07 mayo 2022 21:19
Producto fresco y de proximidad de muy buena calidad, algo más caro que en supermercados, etc.pero merece la pena. Además con ofertas interesantes en productos de temporada. Los productos elaborados de su marca están muy buenos en general. El personal es siempre muy atento, todo está muy bien colocado, da gozo entrar en la tienda.
06 marzo 2021 6:19
Fruta y verdura de calidad a buen precio. Los dependientes son muy atentos y amables. Siempre te atienden con una sonrisa. Lo tienen todo muy bien colocado y limpio.
11 julio 2020 5:07
Soy comprador habitual, pese a que me queda mas cerca el otro, pero en este siempre esta todo muy bien puesto y el personal es muy amable y atento, vendre aquí siempre.
05 junio 2020 18:19
Els i les treballadores són molt amables i professionals. T'ajuden en tot el q necessites. Donen un tracte al client immillorable.
20 mayo 2020 14:43
Sóc clienta habitual de les vostres botigues. Avui he anat a comprar (com normalment) a la botiga de ca l'Ametller del Vendrell (Avinguda d'en Jaume Carner, 36) i hi havia un treballador especialment desagradable. Ja sé que és difícil aquest confinament i ho és per tots, però cal mantenir la calma i no perdre mai l'atenció amb el client. Era el to de veu que feia servir. Molt autoritari.massa.: Posis els guants! I després al anar a caixa, estava recollint els productes que sento Ja pot pagar! I al cap de 2 segons: Si us plau! Com donant-me pressa.
20 marzo 2020 16:48
Fruiteria i botiga d'aquesta cadena de productes de proximitat.
Destaco les fruites i verdures, i la seva cuidada presentació, que fa que et doni moltes ganes de comprar-les. Els preus són similars als d'altres botigues, però al ser de proximitat sembla que la qualitat és millor.
També hi pots trobar altres productes com vins, sucs de fruites de marca pròpia, galetes, un gran sortit de fruits secs, olis, etc.
La botiga és espaiosa i molt ben ordenada.
Bona atenció al client i amabilitat per part dels empleats i empleades?

Escribe una reseña



Calificación general: