14 septiembre 2023 0:25
Que et sentis com a casa és el millor d'un lloc com aquest. Bona gent, bon menjar, bona cuina, bon tracte, bon ambient, bon tracte, Hi tornarem!
09 agosto 2023 10:36
Lloc genial per desconnectar i carregar piles. Situat en un poble molt tranquil des d'on hi ha diferents rutes per fer senderisme o btt. La família és encantadora, molt agraïts per aquests dies especialment al Jaume, el Josep i la Paqui. Tot molt net, ben decorat i cuidat al detall. No podeu deixar de tastar la seva cuina! Tornarem segur:)
03 agosto 2023 6:27
Aquest estiu hem repetit estada vacacional perquè l'estiu passat el 2022 ens va agradar moltíssim. Hem estat molt ben atesos per totes les persones que gestionen el funcionament d'aquesta petita residència de turisme rural, ho fan de forma molt acurada, tenen en consideració els petits detalls i tots els aspectes del serveis que ofereixen com els àpats que cuinen de forma casolana però amb estil, són saludables, exquisits i fent ús de productes locals i de collita pròpia. Les habitacions, l'establiment i les instal·lacions tot molt net, el tracte amb en Jaume, en Josep i en Joel inmillorable són súper atents. Ben segur que que hi tornarem l'estiu vinent al 2024. Una forta abraçada família, Ramon i Maria Carme
24 julio 2023 1:51
Hemos pasado unos días en Casa Borrut, la experiencia ha sido muy positiva para desconectar es ideal y además tiene el extra de la piscinas y amables y las comidas buenísimas la vall de Cardos nos ha encantado, volveremos sin duda. Loi y Pera
17 noviembre 2022 3:53
Fatal, unas habitaciones con las camas en un altillo y el baño debajo todo en un espacio oscuro y súper reducido (de lo cual no se nos informo en el momento de hacer la reserva), las vistas prometidas en Internet había que ir a un mirador porque en la casa nada, por no hablar de la antipatía y poca educación del personal que nos atendió. En resumen un fiasco.
Siguen sin aceptar las críticas con lo cual la casa Borrut seguirá igual de luminosa y engañosa por muchas contraventanas que se abran.
08 noviembre 2022 20:28
Hem estat molt a gust. El tracte dels propietaris és fantàstic i el lloc és molt tranquil i ben equipat.
08 octubre 2022 0:10
Um entono familiar, uma atenção especial, uma comida imprecionante, paisajes de naturalesa selvaje, uma experiência que com palavras não se pode descrevi.
02 octubre 2022 19:21
Molt contents de la nostra estada a Casa Borrut. A part de ser un lloc tranquil i preciós, ens hem sentit molt cuidats tenint en compte que tant el meu marit com jo ens trobàvem indisposats a nivell intestinal. Tornarem per provar el flam i el pastís de xocolata!
20 agosto 2022 18:32
Fantàstic! Podria destacar-ho tot. La família és molt amable i atenta a qualsevol necessitat que puguis tenir. Et fan sentir com a casa. Les habitacions són molt confortables i decorades amb molt de gust, igual que la resta de la casa. Potser faltaria un ventilador a l'estiu, tot i que demanant-lo, probablement ho tenen previst. La neteja és de 10. El menjar del restaurant és boníssim: destaco el xai ecològic que crien ells mateixos. Un imprescindible de la zona.
09 octubre 2021 0:21
Bon servei, tracte familiar i un entorn molt agradable. El menjar molt bo i el corder molt recomanable.
30 septiembre 2021 23:08
Un paraíso en el Pallars Sobirá.
Casa cómoda, con encanto, muy limpia y decorada con gusto. Piscina de lujo en un entorno muy especial.
Experiencia gastronómica extraordinaria.
Pero lo mejor de todo, la atención! Cercana y familiar.
Gracias por unos días maravillosos!
Volveremos.
10 octubre 2018 20:10
El lloc és bonic però l'atenció no és bona. No ens van tractar bé. No ens vam quedar. Podríen ser molt més simpàtics i hi hauria molta més al.legria
07 diciembre 2017 20:44
Casa rural muy acogedora en medio del parque natural. Servicio desayuno, comida y cena muy buena. Muy tranquilo. Gente muy agradable y acogedora.
07 octubre 2017 18:42
Ja fa uns anys (estiu 2009) que vam estar-hi allotjats uns dies.
Tracte molt familiar en un poble molt tranquil.
Òptim per persones que desitgen allunyar-se de tot i reposar uns dies.
Destaquem la piscina d'estiu i solàrium i la saleta on segur que hi passaren bones estones reposant, llegint, conversant,
05 septiembre 2017 18:55
Fantàstic. Et cuiden com a casa i l'entorn és ideal tan si cols fer.muntanya, com descansar o esports d' aventura. Ideal pet desconnectar i deixar oer uns dies els agobis.
01 agosto 2017 0:42
Great place and awesome location. Super clean and people are very nice. You have different options for adventure sports such as rafting. Excellent.
14 julio 2017 11:57
Trato excelente y muy cercano, ambiente familiar, todas las comodidades, excelente gastronomía y vistas impresionantes. Ideal tanto para parejas como amigos para pasar unos días de desconexión en plena naturaleza. Muy recomendable
26 marzo 2017 12:04
Poble tranquil, ben situat. Tracte familiar i cordial. Cuina de casa amb bons detalls. Ambient relaxat. Infinits racons per visitar.

Escribe una reseña



Calificación general: