22 enero 2024 19:38
Fa un 3 mesos em van fer un tractament de keratina.
Com que tenia el cabell amb moltes metxes vaig demanat en mes d'una ocasió si era adequat fer-me'l o m'aconsellaven algun altre tractament. Em van dir que no tindria cap problema que el cabell em milloraria, i que era adequat pel meu cabell. Després del tractament em va quedar el cabell fet malbé completament.
Al cap d'una setmana vaig tornar-hi per que l'evaluessin, i em van dir que era per que tenia massa cabell, massa metxes, que no me l'assecava bé. En fi, excuses poc professionals.
Vaig anar a aquest centre per recomanació d'una persona que s'hi feia el mateix tractament.
En el meu cas no estic contenta i no ho recomano.
03 octubre 2023 19:43
No me gusta tener que poner mi DNI y registrar todos los datos para pedir hora. Tampoco me gustó que no atendieran a mi amiga de origen extrangero, noté que no la trataban igual que a mi. La tuvieron esperando, luego le dijeron que no había tiempo para una manicura y no le ofrecieron para otro día, la actitud no era igual que hacia otro cliente, me hizo sentir mal. A veces te hacen a menos o te critican si no les parece bien como llevas el pelo. Por si fuera poco es carísimo. // Sobre la contestación: fue en el Carol Burguera de Manlleu. Tienen ustedes muy pocas ganas de mejorar.
15 marzo 2022 21:06
Muy buenas profesionales, muy amables y siempre que pueden te sacan de un apuro, aún si no tienes cita. Gracias ️
27 septiembre 2021 0:57
Hola!
He trobat tothom molt profesional i un tracte molt agradable i sense dubtes m'agradat el pentinat!
19 octubre 2020 5:24
He anat amb l'hora justa i he rebut un tracte molt cordial i un bon servei.des de la represa, millor demanar hora.molt net i bona desinfeccio.preus correctes.
21 diciembre 2019 10:05
Calidad e precio muy bien.trabajadoras muy agradable.
13 octubre 2019 23:36
Rápido, precios muí baratos, un trato muí bueno y te dejan el pelo tal y como lo quieres

Escribe una reseña



Calificación general: