26 enero 2024 20:31
Compte a no ser estafats com jo avui aquesta tarda quan aneu a fer un canvi de vidre etc. a Carglass.
El primer que et diuen quan deixes el cotxe és que les escobillas estan en malestat i s'haurien de canviar.
Et cobren més que el doble per les mateixes escobilles (marca i model) que trobaras a qualsevol altre lloc.
Aquesta experiencia enganyosa i abusiva m'ha creat una sensación de desconfiança, malestar i indignació.
Recomano que NO hi aneu!
Haig de dir que aquesta queixa esta reportada a Consum, ja que he vist amb moltes altres resenyes que els hi han fet el mateix que a mi, i això és malapraxis per part de la companyia Carglass.
05 enero 2024 10:58
Servei correcte pel canvi de vidres. Molt pesats posant ènfasi en que també s'ha de canviar les escombretes (volen cobrar 70€ per això!) diguent que et ratllarà el vidre si no ho fas, encara que es vegi clarament que aquestes són noves. Posen la por al cos innecessàriament. No vull imaginar la quantitat de gent gran o innocent que deuen haver estafat!
01 enero 2024 20:35
Bon servei. Poso un 3 perquè em volien vendre unes “escobillas” per el parabrises que no necessitava, dient que si no les cambiava em ratllarien el vidre nou que valia 1000 euros.
17 marzo 2023 9:06
Ojo amb aquesta gent, que et cobren per un limpia 27€ el triple del que val a Amazón, careros no.lo següent i a sobre son uns bordes.
26 febrero 2023 2:19
DESCONTENTO. "No te preocupes que haremos como si el coche fuera nuestro" eso decían, pues perdonar, pero yo en mi coche cuando lo aspiro levanto las alfombrillas y sigo aspirando, no amago los cristales abajo. Fue un acto vandálico con lo que quedo el coche lleno de cristales y con dos sillitas de bebe. Me lo entregan aparentemente super limpio, pero no fue asi.
26 enero 2023 0:52
Excelente trato y muy buena atención, ha realizado un trabajo excelente. Lo recomiendo 100%
21 enero 2023 14:25
El temps de cita correcte, vaig haver de canviar data i cap problema. El tracte perfecte. El que han insistit molt es en canviar les escombretes, que sí el vidre és nou i molt car, que sí té un tractament el laminat, que el posaran a proba per calibrar la càmera, etc.i més val que siguin noves perquè no es ratlli el vidre. Total, que et convencen i et posen unes escombretes que valen 60€. Per aquest preu esperem que no ratllin i deixin el vidre net i sec.
02 octubre 2022 0:26
Pesados, me dieron hora, pero cuando llegue, la tenia 2 horas más tarde. Yo con el comprobante en el email. Y super pesados con su producto para parabrisas. Como que a un coche de 500.000 km le falta tratamiento antilluvia para el parabrisas. En fin que rapido, nada. Me dijieron una hora pero en total 3 horas.
27 agosto 2022 18:43
Para mí un poco sucios la luna sucia y el plástico del retrovisor suelto es lo que no me a gustado
05 julio 2022 15:12
Servei adequat. Atenció del personal molt amable. Es van avançar a l'hora de retorn del cotxe com els hi vaig sol.licitar, molt agraïda.
03 diciembre 2019 6:14
Taller especialitzat en el canvi de vidres de tot tipus de vehicles ubicat a Vic.
El tracte es molt bo rapida i resolutius. La veritat es que no les tenia totes de bones a primeres ja que no haciem fet mai cap substitucio de vidres a traves de l assegurança del cotxe.
Pero em van sorprendre molt gratament rapids eficaços i molt resolotius. Ho recomano
24 noviembre 2019 11:03
Després de dues cites, una els va arribar el vidre trencat i ho vaig entendre però l'altre ha set avui que per un tall a la carretera he arribat 30 minuts tard (amb avís telefònic fet meu) i no m'han donat cap altre opció que torna un altre dia. Em sento indignada i els manca una falta de comprensió inadmisible
Contacteu amb una altre companyia que sigui més humana
13 agosto 2019 20:35
Servei molt ràpid i professional.
Em van canviar la lluna davantera de la furgó en qüestió de 2 hores. Perfecte
10 mayo 2019 19:43
No me. Gusto el sitio me. Indican una hora y día y al ir me dicen que tengo que ir al. Día siguiente después de coordinarme y dejar cuadrado el día. Seriedad poca y me rompieron todas las grapas del embellecedor exterior del cristal.
Nunca lo volvería a llevar allí.
11 octubre 2018 4:55
Un desastre. Me he desplazado 40km y he dejado el dia d trabajo dos dias y cuando he llegado alli el cristal estava mal pero no era su culpa, devia ser mía. Cada vez me dan cita para 7dias despues y se quedan tan anchos.
21 julio 2018 9:03
Se equivocaron con el tipo de cristal que tenían que poner en mi coche. Pasó lo mismo en el taller Carglass de Sabadell.
02 mayo 2018 18:29
Pedimos cita y nos cogieron a la hora. Hicieron buen trabajo y los trabajadores fueron correctos.
01 mayo 2018 11:09
Vaig portar la furgoneta amb la lluna trencada per l'impacte d'una pedra. Mai m'havia trobat en aquesta situació i reconec que anava amb por de trobar-me problemes d'algun tipus.
Doncs tot va anar perfecte. El personal de Carglass de Vic es va encarregar de tot amb la meva companyia d'assegurances i va tenir feta la reparació en el temps que em van dir. Van ser molt amables, em van tenir en tot moment informat i em van canviar les escombretes (entraba dins d'una oferta per canviar la lluna) i van aspirar la furgoneta. Si es tornés a trencar el vidre sense dubte tornaré a portar el vehicle a Carglass de Vic.
23 diciembre 2017 19:50
L'anunci diu que entra tot x assegurança. És mentida. Sort que els responsables em van avisar que em tocaria pagar.

Escribe una reseña



Calificación general: