11 diciembre 2022 23:04
Fuimos a hacer una reunión familiar y de amigos para celebrar el cumpleaños de mi hija. Estuvimos mas de 45 personas. Un trato excelente de todo el personal. La cena muy completa y las instalaciones bien teniendo en cuenta que es una casa de colonias. Todos quedamos super satisfechos y contentos de haber elegido aquel sitio cerca de Girona para realizar este evento.
Gracias a todos, especialmente a Noelia, Franc y Pepe (y otra chica que no recuerdo el nombre)
24 septiembre 2022 13:24
La casa del bosc de la masana molt acullidora i el sarvei ans ates molt be
i os recumane a mes gent de part del guillem i de aura salutacions
28 agosto 2022 20:32
Com alumne que ha estat d’estada 4 dies en aquesta casa de colònies trobo que vam estar molt ben atessos, no ens va faltar de res en cap moment, els monitors i monitores van ser molt amables des del primer fins l’ultim moment, molt respectuosos, activitats molt divertides (kayak, laser tag, jocs, piscina i bicicleta), realment ens vam sentir molt còmodes, agraim el tracte entre monitors i alumnes.
Unes colònies que repetiria.
18 junio 2022 11:32
Aquesta setmana passada vam anar amb la nostra escola a la casa de colònies El Bosc de la Massana i han estat les millors colònies que hem tingut en anys. Els monitors excepcionals, les instal·lacions immillorables i el servei de 5 estrelles. Moltes gràcies per la feina ben feta, seguiu així i si us plau, no canvieu!
Una abraçada i fins la propera que segur serà aviat!
08 mayo 2021 15:50
Vam anar amb el nostre grup bombolla a passar el cap de setmana. La finca es molt bonica, la casa principal (el xalet) molt ampli i lluminós. El servei dels propietaris immillorable. Atents i servicials. Les pizzes casolanes que fa l'Anne són boníssims. Repetirem! Gràcies
16 noviembre 2020 6:33
Un lugar ideal para ir con familia y/o amigos. Los propietarios siempre súper atentos y amables! La recomiendo!
26 junio 2020 15:19
5/5 Estancia muy agradable en un lugar precioso. Experiencia muy recomendable. ¡Volveremos el año que viene!
13 junio 2020 3:02
Lugar fantástico, los dueños muy simpáticos y agradables. Gente muy profesional. Totalmente recomendable.
05 junio 2020 14:20
Molt recomanable. Jo el tènia pendent des de fa molt temps. Ideal per a celebrar un dia especial
01 junio 2020 1:44
Relación precio-calidad pésimo. Lugar ubicado cerca de una autopista. Las habitaciones masificadas. Cómo qualquier casa de colonias por un precio que no corresponde a semejante servicio (más de 60 euros por cabeza dos noches). Si buscas un lugar para pasar con tu grupo de amigos i no eres un adinerado pijo Cayetano este no es el lugar.
26 mayo 2020 3:42
Gran trabajo por parte de los dueños, nos sentimos atendidos en todo momento. El lugar está muy muy bien. Volveremos pronto.
19 mayo 2020 16:54
ESTAFADOR! La casa esta força bé, la piscina, espai.el que el propietari no és sincer, és mandrós (no va voler tornar s obrir el segon barracó que havíem pagat). A la vegada busca TREURE DINERS d’on pot. Som un grup que vam passar un cap de setmana, se’ns va descuidar dos gots (no ens van deixar entrar a revisar), la resta estava recollit i net i dues fundes tacades (una persona malalta no va arribar al lavabo, pobre). Vam mirar el preu de les fundes 9 euros i ens vol cobrar 120 per tot.
A mes només teníem dues neveres (cosa que es poden disposar de 3), de les quals una tenia un mini congelador (era estiu, el gel era mes que necessari).
Vam reciclar i vam deixar la brossa, tal i com s’havia acordat i ens ha cobrat 40.
NO CUMPLEIX ACORDS!
15 mayo 2020 16:23
Gran experiencia con todo: las instalaciones, muy buenas; el entorno, también muy bueno; el trato por parte del personal, muy bueno.
10 mayo 2020 1:33
Lugar acogedor, gran espacio con bosque y piscina. Los propietarios muy amables y atentos, además nos dieron consejos para visitar la zona de Girona y alrededores. Las habitaciones donde nos alojamos eran limpias. Sin duda un buen lugar donde pasar unos dias en grupo
02 mayo 2020 20:34
Muy buena vivencia. Buenas instalaciones y muy buen trato por parte del personal. Trabajan muy bien y son cuidadosos.
02 octubre 2019 21:21
He estado en la Massana varias veces, con amigos y familia. Siempre han tenido un trato maravilloso con nosotros. Sin duda repetiremos!
30 septiembre 2019 7:05
Para repetir! El propietario muy cercano y dispuesto a ayudar. Nos encantó la comida y que tuviera la piscina vallada y campo de césped con porterías de fútbol, genial para los peques.
29 septiembre 2019 15:55
Un lloc fantàstic, molt acollidor i amb unes vistes fantàstiques, perfecte per desconnectar!
D'altra banda, els propietaris són gent molt acollidora, i t'ajuden amb tot el que necessitis!
25 septiembre 2019 2:49
Califico el maxim, primer, pel tracte rebut, i perquè tot a punt en l'aspecte material, i la feina ben feta. Parlo no d'ara mateix, pero he entrat a la web i en veure els comentaris, he fet ara el que no vaig dir en el seu moment.
25 septiembre 2019 0:26
Hem estat a la casa un parell de dies amb nens i nenes del casal d'estiu i ha estat genial. Un entorn espectacular, on els petits i grans gaudeixen de la natura amb un pati tancat molt gran, el servei de la casa molt bo i atents en tot moment a les necessitats i s'han adaptat a totes les peticions. Un lloc per repetir i molt recomanable!
23 septiembre 2019 0:43
Estuvimos allí un fin de semana, comiendo muy bien y con una excelente compañía por parte de los anfitriones, Girona queda muy cerca para salir por la noche a tomar algo y duermes super tranquilo en la casa.
17 septiembre 2019 12:47
Una casa ideal per a venir amb els nens i nenes de l'Escola! El fet que la casa estigui ballada dóna molta tranquilitat. ElTracte proper i familiar inmillorable. Repetirem cada any segur!
17 septiembre 2019 0:11
Repetimoooos por 3a vez! Casa espectacular, muy límpia, el patio está cuidadíssimo y dentro del boscque! Tiene una piscina grande y un comedor y cocina muy cuidados! Los propietarios muy agradables y nos hicieron una cena espectacular!
15 septiembre 2019 10:38
Només entrar per escollir els llits, ens vam haver de barallar per qui tenia llits sense formigues. La cuina per 33 persones amb només 2 neveres i sense congelador, però en tenia i no ens el va voler obrir! I no parlar de les habitacions, erem un grup de trentanyeros i només va obrir les de "nens petis, les de lliteres", qe cap problema! Però el preu era per tota la casa, no només per una part. Almenys la piscina està bé.
15 septiembre 2019 4:20
Per NO repetir, rotundament. Pel que fa a les instal·lacions, força pèssim. Tenint en compte el més bàsic, disposavem d'una cuina molt limitada, tant a nivell de manipulació com de neveres (2 neveres amb 1 únic congelador, i NO pas industrial). Les habitacions tenien llits extremadament incòmodes i PLENS de formigues. Podria seguir, però el que realment va ser més NEFAST va ser el tracte amb el propietari. Des de l'experiència que m'ocupa (llogant masies per events varis), mai havia topat amb tal nivell d'indecència, falsedat i mala educació. Una autèntica ESTAFA EN TOTA REGLA.
07 septiembre 2019 6:20
El Bosc de la Massana es un lugar maravilloso para las colonias y para los grupos escolares. Llevo cuatro años llevándome a mis alumnos franceses y siempre nos han tratado de maravilla, tanto a los profesores como a los niños. El lugar da mucho para crear y poner en práctica un montón de actividades de enseñanza y lúdicas. ¡Muchas gracias al equipo!
07 septiembre 2019 6:08
Me he alojado varias veces, en todas ellas el trato buenísimo y la estancia muy agradable. Los caseros muy amables y pendientes de todo. Seguro que volvere
07 septiembre 2019 2:00
Lugar excelente y muy acogedor. Los propietarios muy amables y atentos. Las instalaciones estaban en muy buenas condiciones. Muy recomendable.
06 septiembre 2019 2:46
Sitio increíble justo al lado de Girona, a unos 2 km. La casa está muy bien ya que está completamente ballada y en terreno llano. El propietario super buena gente, trato muy cercano. Estuvimos todos muy a gusto en las literas y en todas las instalaciones en general. Recomendable 100%!
03 septiembre 2019 23:51
Unes instal·lacions fantàstiques per anar en grup. Aquest és el segon any consecutiu que hi anem amb el casal i els nens i nenes s'ho han passat genial a la piscina, a les diferents pistes, a la sala discoteca. Moltes gràcies Pepe per les facilitats i per la casa.:)
30 agosto 2019 9:35
Buen sitio, perfecto para levantarse temprano y salir a dar una vuelta. Sobre las 7 de la mañana empiezan a subirte hormigas por la cama y no queda otra que levantarse y salir.
28 agosto 2019 16:55
Amb la familia, vam llogar la casa per un cap de setmana i hi vam estar molt agust. És un lloc tranquil per desconectar. Disposa de bones instal.lacions i un servei fantàstic, l’Anna i el Pepe et fan sentir com a casa. Molt recomanable!
27 agosto 2019 19:49
Lugar acojedor, los propietarios muy atentos y cercanos.
Totalmente recomendable volvere.
27 agosto 2019 13:28
Una casa de fàbula com a casa de colònies. Té tot el què l'hi fa falta com a tal. Una piscina enorme! Molta hombra a l'estiu i un bon lloc on fer barbacoa. A més et deixen neveres a la teva disposició sense preu adicional. Realment paga la pena. I a 5 minuts de Girona!
25 agosto 2019 20:28
La Massana és especial, l’entorn, la casa i els propietaris, vam llogar la casa per un cap de setmana tota la familia i vam estar súper bé, piscina, música, ombra, repetirem!
25 agosto 2019 1:44
La Massana és genial, estuvimos allí toda una semana, queda súper bien comunicado. Así de Girona, para grupos grandes es lo mejor que hay. Muy recomendable!
25 agosto 2019 0:47
Un lloc genial per anar amb amics o família. Te molt d'encant i una zona exterior preciosa amb bosc i una enorme piscina. Amb molt tranquil.litat i ben situat. El tracte amb els propietaries ha estat molt professional a la vegada que familiar. Ho recomano. Nosltres repetirem sens dubte!
25 agosto 2019 0:20
Una cosa molt acollidora, tot molt aprop i un tracte molt bó.
Tan com per venir amb la família, com amb els amics, com amb l'escola.
De ben segur que vindrem amb els alumnes de primària!
23 agosto 2019 6:24
Totalment recomanable per anar-hi amb família i amics; pels nens és fantàstic. <br/>La casa està molt ben equipada i ens van encantar els exteriors. Entorn de natura, espai gran, molt ben condicionat i segur. La finca està tancada i la pisicina també, important pels qui anem amb nens! <br/>Els responsables molt atents i professionals.
21 agosto 2019 21:10
Bravo à l’organisation et l’accueil. Chaque année est excellent. Beaucoup d’efforts pour nous faire sentir comme chez nous. Merci beaucoup!
18 agosto 2019 5:53
Molt bona experencia, un entorn fantàstic! El menjar molt bo i molts bons professionals! 100% recomanable!
12 agosto 2019 19:43
Lugar precioso y con buenas instalaciones. Los propietarios super simpáticos y atentos! Muy recomendable!
09 agosto 2019 0:50
Lloc i tracte excel·lent. Ideal per anar amb família o amics. L'aconsello molt, per repetir! Lo millor la piscina!
06 agosto 2019 18:51
La casa super bonita y en muy buen estado. Los propietarios muy buena gente. Si quieres desconectar un tiempo es el lugar perfecto!

Escribe una reseña



Calificación general: