11 febrero 2024 22:32
Excelente profesional.
Con ella es muy fácil saber llevar una dieta sana y equilibrada. Me ayudó a conseguir mis objetivos de una manera fácil y totalmente eficaz.
Tiene siempre un trato muy cercano, humano y familiar.
Si no hubiera sido por ella, no lo hubiera conseguido!
01 diciembre 2023 3:25
Vam visitar a la Carme la meva esposa i jo perque estàvem guanyant pes tot i intentar moderar-nos en el menjar. Hem seguit els seus consells i les dietes que ens ha facilitat i no només estem arrivant a un pes raonable, sino que ens trobem molt millor. Apreciem molt més el sabor del menjar saludable i de quan en quan ens permet fer algun capritxet. Gràcies Carme!
18 noviembre 2023 19:34
Vaig anar a la consulta de la Carme per uns problemes digestius que feia temps arrossegava, va ser un encert ja que gràcies a les seves indicacions i les pautes alimentàries que em va donar vaig començar a trobar-me millor. Considero que és una gran professional i que es nota que s'interessa per el pacient. Sens dubte la recomanare a qui necessiti visitar a una nutricionista.
12 octubre 2023 17:36
Vaig acudir a la Carme degut a que tenia varies intol·leràncies. Estic molt contenta d’haber contectat amb ella. M’ha encantat el tracte i m’ha pogut ajudar molt en tenir una dieta sana i equilibrada malgrat tantes intol·leràncies. Si algu te algun d’aquests problemes, recomano molt anar-hi!
02 octubre 2023 13:19
Vaig arribar a la Carme no entenent què passava amb el meu cos des de feia un temps i tenint uns malestars que, després d'uns mesos seguint les seves indicacions, pautes i menús, han desaparegut ;) i hem arribat a l'acompliment del que era l'objectiu principal: desaparició de molèsties durant i després dels àpats i pèrdua de pes.

L'acompanyament és total, i la seva simpatia ho fa tot més fàcil. El control de tots els aspectes (físics, dieta, mentals.) et fa sentir total seguretat. He recuperat la confiança pel que fa al meu cos i he après què em fa sentit malament. Ara sóc més conscient de l'ús i el perquè de cada grup d'aliments, i he variat les meves pautes alimentàries cap a millor, amb mínim esforç després de les primeres setmanes.

Mai és tard per aprendre a menjar saludablement! Mil gràcies Carme! ;)
01 agosto 2023 2:25
És poc professional no sap abordar problemes alimentaris complexos com les ingestes compulsives i a més es va riure dels problemes mentals.
31 julio 2023 20:47
Moltes gràcies Carme per la teva ajuda i el teu acompanyament tan personalitzat. Amb el teu coneixement, el teu optimisme i la telva dolçor has fet que dins de la meva estressant vida hi tingués cabuda l'ordre alimentari.   Hem aconseguit arribar a l'objectiu marcat (i fins i tot superar-ho). Per primera vegada he trobat una professional que no m'ha donat cap complement ni res que se sembli per ajudar-me a perdre pes. No m'ho podia creure  pero sí, sí, m'has demostrat que a través d-una dieta sana i equilibrada (i evidentment la meva voluntat) ho podia aconseguir. Estic super contenta d'haver-te trobat i tnc claríssim que si torno a necessitar d'una bona dietista-nutriricionista, et buscaré Carme!
13 mayo 2023 15:07
Estoy encantada con Carme, realmente mis hábitos alimenticios han cambiado de una forma muy natural, con ella he podido crear buenas bases para elegir por mi misma alimentos que si aportan nutricionalmente.por su puesto he bajado de peso, pero lo que más me ha gustado es que el proceso ha sido tranquilo, sin presiones, Carme siempre ha estado dispuesta a resolver todas las dudas y a traer cosas nuevas en cada visita que me han motivado a continuar con el proceso.
12 mayo 2023 11:13
Vaig començar tractament amb la Carme el 10 de gener perquè em sentia fatal amb el meu cos. Al principi va ser molt dur perquè no estava acostumada a menjar tanta verdura. Des de llavors he perdut 10Kg, he recuperat la meva autoestima, em sento molt més jove, àgil, lleugera i amb una forta força de voluntat. He après a menjar sa i equilibrat, i a menjar de tot. Noves maneres de cuinar molt més sanes, i a gaudir moltíssim de tots els aliments, sobretot de les verdures. M'ha obert un món nou, i fins i tot he aconseguit deixar de fumar i continuar aprimant. Receptes saboroses i un munt d'idees. Estic molt contenta i seguiré anant al consultori per poder tenir el meu cos perfecte i sentir-me feliç amb mi mateixa. Gràcies Carme!
19 abril 2023 13:42
Contacté con Carme allá por junio de 2019, y juntas emprendimos un camino de aproximadamente unos dos años, en los que más que realizar una dieta, hice un reaprendizaje de las pautas para que la ingesta diaria de alimentos fuese saludable y mi organismo así lo reflejara. Como nutricionista, Carme realizó un seguimiento de mis analíticas, y en todo momento tuvo una actitud de soporte en el logro de este principal fin: no sentir que estoy continuamente en dieta, si no pensar que estoy realizando un trayecto de largo recorrido para conseguir mantener un peso y una salud estables.
12 abril 2023 16:32
Gracias Carme, me has ayudado a establecer mejores habitos alimenticios, todo una profesional!
08 abril 2023 11:30
La Carme és fantàstica. Jo mai havia anat a una nutricionista, i la veritat és que m'ha canviat la vida, l'energia. Excel·lent servei des del primer dia fins l'últim. Molt recomanable.
27 marzo 2023 16:21
Carme me ha ayudado a aliviar y a superar algunos de los efectos secundarios de la quimioterapia. Siguiendo sus pautas alimentarias he evitado seguir intoxicándome con más medicación, por tanto estoy encantada con el resultado.

Es una excelente profesional y con una gran sensibilidad hacia el paciente. Para la recomendación de la dieta tiene en cuenta nuestros gustos, preferencias y hábitos de comportamiento, asimismo te ayuda con muchas ideas de recetas concretas.

¡Muchas gracias Carme!
13 marzo 2023 16:27
Ja es la segona vegada que acudeixo a la Carme perquè em faci una dieta segons els meus horaris.
La primera vegada vaig quedar molt satisfet, aconseguint els meus objectius i la segona va pel mateix camí.
Es una persona molt professional, de plena confiança i de segur que acudiré altre vegada amb ella en cas de necessitat.
La recomano 100%
13 marzo 2023 10:49
Mi experiencia esta siendo muy positiva. Muy buena profesional, facilitando dietas y muy buenos consejos.
10 marzo 2023 22:27
La Carme és una excel·lent professional i una persona amb una gran implicació.
La Carme ens ha donat les eines necessàries per a poder seguir una alimentació saludable ja que la meva parella pateix una insuficiència renal.
La seva atenció és totalment personalitzada fent un seguiment constant i facilitant menús setmanals i receptes senzilles.
La recomano 100 %.
Moltes gràcies Carme!
10 marzo 2023 17:47
Carmen es una persona muy cercana, que te hace decidir por una alimentación sana además de nada aburrida, incorpora alimentos que habitualmente no comes, saludables. Personaliza tu dieta creando menús adaptándose a tu vida diaria. Muchas gracias Carmen y buena decisión ir a verte y seguir tus pautas.
10 marzo 2023 11:08
Carme es muy profesional hace menús semanales variados, da ideas de como cocinarlos, muy contenta!
07 marzo 2023 21:08
La Carme és una persona de 10 amb molta professionalitat, a mi em porta ajudant 2 anys amb problemes de colon irritable i adaptat a aquest problema amb nutrició esportiva d'alt rendiment. 100% recomenable.
22 febrero 2023 6:37
Llegué a manos de Carme hace 4 años. Mi objetivo era mejorar el malestar y mis dolores estomacales, aunque esto acabó en un TCA (Trastorno de la Conducta Alimentaria), específicamente Ortorexia.

Carme es toda una profesional, se nota que es una apasionada de la nutrición, pero sobretodo una grandísima persona. Me siento realmente afortunada de haberte encontrado.

Durante todo este largo camino no me ha abandonado ni un momento. Gracias Carme por devolverme la vida. Es la primera vez después de tanto tanto tiempo que puedo decir que he podido disfrutar de unos meses de viajes (voluntariado, escapadas de fin de semana.) donde no he tenido oportunidad de elegir casi mis comidas y he podido disfrutar de cada uno de ellas sin pensar más allá, disfrutar cada uno de los sabores.

Muchas personas no lo entenderán, pero otras podrán entender mi felicidad cuando eres consciente que en un bufet de un hotel hay fruta, pero dices… como voy a coger una manzana habiendo esta tortilla de patatas al lado, o ir un sábado a comer a un Colombiano (con sus respectivas arepas, yuca frita etc…) y por la noche a un mexicano más fiesta y poder disfrutar de cada uno de los sabores sin pensar en nada más…

Tú has sido parte esencial desde el principio del proceso y simplemente quería decirte, gracias! Gracias por volver a hacerme feliz.
19 febrero 2023 6:37
Fui por problemas hormonales y un poco desmotivada, pero con la ayuda de Carme he descubierto un mundo que no sabia la importancia que podía llegar tener. Es empática y tiene en cuenta tus necesidades personales en todo el proceso. La recomiendo mucho y si lo vuelvo a necesitar voy a ir con ella seguro.
21 enero 2023 6:41
Carme me ha enseñado a comer rico y variado. Cuando comía tenia mucha distensión y me ha ayudado a localizar el problema y enseñado como comer para no tener ese problema. Gracias por todo, y súper recomendable porque es una gran profesional!
14 enero 2023 9:47
Una molt bona experiencia amb la Carme, ja que m'ha ajudat a ordenar els meus apats i menjar de forma correcte. Gràcies per animar-me a seguir i espero poder veure'ns durant aquest 2023 per acabar de complir amb l'objectiu!
01 diciembre 2022 3:47
Excel·lent professional, amb gran implicació, sempre atenta per orientar-te sobre els teus dubtes alimentació, em va tractar pels meus problemes intestinals i m'ha millorat la meva qualitat de vida.
26 noviembre 2022 7:07
Carme és una excel·lent professional: molt pedagògica en els seus consells i t'aporta pautes i eines per fer un canvi d'hàbits. La recomano 100%!
23 noviembre 2022 18:50
Vaig contactar amb la Carme per fer una dieta equilibrada i què s adaptés als horaris laborals què porto de nits, i la veritat que genial, m ha funcionat super bé! Asesora genial escolta i empatitza amb tu. Bona vibra! La recomano!
16 noviembre 2022 7:27
La Carme m’ha ajudat a crear uns hàbits per menjar saludable tant a mi com a la meva família. Ha estat un canvi super positiu tant a nivell físic com emocional en etapes que normalment espanten com l’embaràs i el postpart. La recomano 100% si el teu objectiu és aconseguir una alimentació saludable sense culpes, prohibicions o dietes impossibles de seguir.
08 noviembre 2022 2:43
No necessitava aprimar-me, estic amb el pes ideal per la meva constitució, però em van recomanar la Carme per millorar el meu rendiment esportiu. Amb els nutricionistes sóc com amb la religió, Ateo completament. Però vaig pensar que no perdia res seguir els consells i el control alimentari d'un professional. I em vaig posar en mans de la Carme. El canvi ha estat espectacular! Segueixo sent Ateo en quan a la religió, però he començat a creure en els nutricionistes, he començat a creure i a confiar en la Carme!
23 octubre 2022 22:26
Yo pasé muy mala experiencia en mi vida por culpa de los trastornos alimenticios. Llegué a la anorexia. Por suerte encontré a Carme. Me enseñó a coger un peso saludable poco a poco. Me enseñó a conocer mi propio cuerpo y a mi misma. Tuve problemas sobre varias intolerancias digestivas en los cuales los médicos me mandaban de nuevo para casa, sin decirme el porque. Carme se interesó y se preocupó. Ella me personalizo las dietas haciendo caso referente lo que sufría y me ocurría. Creo específicamente para mí, unos menús, el tipo de comida, el cómo comerla (si cocida o curda) para solucionar mi problema. Ahora ya lo tengo solucionado y sé cómo comer para no tener dolores agudos en mi cuerpo. Me salvó de una mala experiencia en mi propia vida alimentaria y se lo agradezco muchísimo.
22 octubre 2022 6:35
Tengo colitis ulcerosa desde hace años y mi experiencia con ella ha sido genial. Me aconsejó muchos alimentos que no conocía q me iban a ir mejor y cuales eran mas perjudiciales. Super simpática y profesional! La recomiendo 100%
06 octubre 2022 18:23
Estoy muy contenta de haber contactado con Carme Ferrer, una gran profesional y buena conocedora en el ámbito dietético. Su atención es totalmente personalizada haciendo un seguimiento constante, modificando las pautas según los resultados que se quieren obtener. También facilita menús semanales y recetas sencillas y apetitosas
30 septiembre 2022 21:34
Carme es una gran profesional, te ayuda a cambiar tus hábitos y a lograr tu objetivo. La recomiendo 100%, gracias Carme!
06 septiembre 2022 21:06
He empezado mi camino con Carme justo después del confinamiento del 2020 y hasta ahora sigo y seguiré con ella. No sólo porque me ha aconsejado tipos de alimentación y pautas, sino que me ha enseñado y educado a alimentarme bien y de manera saludable. Objetivo tras objetivo, he alcanzado mis resultados sin esforzarme mucho y sobretodo SIN PASAR HAMBRE! Todo eso lo debo a mi compromiso con ella, pero también y principalmente a su paciencia, su indudable profesionalidad, su cercanía y su guía en todo mi proceso. No tengo dudas en recomendarla a todos los que como yo necesitaban "re-educarse" en la alimentación del día día.
18 agosto 2022 14:40
Sin duda la mejor profesional en este sentido que he conocido. Hace años que nos conocemos y desde el principio sentí que por fin había dado con la nutricionista indicada. Me ayudó a tener un peso más saludable y me enseñó lo que necesitaba para cuidarme y alimentarme equilibradamente y nunca tener la sensación de estar haciendo dieta. Lo que más me admiró de ella es que se adapta a ti y no tú a ella, resolviendo dudas y buscando alternativas a todos los problemas. La tranquilidad de saber que ahí estará para cualquier consulta, no tiene precio. Sin contar con lo cercana y cariñosa que es, que importante la empatía en este campo sin sentirse una juzgada. Con Carme siempre.a donde vayas.siempre contigo!
14 agosto 2022 0:46
M'he aprimat més de 10 kg amb la supervisió de la Carme i estic molt contenta, ja que no m'ha suposat cap esforç. Una dieta molt equilibrada i variada, bons consells i recomanacions de la Carme que és una gran professional. Us la recomano.

Escribe una reseña



Calificación general: