13 agosto 2023 23:23
Imprescindible la visita a la casa Mas Roger on Dalí va passar la seva adolescència i joventut per entendre millor l’obra de l’artista.
Gràcies a l’amabilitat i la generositat del Sr. Lluís i el seu fill Martí avui hem pogut conèixer de primera mà detalls de l’habitatge que Dalí va compartir amb la seva família, així com aspectes de la seva vida molt particulars.
Es tracta d’una casa modernista en molt bon estat de conservació que ha pertangut a la família actual des de l’inici.
La visita ha estat conduïda per la guia local de l’ajuntament, però ens han acompanyat els propietaris que complementaven les explicacions i mostraven fotografies.
Hem pogut copçar la rellevància de Figueres en l’obra de Dalí i en especial detalls de la casa que reproduiria molts anys més tard amb una precisió digna d’un geni.
Visita altament recomanable.
06 agosto 2023 19:37
Avui hem tingut el plaer de visitar la casa on Salvador Dalí va viure els seus primers anys. La visita ha estat guiada per un guia de l’Ajuntament i per la familia propietària de l’edifici. Han explicat els primers anys de l’artista, la relació amb la seva familia, la presència de Garcia Lorca i Buñuel.
Les detallades explicacions han permès entendre la idiosincràsia del genial artista amb informació molt íntima transmesa pel boca-orella de la familia que viu en el primer pis.
És una visita molt recomanable i poc coneguda. La d’avui ha estat en un grup de 4 visitants el que ha facilitat el seu seguiment.
Gràcies a Martí i el seu pare per la generositat d’obrir casa seva i permetre un coneixement poc habitual del genial artista. No us la perdeu!
01 septiembre 2022 5:51
Reservado a través de Airbnb Experiences, este fue uno de mis favoritos. Marti es una guía increíble y disfrutamos cada momento. Altamente recomendado.

Escribe una reseña



Calificación general: