16 octubre 2023 5:10
La millor perruquera, sense cap dubte! Fa molts anys que en sóc clienta i el color el fa com ningú. Sempre en surto contenta!
La Carol és molt bona estilista, té bons productes i sempre està al dia de les noves tendencies, és una gran professional!
10 octubre 2023 3:34
Muy buena estilista, me corto el pelo siempre a tijera, me dijo que así quedaría mejor y así fue.
El espacio es muy tranquilo y limpio, que invita a la relajación y ha evadirse por un rato.
06 octubre 2023 1:15
Las muchas veces que me han peinado, teñido, cortado en este centro el resultado ha sido fabuloso.
Discrepo de la valoración de una estrella que ha hecho otra persona. Se debe tratar de un error o se ha confundido de centro. De todos modos, sus valoraciones curiosamente suelen ser negativas.
Por mi parte, no dudaré en recomendar esta peluquería siempre
04 octubre 2023 15:38
Magnífica professional. Treballa amb productes boníssims i amb una personalitat que enamora. Moltíssima gent em felicita i pregunta a quina perruqueria vaig de tantíssim que agrada el meu cabell blanc natural.
Mil per mil recomanable anar-hi! Si no hi heu anat, proveu-ho. En sortireu encantades en tots els sentits
01 octubre 2023 23:36
Seca el cabello rapido no lo pule y luego un planchado rapido la lavada rapida como para no gastar champu.para que tener um buen plamchado hay que tener un buen secado no volvi mas y a quien envie le hizo lo mismo.con los mateo pierden clientes.
23 septiembre 2023 3:27
Gran professional, fa uns treballs preciosos tant de color, com de tallat de cabell i pentinats. Cuida tots els detalls i et sents com a casa a la seva perruqueria
12 septiembre 2023 19:30
Que bonitos peinados! He visto tus fotos y preciosas, muy bien trabajados, se nota que te gusta tu trabajo y que eres una gran profesional.
12 septiembre 2023 6:06
Excel·lent! Un servei perfecte. La Carolina és una gran perruquera i es nota que li agrada la seva feina. De seguida a captat el que volía fer-me. El color ha quedat preciós! Ha estat el primer cop que hi anava i segur que hi torno per la seva amabilitat i bon rotllo. Bona professional. Molt recomanable.
28 enero 2023 12:27
Molt bona professional, bons consells. No te por a tallar i fa un camvi de imatge brutal. Hi tornare
03 octubre 2022 18:52
Es una gran professional, que està per tu i només pel client durant tota la sessió. Até individualment, un miracle avui en dia. T explica tot el que calgui i estarà per tu el temps que calgui. No mira el rellotge, es nota que li encanta la seua feina i que el que vol es que el resultat agradi a la clienta. A mi em va salvar el.color i el tall, fent me metxes primer una per una, en una paciencia brutal. Despres me va fer un color espectacular amb un brillo que jo crec que no trnia de fa anys.costa molt de trobar professionals que s estimen tant la seua feina i ea de molt d agrair. Un deu.
14 agosto 2022 9:23
Molt contenta amb els resultats, gran professional.
Atenció al client excelent.
100% Recomenable!
25 marzo 2022 22:11
Muy contenta! Atención personalizada. Estilista pofesional que domina el color y el corte. Utiliza productos de gran calidad y el resultado se nota.
21 agosto 2020 1:47
Muy buena experiència en esta peluqueria, la chica es muy agradable, lo hace genial y ademas tiene un buen estilo, 100x 1000rexomendable

Escribe una reseña



Calificación general: