19 noviembre 2023 4:13
Simplemente increíble, las habitaciones super comódas y amplias, con baño propio. La zona de la piscina, barbacoa y comedor, perfecto para grupos.

Muchas gracias por todo! Volveremos!
27 agosto 2023 0:31
Casa perfectament equipada, còmode i funcional, recentment remodelada, amb bany a cada habitació
Lloc privilegiat, ben comunicat.
Acollida esplèndida per l amfitrió
Repetiremsegur
02 mayo 2023 6:06
IMPRESIONANTE! Por las estancias, la comodidad, la decoración, la limpieza, el porche, la piscina.todo muy bonito.
El lugar idóneo para desconectar, en cuanto pueda hago otra escapada.
Gracias por el obsequio y la atención.
03 abril 2023 2:06
El lloc ideal per passar amb amics o en família uns dies de relax i desconnexió. És còmode, tranquil i autèntic. Molt recomanable:)
27 marzo 2023 13:41
La casa rural està decorada amb molt de gust i és molt confortable. Els llits són molt còmodes i les habitacions estan perfectament equipades per garantir una estada agradable i relaxant. Té una piscina preciosa, però que no ens hem atrevit a provar. Tornarem més endavant, quan faci més calor.

La ubicació és fantàstica, ja que el poble està rodejat de vinyes i oliveres, que permeten gaudir d'un paisatge espectacular i de la tranquil·litat que es respira a la zona. A més, els vins i els menjars de la Terra Alta són una autèntica delícia, i a la casa rural ens van oferir unes degustacions que ens van animar a provar els productes locals.

En resum, Ca Bolo és una casa rural excepcional per a aquells que busquen un lloc tranquil, ben equipat i amb una atenció exquisida. Sense cap mena de dubte, ens tornaran a veure pel poble. Un 10!
17 julio 2022 3:43
Vam fer una celebració amb amics i no havíem pogut triar millor lloc.

Les habitacions, cuina i exterior estan decorades amb molt de gust però sense estar recarregades, per lo que recollir al marxar és un moment.

Al sofà a la llar de foc, a la taula del menjador o la exterior, a la barbacoa o a la piscina són llocs boníssims per passar-ho bé tots junts o en converses de petits grups.

La sort ens va somriure i un dia feia sol i prou calor com per banyar-nos a la piscina. Un luxe. Fins i tot vaig poder teletreballar un dia que vaig necessitar-ho.
08 julio 2022 23:13
Unas vacaciones increíbles en Ca Bolo ️ todo super bien, la casa es preciosa y cómoda, es idílica. Guillem es muy majo y amable, te ayuda en todo lo que puede. A parte es una casa pet friendly, estuvimos toda la familia super bien con Tatin (perro) incluido. Súper recomendable, volveremos a repetir. Gracias por todo
29 junio 2022 15:32
Segunda vez que venimos y como siempre una estancia muy agradable, la casa súper bonita y práctica. Esta vez hemos venido con nuestro perro y también ha estado muy a gusto! Hasta pronto️
(Las duchas son una maravilla!)
09 junio 2022 22:18
Un plaer descobrir la terra alta desde ca bolo, es totalment el que promet, pero el que no t’expliquen es lo be que ens hem sentit tractats per els llogaters.
Ja es la segona vegada, segurament caura una tercera.
Gracies Ca Bolo
31 mayo 2022 15:13
Ca Bolo es estar en casa, el sitio es perfecto para ir con un grupo de amigos.

La casa tiene de todo, decorada con un gusto excelente y habiendo cuidado hasta el último detalle. Cada habitación con su baño propio, aire acondicionado, cocina súper equipada y un comedor tanto interior como exterior con mesas grandes para poder compartir largas sobremesas.

Además de todo eso, la casa tiene dos terrazas enormes, piscina y barbacoa, que si tenéis la suerte de poder ir en verano es una gozada.
11 febrero 2022 17:18
Fr: Une villa parfaite pour passer du temps dans un village très sympathique où il fait bon vivre et profiter de la Terra Alta. La région est magnifique et le village de Pinell de Brai a un charme extraordinaire! La villa est toute équipée et ne manque de rien, le propriétaire est à l'écoute et très accueillant. En bref, n'hésitez pas!

Cat: Moltes gracies! M'ha agradat el meu viatge en la Casa Bolo i la vila de Pinell de Brai! La casa es perfecta, érem 8 en la Casa i tot era bé
19 diciembre 2021 14:58
Una casa muy bonita, restaurada con gusto y exquisitez. Habitaciones amplias, todas con su acogedor baño. Las terrazas ideales para disfrutar en verano o entre tiempo, igual que la piscina interior, pequeña pero muy bien integrada.
El trato recibido por el propietario, muy joven, perfecto. Muy familiar, nos enseñó todo y nos dio plena confianza. Seguro que repetimos!
02 octubre 2020 11:55
Bueno queridos.complicado encontraros en Internet en "Casas Rurales". Complicado si teneis habitaciones dobles, o cabañas.
Complicado saber vuestros precios y eso si no lo vemos simplemente ni nos planteamos ir para evitar "sorpresas"
Por favor.arreglat esto, sobretodo lo de los precios tipo de habitaciones etc
Besos

Escribe una reseña



Calificación general: