24 enero 2024 21:31
Fins avui estabem molt contents, la Dra Cabanes es una gran profesional i porta el meu pare de 90 anys i un 10 sempre
Avui ens hem trobat una substituta q deixa molt q desitjar, potser es que es jove.
Dra Cabanes recuperat aviat que et trobem a faltar!
27 mayo 2023 22:04
No entenc com un centre d’atenció primària no agafi el telèfon.
Es legal que ens cadem tant desatesos?
Santen que poden tenir feina però fins el punt de que no t’agafin el tel?
Realment es molt trist de fins a quin punt a enpitjurat el servei públic.
On van a parar els meus impostos si haig de pagar sanitat privada i la publica?
Realment es molt trist.
29 septiembre 2022 2:15
Bona nit: Vaig acudir al centre per un fort cop a la mà i em va atendre el Dr. Alcocer, crec (No em va donar cap informe de la visita). Li vaig dir que el dolor era de fractura perquè desgraciadament hi tinc experiència, i no em va voler demanar cap radiografia perquè a ell no li semblava trencat. Em va dir que prengués Ibuprofeno i li vaig dir que per la meva patologia de base no en podia predre i en un to burleta em va contestar que si li tenia mania a l'Ibuprofeno, que res de RX i cap a casa de mala manera. Haig de fer constar que l'atenció d'infermeria va ser correctíssima. Doncs bé, vaig anar a un centre particular i a la radiografia es va evidenciar una fractura del cinquè metacarpiá i em van enguixar la mà. Resultat: molt mala praxis mèdica i molt mala educació farcida de prepotència. Algú hi posarà remei?
05 agosto 2022 7:01
Todo es un problema. Las administrativas de la entrada dejan muy en evidencia las pocas ganas de trabajar que tienen. He tenido que aguantar que me descrean los hechos (cuando asistí claramente con un daño a la vista en mi dedo), solo porque en el hospital de Vic no realizaron ningún informe cuando me atendieron previamente (como si eso corriera por la cuenta del paciente). Una enfermera muy maleducada me cerró la puerta en la cara mientras le explicaba la situación, cuando ella misma me preguntó qué sucedía.
Cabe aclarar que en ningún momento me comporté de forma irrespetuosa con el personal del centro, ni cuando ellos mismos me han faltado el respeto. Pero al entrar aquí, y ver que TODAS las reseñas son negativas, no me sorprende para nada. Así que aquí tienen una más CAP de Tona, cambien a esas recepcionistas como mínimo o sigan haciéndose la fama.
15 julio 2022 17:46
Parlo per la meva experiència, mala metgessa al menys la meva, no té experiència i a més si no sap que es t'infla a pastilles que ni entén, tinc moltes migranyes, l'únic bo que ha fet és enviar-me amb neurologia, m'envia la metgessa de família paracetamol tot i que mai m'ha servit per migranya i dit per la neurologa que el paracetamol no serveix per la migranya, tot i que no he millorat i li vaig dir que no millorava, em dona l'alta i fica a l'alta el motiu per curació o millora, en breu aniré a canviar de metge, la llevadora pitjor, t'atén fatal, vaig anar un cop i a partir d'ara prefereixo anar per privat, una vergonya perquè es un dret que tenim i paguem amb la nomina
10 julio 2022 8:54
Por favor cambien a los administrativos YA, 3 años y pico intentando sacarle la tarjeta sanitaria a mi hijo y nunca se la hicieron, la tuve que solicitarla por teléfono. La atención de los administrativos es NEFASTA.
20 abril 2022 19:19
Jo no parlaré del CAP en general, perquè si parlo del cap la meva nota seria molt més baixa, però si parlaré de la meva metgessa a la qual li poso un 10, Lorena Segura, moltíssimes gràcies per tot ets una gran professional
09 marzo 2022 14:31
Ara, ja no t'agafen el telefon, una nova norma que no sé d'on surt, cap CAP que estigui d'urgencies l'agafa has d'anar si o si, després es queixen. Normalment poca gent els dies d'urgències. Desastre sanitat pública.depen qui hi ha es una atenció o un altre
09 febrero 2022 1:20
Malo no, malisimo todo, siempre tengo problemas por el trato que dan. La última ha sido con las PCR. Todos positivos y la niña con síntomas leves, les digo que se lo hagan y em dicen que no, que no van hacer por hacer. NI QUE LOS PAGARAS TU O TARDARAS UNA HORA EN HACERLO¡¡¡¡¡
Le he comprado una en la farmacia y ha dado positivo.
Gracias por nada, si no queréis trabajar os cambiáis de trabajo y dejáis el puesto ha alguien que le guste y trate bien a la gente
01 febrero 2022 5:39
Calidad por algunos, nefasto por otros.es una loteria depende de quien te toque pero buenos hay pocos
29 enero 2022 21:16
Urgències: Tracte nefast i dolent. No saben identificar óssos trencats i només volen treure's problemes de sobre. Hi tornes perquè el que et recepten per 1r cop no et fa res i quan tornes la seva reacció és la de ‍️. Incompetència total! És necessària una revisió en aquest CAP.
15 diciembre 2021 10:57
Una vergonya. Dues hores esperant en urgencies. Visites de 5 minuts i 30 minuts entre visita i visita.
26 julio 2021 5:30
Servicio completamente vergonzoso, atención malísima, y las horas para el día que les da la gana, escusas covid.com
23 abril 2021 1:30
La reseña hace referencia al personal sanitario de urgencia, te visitan rápidamente aún cuando no había nadie más en todo el cap esperando, paracetamol e ibuprofeno cada 4 horas y te aconsejan que acudas a tu médico al día siguiente, mientras te vas a tu casa sin poder respirar a esperar que llegue el lunes, acudas a tu médico y ya te recete cortisona como me han hecho en casos anteriores con el mismo cuadro, mientras contar las 24h que hay por delante sin poder respirar, esto no se hace hombre, si uno no tiene vocación mejor que se dedique a otra cosa.
11 abril 2021 4:37
Sorprendido! Asisto con mucha mucosidad, tos, dolor de cabeza etc, etc. Síntomas compatibles con corona virus. (Hay que decir que di negativo en la PCR.) Pero me dicen que no debí haber venido sino llamar por teléfono cuando vivo a 20 metros del centro. Finalmente me hacen la PCR como si me hicieran un gran favor. Luego me visita el médico de urgencias y sin ninguna empatía ni ganas de trabajar, cuando en la sala de espera solo había dos personas más, me dice que tomo Ibuprofeno y si me sube la fiebre que vuelva. No me extraña que con esta seguridad social se extienda el virus!
23 diciembre 2020 21:22
No m estranya les ressenyes q escriu la gent, quan hi vas és pq no et trobes malament i necessites atenció mèdica. Hi arribes i les de l entrada et parlen sense mirar a la cara i com si et fessin un favor atendre t. Tot els hi és un problema. No et dónen cap informació de res i t envien a esperar. Al cap de 2h d espera amb la sala buida et diuen de males maneres q segueixes esperant. Cap informació i només males cares. De veritat molt vergonyós i decepcionant. Entenc el moment que estem, però no l atenció nefasta d aquest personal.
Ja sé q aquesta ressenya no servirà per res, però és el que hi ha.
13 octubre 2020 22:29
El servei nefast. Vaig pagar 100€ per una PCR i encara espero els resultats. Deixa molt que desitjar.
15 septiembre 2020 15:40
Ayer fuimos al cap por un esguince de tobillo pero el medico de guardia que no era español el cual supongo que le regalaron el titulo dijo que que era una simple torcedura pero con su actuacion proboco un segundo esguince. En cuando al socio de la entrada estaba mas pendiente de una chica que buscaba empleo que de una paciente con un esguince. Espero que no vaya mucha gente si estan estos dos colegas. La enfermera tampoco se escapa ya que puso una malla incorrecta en el tobillo. Mi consejo cambien de centro de salud.
Miquel roca.
Tecnico en Urgencias.
04 octubre 2019 14:08
Muy disgustada con el trato de la llevadora. Es una mujer impertinente, mal educada, arrogante y te falta el respeto constantemente tratandote de tonta. Hay puesta una reclamación para ver si se da por aludida, o te gusta tu trabajo o cambia pero no seas desagradable.

Escribe una reseña



Calificación general: