26 marzo 2024 11:46
La Casa Navàs es una destacada obra del modernismo catalán situada en Reus, España. Fue diseñada por el arquitecto Lluís Domènech i Montaner y construida entre 1901 y 1908. La casa es un ejemplo excepcional de la arquitectura modernista, caracterizada por su fachada ornamental,
23 marzo 2024 6:47
Qué belleza.
Tienen que ir.
No hay pierde para el nivel artístico que exhibe. Compren las entradas con anticipación porque las visitas son guiadas.
07 marzo 2024 20:20
Un imprescindible.
La suerte que tuvo esta casa al encontrarse con una heredera (mujer de sobrino) que valoró lo que había allí.
Muebles, artes decorativas, tecnologías.
Un viaje al pasado en la capital mundial del vermú
Mucha fuerza a todo Reus y comarca: felicidades por conservar y mostrar esta herencia.
Advertencia: dentro no se pueden hacer fotos excepto en la zona de escalera
30 noviembre 2023 4:34
Casa de 1908, és una Marabella, una casa de luxe, que ha arribat fins ara, amb tots els detalls i mobles, és increïble, que ho tinguem en aquest estat.
30 noviembre 2023 3:34
Una visita molt interessant, una casa modernista ben conservada, que és mereix un altre visita. Totalmet recomenable.
27 noviembre 2023 12:52
Casa preciosa con vitrales de Talleres Rigalt-Granell efificio restaurado tras graves daños por bomba en guerra civil.
Vitrales rehechos algunos por orientacion oral de la ultima habitante de la casa y gracias a sus recuerdos interpretados por Coya Guiu vitrallera de Reus.
No hay wc para publico.
26 noviembre 2023 12:19
Part de la història de Reus. Imprescindible si vols fer la ruta modernista. La major part de la decoració és la original i tot està molt ben conservat.
24 noviembre 2023 0:32
Sí te gusta el modernismo no puedes no visitar Casa Navás, es un espectáculo. Todo muy bien conservado y la visita guiada está muy bien explicada, con ganas de hacer la visita temática.
19 noviembre 2023 19:36
Casa modernista muy bonita x dentro y x fuera ubicada en la plaza del ayuntamiento en la localidad de Reus.muy recomendable
22 junio 2020 7:49
Obra de Domenech i Montaner, per a mí una de les millors obres del Arquitecte, al treballar sense pressupost, vapoder fer per a mí una de les millors obres Modernistes junt amb la Casa LLeó Morera i la Casa Batllló de Gaudí, l´informació tecnica la poden trobar a la Wiquipedia, Fou Casa de Font de Rubinat i també casa Natal de Eduard Toda i Güell, Egiptoleg, Diplomatic i moltes coses Mes.
09 abril 2020 12:57
Uno de los espacios mas bonitos y bien cuidados de Reus. Podrás ver y admirar unos mosaicos y vidrieras maravillosos. Y como resaltan mas unas estancias de la casa que otras. Es una obra única del Modernismo.
06 abril 2020 20:10
El modernismo Civil encuentra en esta casa una expresión completa de riqueza, funcionalidad y esplendor. Muy bien conservada en su estado original, pues apenas le falta una torre derribada por la honda expansiva de una bomba que destruyó el edificio que se hallaba en el otro lado de la calle Jesús. El arquitecto Lluis Domech i Montaner realizó aquí uno de las más destacadas obras del Modernismo. La construyó entre 1901 y 1907 por encargo de un comerciante del textil, el Sr. Navas que le dió un cheque en blanco para que realizará la obra con los mejor materiales y los mejores maestros artesanos, cuyos resultados están bien a la vista.
04 abril 2020 14:45
Preciosa casa del modernismo catalán. Nos hicieron una visita guiada sólo para dos, porque no había más gente a esa hora, y fue una experiwncia genial, y la guía encantadora. Está muy bien conservada, con los muebles originales.
01 abril 2020 6:00
Si os gusta el modernismo es imprescindible visitar. El guia muy cercano y muy atento conservando cualquier pregunta. Hace muy amena la visita. Yo seguro que volveré en unos años. Un edificio precioso
21 marzo 2020 7:01
Una meravella d'en Domènech i Muntaner, no us la perdeu, a més amb una guia molt documentada i apassionada pel modernisme.
20 marzo 2020 14:51
En la visita guiada explican muy detalladamente la historia de este impresionante edificio. Fue una visita realmente muy interesante.
09 marzo 2020 18:45
Es una visita de 10 por todo lo que enseñan y explican muy bien, es una casa muy bien conservada, en el interior no dejan hacer fotos, excepto en la escalera de entrada que si se pueden hacer. Lo han explicado fenomenal y la guía ha sido muy profesional FELICIDADES. No se puede perder la visita.
28 febrero 2020 18:42
Tot, a part de les explicacions del guia molt amenes El concert va estar fantàstic i el sopar molt correcte i molt bé l'ambient molt agradable
28 febrero 2020 16:22
La casa Navàs, es una joia modernista, faltaria uns quants euros per la restauració, però tot i aixi és meravellosa.
19 febrero 2020 6:37
Conservada com el primer dia, s'ha de fer la visita guiada per conèixer la història de la casa i de la família.
Visites en català.
18 febrero 2020 11:07
Casa modernista molt ben conservada, amb els mobles originals. Al centre de Reus. La guia que ens va tocar, semblava més aviat una audio-guia, tot molt resumit i anava x feina. D.aquí la puntuació que li dono, encara que et responia les preguntes que se li feien. Tot massa rapid!
07 febrero 2020 17:15
Casa modernista a Reus, de l'arquitecte Lluís Domènech i Montaner. Es espectacular i té una gran quantitat de vidrieres. Es fan visites guiades. Els propietaris, que se la van fer construir a principi del segle XX, es dedicaven al negoci tèxtil i a la planta baixa es on hi havia la botiga. La casa va patir bastants desperfectes durant la guerra civil i actualment està bastant reconstruïda, tret d'una torre i la capçalera de l'edifici, que hi ha intenció de reconstruir-ho en el futur.
21 enero 2020 4:20
Expectacular visita de una hora larga, ha sido un regalo para la vista, poder admirar el fabulo trabajo de arquitectura, ebanisteria, y mosaicos, todo muy bien conservado.
Desde luego recomiendo su visita.
17 enero 2020 4:03
Todavía no he estado en su interior ya que la entrada es algo cara pero viendo imágenes tiene que ser preciosa
27 diciembre 2019 12:53
Un lloc meravellós, història pura de la ciutat i del modernisme de Lluís Domènech i Montaner.
No ets de Reus si no has anat a la Casa Navàs. Portes, salons, detalls molt moderns per l'època, l'escala és espectacular plena de detalls a les parets i sostre, amb balcó interior per veure qui arribava.
El pati del primer pis és molt bonic amb decoració a les parets. Fins i tot la planta de dalt de tot, que havia de ser pel servei és bonica.
Encara tinc crispetes als ulls!
11 diciembre 2019 14:04
Casona espléndida, conservada como a principios del siglo pasado, escalera imponente, vidrieras y muebles originales. Visita guiada muy lograda
30 noviembre 2019 2:29
La casa espectacular, un Domènech i Montaner molt ben conservat que val la pena visitar. Però et pot tocar un guia que només li doni importància als metres quadrats d’un i altra material, i als diners de la família, i no parli en absolut del sentit arquitectònic ni a la relació entre la forma i funció, ni la simbologia, ni els trets característics d’aquest arquitecte. Una llàstima, i a més ens vam sentir renyats a tota hora, podriem dir que va ser una visita en to d’internat d’escola d’altres temps. Fins i tot a una parella d’estrengers els va fer crits. Val a dir que les altres noies que acompanyaven al guia totes molt amables.
26 noviembre 2019 15:31
Impressionant! És una de les cases modernistes de Catalunya que cal visitar. El preu de l'entrada és més barat que el de les cases modernistes de Barcelona i aquesta casa està entre les millors. Cada detall és bonic: vitralls, mosaics, fusteria, esgrafiats, La visita és guiada i, segons les hores, ho fan amb diferents idiomes.
12 noviembre 2019 18:39
Tan impresionante! Merece tanto la visita. Los guías majisimos, el edificio tan maravilloso. Todo tan bien conservado y decorado. Una verdadera maravilla.
19 octubre 2019 21:17
Un lugar único, maravilloso, donde queda expresa la genialidad de Domenech y Muntanar, el arquitecto catalán del modernismo que hizo esta construcción a petición de sus dueños, a inicios del siglo XX. Se visita a diario, en castellano, catalán, inglés, etc.la guía pone pasión y entusiasma a los viajeros. Te trasladas a otro mundo, cuando Rey formaba parte del eje europeo del comercio "Londres-París-Reus". Gracias a quienes mantienen y hacen posible esta visita.
05 octubre 2019 9:20
Si te gusta el modernismo no puedes perdértela.
Precio de visita 10€ y la guía bastante completa. Varios idiomas dependiendo de la hora. Mejor reservar la entrada.
04 octubre 2019 5:13
És un edifici modernista de l'arquitecte Lluís Domenech i Montaner amb la decoració i el mobiliari també modernistes fets amb un gust exquisit. D'alguna manera presideix la plaça Metcadal de Reus. A tot arreu se te'n van els ulls però potser destacaria la decoració de l'escala principal.
26 julio 2019 12:41
Absolutely beautiful and stunning house with a great history. Well worth visiting if you're in Reus.
06 julio 2019 22:51
La Casa Navàs és un dels més importants edificis modernistes de la ciutat de Reus, que fou projectat per l'arquitecte barceloní Lluís Domènech i Montaner. Va ser construït entre el 1901 i 1908 per encàrrec del reusenc Joaquim Navàs Padró. En aquest edifici, varen participar els millors artesans de l'època i col·laboradors habituals de Domènech i Muntaner com Gaspar Homar,  Alfons Juyol,  Antoni Rigalt o Lluís Bru.

A diferència d'altres obres modernistes contemporànies, com la casa Lleó Morera del mateix arquitecte i els mateixos artesans, no ha patit les transformacions de modes posteriors i manté íntegrament la decoració i el mobiliari com ho varen concebre els seus autors.  A més d'aquests valors arquitectònics representatius del modernisme, la casa Navàs és el testimoni fidel social, cultural i econòmic d'una època.

Està situada a la plaça del Mercadal,  cantonada al carrer de Jesús, i a tocar del carrer Major. Popularment se la coneix com a Cal Navàs.
16 junio 2019 18:03
Casa modernista del Arquitrcte Domenech i Muntaner. Molt ben conservada i feta amb molt pressupost en el seu moment. Te molts detalls i ornamentacions, ojectes i utensilis de la època. Es com viatjar al temps. Els nois i noies que fan la visita ho fan molt be i t'expliquen moltes coses.
22 mayo 2019 22:06
Una casa modernista espectacular. Tot un luxe poder visitar-la. Molt bé la persona que ens va guiar, molt agradable; les seves explicacions van ser molt instructives. Solament una queixa: no deixen fer fotografies a l'interior.
18 mayo 2019 18:12
Nos ha gustado muchísimo. Íbamos en un grupo de franceses y nuestro guía habla perfectamente el francés aparte de ser muy simpático y conocer perfectamente la historia de la familia. Es una casa muy bonita, con muchos detalles. La única pega que le pondría es el precio de entrada, me parece un poco excesivo.

Escribe una reseña



Calificación general: