07 abril 2023 5:33
Encantada amb el centre des del primer dia, tant per la professionalitat de l'equip com pel tracte rebut, i especialment agraïda a l'Ariadna per tota la seva feina. Recomanable a tothom qui es plantegi anar a teràpia!
13 enero 2023 0:24
Recomano moltíssim el centre. Estic molt agraïda pel tracte, la paciència, la professionalitat i l'empatia.
05 enero 2023 22:26
Sincerament un tracte molt afable.
Mònica, que es la psicòloga que em tracte, des de el primer moment em va fer sentir a gust i el més important de tot és que sents com realment fa una molt bona feina amb tu.
Sentir que algú que et porta de la mà en aquest món cerebral tan complicat i que notes que sap per a on va, és molt reconfortant.
28 diciembre 2022 14:43
Molt content amb el tracte rebut! Grans professionals amb molta empatia! Havia provat altres centres i mai m'havia sentit tan còmode i satisfet com a CAPIA!
20 diciembre 2022 8:23
Estoy muy contenta tengo una profesional que me está ayudando mucho! Muy recomendable te dan confianza y profesionalidad.
18 diciembre 2022 3:55
Molt descontenta amb el servei de psicologia. He realitzat 5-6 sessions i lo unic que rebia per part de la psicologa era "has de conectar amb la teva emoció" (sense ensenyarme com, fer-ho o practicar-ho), "has de ser mes flexible" i un llarg etcetera, que això ja mho dic a mi mateixa i no em cobro 60 euros.
Lo unic que feia la psicologa era escoltar i despres de cada cosa que li explicava ell en feia una petita sinteti. I ja esta.
Bastant trist.
Tenia l esperança de que a través de les sessions la cosa canviés però, ja m'he cansat de pagar per a que només m'escoltin
18 diciembre 2022 0:48
Estoy encantada con el centro Capia, un lugar acogedor y con grandes profesionales. Mónica mi psicóloga es un amor de persona, me está ayudando mucho. Lo recomiendo a todo el mundo. Gracias por el trabajo tan necesario que hacéis!
01 agosto 2022 22:57
Muy buen trato! Estoy muy contenta con Miriam desde el primer día.
Mis hijos de 13 y 16 años también van con Andrea (muy buena profesional) y con Miriam.

Tienen un equipo muy bueno, tbien lo digo por el departamento de psiquiatría.
Puedes estar 30 min en consulta explicando como te funciona la medicación o cualquier duda.

Gracias M iriam, Andrea y Beth que tengo el placer de conocerlas.
05 julio 2022 14:58
Pau, seguretat i confiança. Això és el que transmet el centre, que a mi, personalment, m'ha canviat la vida. No hi dubteu, és un gran centre no només pel gran ambient que ha creat l’equip de CAPIA amb els seus pacients sinó per la seva professionalitat, entrega i dedicació.

Escribe una reseña



Calificación general: