han receptat antibiòtic oral i una crema diferent per la ferida.

Jo puc entendre que estigueu saturats i que sanitat s'està perdent, però a la fi qui fa què és perdi sou vosaltres mateixos amb aquestes poques ganes de treballar i amb aquestes intervencions, és molt fàcil dir que no pasa res ‍️
12 agosto 2021 5:13
Podéis imaginar mi han dado cita con el dentista por dos meses llevó tomando calmante y antibiótico más de un mes y medio y ahora mi estoy pasando mal y no mi pueden entender esta fatal nose que ago
11 junio 2021 3:23
Atenció pèssima per part de l'infermera pediàtrica. Més que una professional de la medicina semblava una tarotista. La seva única missió és difondre mites sobre la maternitat per culpabilitzar les dones. Una vergonya que gent així assessori a mares i nadons. Sort que no és el meu CAP!
08 abril 2021 5:20
El sitio da bastante pena, esta hecho polvo. Las chicas de recepción son atentas, eficientes y amables. Los médicos un poco pésimos.
15 febrero 2021 8:35
A mi sempre m'han atès molt correctament, tant presencialment com per via telefònica. Totes les meves e-consultes han estat contestades (i ben resoltes) en un màxim de 24h i quan he demanat cita prèvia per via online m'han trucat de seguida. Res a dir, ni de la gent de recepció ni dels professionals sanitaris.
28 diciembre 2020 4:28
Es vergonyós k no gafin telf molta gent no té accés a las páginas wep meno mal k encara alguns doctors /a és preocopan pels malalts
i després truca al mateix sis plau gafeu telfon

Escribe una reseña



Calificación general: