18 noviembre 2023 21:11
Molt bona experiència familiar i per fer amics. Activitat entretinguda i adient per a totes les edats.
Està molt ben preparada i té un rerefins històric i didàctic molt interessant.
02 noviembre 2023 23:22
En la entrada no lo pone pero se ha de reservar con antelación. Si te quejas te dicen que en la web si lo específica
27 septiembre 2023 0:34
Visita guiada recomendable, la guía explica muchas anécdotas de forma amena, merece la pena
07 agosto 2023 14:55
Visitamos está maravilla haciendo la actividad de escaperoom. Ha sido una experiencia cultural totalmente diferente. La casa es una auténtica maravilla y la actividad permite disfrutarla al 100 fijándote en todos los detalles modernistas de la casa. Teníamos las espectativas bastante bajas pues pensábamos que al ser cultural no supondría ningún reto, pero todo lo contrario: Elisenda nuestra gamemaster además de un encanto de persona, fue una magnífica anfitriona evaluando nuestra capacidad en este tipo de actividades y adaptando las pistas para tener una muy grata experiencia.
04 febrero 2023 7:04
Hem anat a fer una activitat de Scape Room i ens ho hem passat genial tots. Tant els menuts com tots nosaltres hem passat una hora molt divertida amb el bon suport de la Marta, encarregada de la gestió.
Molt, pero que molt recomenable!
Felicitats per tota la feina feta i la inventiva de l'activitat.
24 octubre 2022 12:14
Edificio modernista emblemático en Mataró.
No tienen museo pero organizamos actividades de grupos para poder conocer a fondo no solo la història del edificio como la vida de los primeros propietarios y por ende la història del núcleo histórico de Mataró
22 octubre 2022 1:57
Es tracta de l’edifici més emblemàtic del Modernisme mataroní, obra de l’arquitecte Josep Puig i Cadafalch, que el va dissenyar i construir per encàrrec de l’empresari tèxtil Joaquim Coll i Regàs per a la seva nova residència al carrer d'Argentona de Mataró. Actualment és propietat de la Fundació Iluro.
24 junio 2022 1:36
A pesar que solo se puede visitar la planta baja, la visita es una maravilla. Las explicaciones son muy detalladas y se nota que la guía sabe mucho de arte y del modernismo. Queda pendiente volver cuando se puedan ver las otras plantas
24 abril 2022 6:24
Fuimos a una cata de vinos, y lo pasamos genial la verdad. Ambiente muy agradable y acogedor, en un entorno inmejorable como es la casa Coll i Regàs
04 febrero 2022 11:01
Casa modernista con la tachada y la 1a planta rehabilitadas. Volveré cuando se puedan ver el resto de plantas y la buhardilla!
02 julio 2021 20:07
Pere, el guía, es muy agradable y ayuda en todo lo que se necesita, ya que el scape room tiene su dificultad.
22 octubre 2019 11:54
Avui hem estat fent la visita "MATERIALITZ’ART". Ens ha semblat molt bé. Per una banda, la primera part, en la que es visita la casa, ha estat molt interessant i amena. El Pere (guia) ha tingut molta paciència amb els nens, i ens ha explicat molts detalls interessants de la casa.

Després ha estat curiós i divertit pels nens, el vincle que es fa entre el modernisme, i l'activitat final amb els llapis d'impressió 3D. És una forma divertida i curiosa d'introduir-se en el mon de la impressió 3D.
06 agosto 2019 10:34
La casa precursora de la casa Ametller de Barcelona. Es visita la planta noble que és espectacular, els guies estan ben informats i et resolen qualsevol dubte.
A més varem fer l'escape-room i va ser molt divertit, no es tracta d'escapar d'un lloc, es tracta de trobar un tresor amagat. Se'ns va passar l'hora volant, però ho vam aconseguir.
14 julio 2019 5:45
Magnífica obra modernista de l'arquitecte mataroní Josep Puig i Cadafalch. Possiblement la seva obra més important a Mataró
12 julio 2019 6:30
Ls guia especialista molt preparada, agradable i molt professional. Encomanant el seu entusiasme I passió per una casa fantàstica, ben conservada i molt particular.
02 julio 2019 15:04
Extraordinari. Casa/Palau modernista encarregada per Joaquim Coll i Regàs a l'arquitecte Josep Puig i Cadafalch, de sostres alts ornamentats, que conserva fantàstics terres enrajolats, acabats i decoració interior original. Inscripcions a les parets fent referència que "no falti el pa ni la palla". Molt recomanable per visitar i entendre com es vivia a finals del segle XIX i XX.
08 octubre 2018 21:15
Impressionant visita, ben explicada, rehabilitació perfecte, que et submergeix a l'època de Puig i Cadafal
07 agosto 2018 23:47
Es un ejemplo espectacular de la Arquitectura Modernista con el sello inconfundible del arquitecto Josep Puig i Cadafalch en Mataró, su ciudad natal.
11 julio 2018 7:27
Una casa restaurada del principio del Modernismo de Puig i Cadafalch. Una de sus primeras obras ya que el era de MATARÓ.
16 junio 2018 17:48
Casal típic de la burgesia urbana de Mataró, projectada per l'arquitecte Josep Puig y Cadafalch.
Segons diuen és l'únic casal construït a Mataró en època modernista.
Per qui estigui interessat amb l'història i amb el modernisme, recomano assistir a una visita guiada.
L'Elisenda, que fa de guia és una excel•lent pedagoda explicant.
03 junio 2018 22:58
A very beautiful place, very recommended for any Art Nouveau lover! Be aware of limited opening times! Mataró has some other Art Nouveau hidden gems that deserve your visit like Gaudí's Nau Gaudí and the roof of Sessions Hall (City Hall), designed by Puig i Cadafalch.

Escribe una reseña



Calificación general: