04 noviembre 2023 11:29
Hemos ido un fin de semana de salida familiar (29 personas) y es de las mejores casas de colonias a nivel de precio calidad en las que nos hemos alojado. El servicio y el trato inmejorable. Las camas aunque a primera vista no lo parezcan son cómodas y se duerme muy agusto. Y en la habitación hemos dormido 8 adultos muy cómodos. Ya hemos pensado en volver para futuras ocasiones. Además está muy cerca de Figueres y otros destinos de interés.
12 febrero 2023 12:32
Casa de colonias ubicada en un pueblo precioso con sus respectivos habitantes encantadores.
Para pasar el fin de semana en familia o en pareja y desconectar es maravilloso.
El trato es inigualable y la experiencia única!
23 diciembre 2022 9:15
Hem estat un grup de 35 passant el cap d’any i tot perfecte! Hem demanat dret a cuina; està super preparada i expliquen molt bé les coses per tal que en puguis fer un bon us de tot. També ens ha encantat que totes les habitacions tinguessin la seva calefacció ajustable. Hi hem estat molt a gust! Moltes gràcies:)
18 julio 2022 18:05
No me ha gustado nada, se organizan mal, y da miedo la estancia, las habitaciones con más literas son las más pequeñas, y las habitaciones con menos literas son GIGANTES, da miedo todo, hasta hay sangre en las paredes, todo da miedo, y los baños están un poco inundados de agua.
15 mayo 2022 19:21
Hem estat amb l'escola i volem felicitar als monitors i a les cuineres.
Ens ha agradat moltíssim, hem viscut l'edat mitjana com mai! Hem menjat molt bé i ens ho hem passat genial.
Repetirem!
11 noviembre 2021 19:09
Hem passat la castanyada a Can Oliver. Un tracte immillorable de l'Helena i en Marcel. Un lloc tranquil, segur, una casa molt pràctica, amb tot el que necessites a mà.
Un menjar casolà molt bó.
Un bon lloc per venir amb els amics.
07 octubre 2021 17:15
El luxe de les coses senzilles i la confiança. Espai per conviure amb austeritat però amb tot el necessari i amb tota la seguretat. Ens hem sentit sempre molt ben acollits i cuidats. Tornarem a repetir.
23 septiembre 2021 6:12
Començaré per les coses dolentes: desgraciadament, la casa no disposa de cap zona amb ombra i en aquesta localització fa moltíssim sol. Tampoc hi ha entorns on fer activitats amb els infants més que un camp de futbol. Alhora, al recinte de la casa hi entren diferents persones desconegudes sense previ avís. L'home de la casa també apareix sense previ avís, fins i tot en plena nit a les 11 de la nit, cosa que incomoda bastant. A més a més, és poc colaboratiu pel que fa al manteniment de les instal·lacions, les dutxes estan plenes de cal i alguna no funciona.

Ara les coses bones: la piscina i el camp de futbol estan bé.
Personalment, no recomano aquesta casa.
10 agosto 2021 3:11
El senyor de la casa de primeres sembla molt maco i encantador pero quan pasen els dies es torna una persona insoportable, molt mal tracte i mala gestió. La casa molt bé si vols prendre una mica el sol, ja que per desgràcia no hi ha cap ombra.
02 agosto 2021 10:18
Casa de colonies sencilla, molt tranquila, ideal per nens, grups petits.
Es menja molt be, totalment recomenable.
Tant el Marcel com l'Helena encantadors.
24 septiembre 2017 14:06
Molt bones activitats per als nois i noies. Bon contingut didàctic i material molt elaborat. Les instal·lacions són correctes.
10 agosto 2017 9:21
Molt bona revetlla! Gran lloc per estar en familia, grans i petits al seu aire amb molt d espai, tranquilitat i piscina per treure t la calor.i sobretot un molt bon tracte per part de tot el personal!

Escribe una reseña



Calificación general: