11 noviembre 2022 9:08
És una llàstima que aquesta casa que està molt bé ubicada en un entorn idílic per poder fer unes excursions precioses no doni un altre tipus de servei. Les habitacions deixen molt que desitjar amb humitat. El menjar per sopar botifarra amb patates fregides de bossa, quan tota la colla èrem adults, per esmorzar sense cola cao i molt pobre i, no a tothom li agrada el café. I per dinar amanida i només macarrons i res més Ah i a sobre has de marxar ràpid el diumenge havent dinat ja que volen tancar la casa d' hora.
I el remate és que no reciclen res tot va junt a la mateixa paperera. Fa mal als ulls.
06 noviembre 2022 10:58
Hem estat un grup d'adults de 25 persones. Les lliteres són petites per adults, les habitacions fan olor a humitat. La calefacció de les habitacions és de pagament 2€ l'hora. El menjar molt just. Per sopar, sopa de pastilla de caldo, 1 butifarra amb patates xips. Esmorzar prou bé, per dinar, amanida verda amb macarrons. Tot ben cuinat però escàs.
01 noviembre 2022 19:17
Casa por ubicacion perfecta, pero con habitaciones pequeñas y con olor a humedad. Calefacción de pago 2euros hora.
Para comer una sopa de agua con pastilla de caldo, una salchichas con patatas de bolsa. Comida dia siguiente: macarrones y ensalada.
No volveré. Lástima entorno maravilloso
24 abril 2020 8:53
És una casa vella, però molt ben cuidada en un entorn fantàstic!
El tracte i l'atenció amb les persones que gestionen la casa ha estat perfecte.
01 marzo 2020 14:36
Casa de colonias excepcional, ya que cuenta con una zona de baño natural, en el río, en la parte posterior. La casa está muy bien.
06 septiembre 2019 14:21
Vaig estar fa 3 anys i l’experiencia va ser molt bona. La Dona de la casa encantadora i molt amable. La casa esta molt ben equipada!
11 agosto 2019 6:54
Yo no fui.ni lleve el movil.solo busque el lugar para ver donde iba mi hijo a sacarse el titulo de premonitor.volvio contentisimo y con su titulo claro. Por eso le doy 4 en lugar de 5 porque solo fue buscado y visto por la aplicacion.yo no puedo moverme para ir.
04 agosto 2019 4:33
És en un espai de privilegi, perquè hi ha muntanyes, prats, vaques i paisatges pintorescos, a més d'un riu amb força salts d'aigua i gorgues que fan la funció de piscines naturals, amb una aigua fresca i clara, de bona qualitat perquè alberga la fauna típica de l'aixeta, cap grossos, libèl·lules i altres insectes.
18 mayo 2019 7:29
Situacio molt bona amb gran prat per jugar, nomes falta una mica de manteniment als llits.

Escribe una reseña



Calificación general: