16 marzo 2024 13:06
Fatal, cada vez peor la sanidad más de una hora de espera, estando dentro de la consulta se ponen a hablar entre ellos cosas que no vienen al caso y salen de la consulta a seguir hablando y los pacientes esperando, según nos dijeron después de 20 minutos que salió es porque está rellenado un formulario jajaa telita!
19 febrero 2024 14:31
Donde puedo poner la queja que han quitado pediatría CAP bases? Es una vergüenza, además el lugar donde ahora visitan los pediatra, un asco lo que está pasando con la sanidad. Althaia está ensuciando todo y acabando con todo.
28 enero 2024 23:24
La única pega que pondría es que hayan cambiado a la pediatra de mi hija a otro sitio que me queda más lejos pero eso ya ni depende de las personas que trabajan en el CAP.
23 septiembre 2023 13:04
A molts professionals els falta treballar més l'empatia. No anem al metge per gust ni per col·lapsar res (almenys en el meu cas) i, quan hi he d'anar, només demano ser atesa amb uns mínims d'amabilitat i empatia.
16 mayo 2023 18:48
Una vergüenza de sistema de salud.
Prácticamente si no te mueres no te hacen nada. Te esperas 8 meses con dolores de todo los huesos para que te haga solo una resonancia de rodilla. Y luego ni te dice el resultado aunque vas o llamas.
Luego te llama una persona que dice que es tu doctora y te manda a fisioterapia.
El fisio te da un papelito para que hagas tú solo en casa exercisoos y nada más.
Luego voy al cap y me dicen que no tengo cabecera que no está por razón personales. Y no sigo más que es todo un desatre y una indiferencia total
08 mayo 2023 19:23
Demanes la baixa per la aplicació. L'any passat ho feien. Ara has de venir, tot i estar a més de 38.5 de febre, exposant la teva salut perquè et facin esperar més de 2 hores per a que no et diguin res. LAMENTABLE TOT. LA SANITAT PUBLICA JA NO EXISTEIX.
08 enero 2023 13:00
El meu pare de 77 anys ha rebut una atenció lamentable dues vegades consecutives per part del personal d'aquest centre gestionat per la Fundació Althaia (gestió privada d'un servei públic). El Servei d'Epidemiologia de l'Agència de Salut Pública de Catalunya va adreçar-se al meu pare per telèfon i va indicar-li que anés a l'Àrea Bàsica de Salut (ABS) de les Bases perquè li fessin una prova d'antígens per detectar si havia contret el COVID -atès que va fer un viatge a l'estranger en el qual vàries persones havien contret el virus de la Covid-. La primera vegada que va anar a l'ÀBS - la setmana passada- després d'esperar una hora es van negar a fer-li la prova perquè no ho portava per escrit, fent cas omís de les explicacions que ell va donar; la segona vegada -ahir- ja havien rebut la trucada del Servei d'Epidemiologia per demanar-los aclariments i donar-los les indicacions i, tot i així, tant el recepcionista com la persona encarregada de fer les proves van tornar a dir-li que no li podien fer, que se l'havia de fer ell, fins que el meu pare va trucar a la persona del Servei d'Epidemiologia que s'havia adreçat a ell per explicar-li el que estava succeint i quan els hi va passar el telèfon van accedir finalment a fer la prova amb recança i males cares adduint que tenien molta feina - malgrat la sala d'atenció estava completament buida-. Necessiten millorar molt el seu servei i sobretot recordar que treballen per i gràcies a nosaltres.
24 diciembre 2022 7:31
Cuando llamas de urgencia no te visitan, solo por teléfono. La persona que atiende, Miquel, te dice que es un nadado y no te da más soluciones.
Nos tratan como ganado
27 noviembre 2022 8:24
Mi pareja tiene ansiedad muy fuerte, dolores en el pecho, agobio y dicen que no la pueden atender, que se vaya a su médico. Una vergüenza de gente encima la enfermera o doctora de guardia no sabe rellenar el papel de justificante médico. Increíble 20/10/2022 18: 44
19 noviembre 2022 22:23
L’atenció per part del personal de recepció als matins és inacceptable. No haurien de treballar en atenció al públic, i molt menys a un centre sanitari on va molta gent gran per la qual no tenen cap respecte.
03 agosto 2022 14:32
Personal mèdic sense sentiments ni empatia amb el pacient, sinó t'ha agrada la teva feina i has deixa't de cobrar els suplements dels laboratoris no és culpa dels pacients. Gràcies per ignorar al meu marit. Ja descansa en pau
01 julio 2022 15:07
Creo que es uno de los ambulatorios de Manresa, súper atentos, tanto administración, como enfermeras y médicos, la atención al usuario es espectacular y durante la pandèmia jamás han dejado a sus usuarios de lado, siempre han estado ahi
29 noviembre 2021 20:19
Una verguenza. Llamas por telefono porke hace una semana que me tienen que llamar para un resultado de mi madre y si no les doy el dni correcto no quieren dejar el recado a la doctora para que llamen. No les estoy diciendo que me den el resultado a mi, sino que LLAME LA DOCTORA A MI MADRE DIRECTAMENTE! Y no hay manera, no lo entienden, que tipas mas ineptas, por dios. Con lde gente que hay en el paro y estas tiparracas llevandoselo calentito todos los meses. Que verguenza.
31 octubre 2021 6:50
Segons el professional sanitari de capçalera que tinguis assignat canvia molt la professionalitat, qualitat i el tracte. A vegades molt lent. Des de que hi ha el covid l'atenció es pesima, a distancia i poc contrastada
30 enero 2021 20:43
No tengo queja, todos muy profesionales los chicos y chicas del mostrador muy pacientes con algunos impertinentes que me ha tocado ver.
15 enero 2021 17:21
Es malisimo para que me dierán el resultado del covid de mi nieto 9 mesestube que discutir estubierón jugando por telefono conmigo cada dia me decian que me ivan a llamar y todo mentira

Escribe una reseña



Calificación general: