21 febrero 2024 0:04
Muy buena atencion
Pero cabe reseñar que el precio es desorbitado, un corte de pelo sencillo masculino 25€.
23 enero 2024 5:16
Molt bon tracte, molt bona experiència i en especial; Mònica, gràcies per transmetre'm la confiança que tant desitjava.
Una professional admirable.
03 enero 2024 4:32
Adequat si vols que la teva filla adolescent marxi plorant perquè li han tallat malament el cabell. Factura cara per queratina i tallar puntes. Després de tallar 6 dits de puntes, marxa amb una escala a davant. Al dia següent i tornem i després de la broma de què la perruquera devia tenir un mal dia, intenten dissimular-ho, però per arreglar-ho s'han de tallar 4 dits més. Per les adolescents la llargada de la melena és important. El tracte rebut no ha estat l'esperat i el que havia de ser una bona experiència, s'ha convertit en una de dolenta que no voldrem repetir
24 diciembre 2023 2:20
Vaig anar per primer cop confian que era una bona perruqueria i em vaig equivocar. No em van fer res del que vaig demanar, m'han deixat el cabell més curt i sense estil, horrible. Jo volia conservar el meu cabell llarg, només tenian que donar-li una mica de forma i su han carregat tot. No hi tornaré. No aconsello a ningú anar-hi per que fan el que volen i ademes són caríssims. Mai mes.
09 septiembre 2023 0:23
Tracte amb tots molt correcte que et fa sentir com a casa.
La Raquel una noia molt simpàtica i molt profesional. Fins la propera!
30 agosto 2023 11:01
Personal molt atent i professional. En tot moment t'expliquen el què fan i responen molt bé als dubtes. Preu justificat.
25 agosto 2023 9:45
Hi hem estat per tallar els cabells als 3 nens. Pentinats que ells volien, ben atesos i molt afables. Vam trucar uns minuts abans d’anar-hi ja que no teníem reserva i tot van ser facilitats. Gràcies!
14 abril 2023 5:47
NO RECOMANO NI ELS SERVEIS NI TREBALLAR EN AQUEST LLOC.
El jefe, Marc Carol, es molt desegradable, ha cambiat de plantilla molts cops perquè és mal educat, egocèntric i mal company.
En la meva situació quan vaig cumplir 1 any de treballar com a recepcionista a Vic no va tenir ni valor per despedir-me ell i va fer que m’ho comuniqués les meves companyes responsables del saló. L’unica cosa a favor seu va ser que em va obrir una carta per fer-me les ungles en un altre local que no era el seu, basicament perque allà no fan manicures de qualitat. I per això em va fer fora teòricament.
A part, explicaré el cas d’una companya i amiga meva. Es trobava malament i li va demanar si podia marxar al metge, ell, desconfiat com sempre, va trucar al centre per assegurar-se que era veritat i preguntant a totes les treballadores haviam si era veritat que es trobava malament i si l’haviem vist realment vomitar. LAMENTABLE.
Anys després, aquest senyor creu que encara té dret a fer servir les fotografies que em van fer en un event de la perruqueria, quan no em va fer firmar ni un paper de drets d’imatge ni em paga aquests mateixos.
Em sembla que poc a poc va perdent la clientela que tenia fidelitzada perque van sortint coses de com es realment aquest home i els seus negocis.
De les treballadores que té no n’hi ha ni una que l’aguanti perquè de veritat que amb la mà al cor, és desagradable en tots els aspectes, com a jefe i com a company.
La pitjor experiència laboral que he tingut en tota la meva vida.

Molta sort i espero que es pugui resoldre el mal ambient que hi ha en tots els seus salons.

RESPOSTA A LA VOSTRA RESPOSTA:

QUI LAMENTA UTILITZAR AQUEST MEDI SÓC JO, QUE HE INTENTAT CONTACTAR AMB EL CAP PER MOLTS ALTRES MEDIS I NO S'HA DIGNAT NI A RESPONDRE PERQUÈ SAP QUE TINC RAÓ I NO SAP NI QUÈ DIR NI ON AMAGAR-SE.
AQUESTES TERCERES PERSONES ESTAN MOLT D'ACORD AMB AQUESTA RESSENYA, T'HO PUC BEN ASSEGURAR.
EN ELS VOSTRES SALONS NO ES RESPECTA RES DEL QUE PROMETEU QUAN BUSQUEU PERSONAL, QUE ÉS BEN SOVINT PERQUÈ POCA GENT AGUANTA EL CARÀCTER D'EN MARC.
NI CONCILIACIÓ FAMILIAR, NI COMPANYERISME, NI A PENES DRETS DE TREBALLADOR.
LA CLIENTELA FIDEL QUE TÉ AQUEST SALÓ SÓN LES PERSONES QUE HI HAN ANAT TOTA LA VIDA PERQUÈ JA HI ANAVEN QUAN PORTAVA LA PERRUQUERIA LA SEVA MARE PERQUÈ SINÓ JA NO QUEDARIEN CLIENTS/ES QUE HI ANESSIN.
TOTA LA GENT QUE VENIA JA NO VE PERQUÈ SABEN TOTA LA VERITAT DEL SALÓ.
UNA INVESTIGACIÓ DE TREBALL NO ANIRIA GENS MALAMENT.
05 abril 2023 2:17
Vergonyós, tenia hora avui a les 12, a les 11: 58 m’han fet seure i ara estic sortint per la porta (12: 30) sense que m’hagin atès ni que s’hagin dirigit cap a mi per dir-me quan faltava per tallar-me el cabell. 30 minuts assentat a la cadira esperant.
01 abril 2023 10:31
No hi tornaré. Em van fer esperar 30 minuts des de que vaig entrar i això que anava amb cita prèvia. No van netejar l'espai on em van tallar el cabell (estava ple de cabells de l'anterior client) i em van aplicar tractaments que no vaig demanar, però me'ls van cobrar, a més a més, a preu desorbitat (vaig dir que volia rentar i tallar i em van cobrar pel tallat, pentinat i tractament aplicat al rentar el cabell), tot plegat 60€.
11 marzo 2023 19:14
Hola, soy clienta habitual de este salón en la calle Morgades de Vic y estoy encantada! Sobre todo quiero resaltar que hay grandes profesionales y tienen un trato muy agradable y amable! Además siempre te asesoran muy bien con todo lo que les pides! Son un equipo fantástico!
10 enero 2023 14:40
Després de 4 anys sense trepitjar una perruqueria, vaig tornar aqui, que ja hi havia estat una vegada!

El local segueix sent preciós, poder agafar cita prèvia i online és genial, i vaig estar a mans se la simpàtica, agradable i atenta CRISTINA! Vaig fer-me un balayage del qual estic cada vegada més contenta, però sobretot em va sorprendre COM TALLA! Una meravella! Sóc de les que solia sortir de la perruqueria amb ansietat per auto-retocar-me jo mateixa, i aquesta és l’única vegada que no ho he fet! Em va pillar de seguida i literalment la idea!

Estic encantadissima!
22 noviembre 2022 18:39
La Milouda, la Mireia, la Judit i totes les que hi treballen són excel·lents professionals, molt atentes i simpàtiques. Això si, l’última vegada que hi vaig anar vaig haver d’esperar-me vint minuts i vaig trobar els preus disparats, entenc per la pujada global actual dels preus.
27 octubre 2022 8:43
Porto molt temps venint cada 2 o 3 setmanes i durant els últims 4/5 mesos he anat quasi sempre amb reserva i sempre m'han fet esperar entre 45 min - 1 hora per després un tall, que es fa bé, però que no dura més de 20 minuts i 3 minuts de rentat. El tracte és molt correcte però no compensa.
10 junio 2022 15:57
Genial! Personal molt professional i molt atent! Sempre que hi vaig quedo molt contenta, tant pel tractament de bottox que em faig com pel tallar i fer blens! Millor impossible!
24 octubre 2021 5:41
Dissabte vam portar el meu fill de 5 anys a tallar els cabells. Ens van incidir en que fóssim molt puntuals i ens van fer esperar 40 minuts. El nen va sortir plorant, tenien pressa per tancar: no ens van escoltar com volíem tallar-li els cabells, li van passar la màquina com van voler i a sobre en comptes de netejar-li, li van tirar els cabells als ulls i a la boca. Si tracten així a un nen de 5 anys, deixen molt que desitjar. 18 € per passar la màquina ràpid i un globus de regal no parlen gens bé d'aquest lloc.
07 septiembre 2021 0:40
Tenia cita a las 12.00 am. Me tienen esperando hasta las 12.40, corte de pelo sencillo de chico con degradado y me clavan 21,95€
29 mayo 2019 9:08
Correcte.lo millor no haver de demanar hora, el preu el trobo molt elevat, per el servei que donen.
29 diciembre 2018 6:47
Antes de hoy tenían 5 estrellas para mi. Ahora no pienso volver más. Trato excelente pero. 75 euros por cortar y teñir UN FLEQUILLO? Y lavar y secar el pelo? Lo encuentro abusivo.y más cuando hace dos meses fui a hacerme LO MISMO e incluso me corté las puntas y no me costó más de 50.siempre he ido allí y me he echo mil cosas y nunca, nunca me habían cobrado tanto. Lo siento porque de verdad hacen buen trabajo pero mi cara fue un poema al saber el precio.
08 noviembre 2018 15:40
Buen servicio de todos los empleados y también venden productos naturales para el cuidado de tu cabello.
24 agosto 2018 3:22
Experiencia, professionalitat, confiança i actualitat. Un treball de anys per estar al dia amb segell propi, una firma amb saber fer clàssic per una imatge moderna i alternativa.
06 diciembre 2017 8:16
Impresentables. Al arribar em diuen que sóc el següent i que ja puc seure al pentinador. Al cap de mitja hora em venen a posar la bata i em diuen que en dos minuts ja ve la perruquera, cinquanta minuts després d'haver arribat encara no havia vingut ningú. Hem marxat, no tornarem.

Escribe una reseña



Calificación general: