16 marzo 2022 3:35
Al matí d'avui, 10-2-2022, el personal de seguretat de l'establiment ha acusat un client d'amagar-se productes, de furt. El client en qüestió ha buidat el contingut de la seva roba i els ha demostrat el seu error. Aquest client, habitual, fa despeses (gairebé diàries) d'imports molt baixos i els paga amb targeta de crèdit. Puc entendre que, avui dia, el control és necessari, res a dir. El que no es pot entendre és el tracte despectiu, la incapacitat d'assumir errors i, quan es produeixen, la nul·la disponibilitat de disculpar-se. Això no és zel a la feina, això és, simplement, mala educació i mal tracte. Fins aquí.
21 enero 2021 0:14
No dan una con los precios, nunca lo había visto antes en ningún otro supermercado. Compras algo y cuando pasas por caja el precio siempre es mayor.
16 agosto 2020 9:44
Supermercado Caprabo. En Cassà de la Selva.

Horario de 9h a 21: 30

Panadería repostería, cosmética, productos alimenticios para animales, pescadería, artículos de primera necesidad.

Buen trato.

Dispone de parquing propio y acceso a minusválidos
28 febrero 2019 11:51
El meu Caprabo habitual. És curiós: et dona l'impressió que és car i acabes pagant menys del que et pensaves (just el contrari que Mercadona: el teu càlcul mental sempre és queda per sota del que realment pagues). Carn molt bona, de proximitat. El millor: la Magalí i la Montse. Excel'lents. La resta del personal, simplement OK. El pitjor: la cervesa "marca blanca" Aurum és inbebible, i no sempre hi ha cervesa de qualitat mitjana d'oferta.
08 febrero 2019 3:34
Caprabo de poble agradable per fer les compres, al costat d'un pàrking municipal on sempre trobes lloc. A dins sempre és net, els passadissos amplis i prou varietat per fer una compra ràpida i trobar de tot.
26 enero 2019 16:37
Buena atención al cliente, amplio parquing. Solo le falta 'mejorar' el estado de la fachada y cambiar los congeladores por unos mejores.
24 enero 2019 20:54
Poca variedad de productos además de mal colocados o vacíos, caro y para finalizar una cajera que habla a los clientes mal humorada & como si estuviera en la calle.
08 enero 2019 22:32
Precios carisimos cuidado! Mirar bien fechas de caducidad de los alimentos que suelen estar próximos a caducar

Escribe una reseña



Calificación general: