23 enero 2024 17:48
Cal Calsot es un lugar excepcional y estoy muy agradecido a Marc y Lidia por hacer que nuestra estancia fuera tan especial. Han creado una verdadera joya de hermosa arquitectura, diseño elegante, comida deliciosa y cálida hospitalidad. Casi quiero mantener esto en secreto de manera egoísta, pero merecen ser elogiados por todo el amor y esfuerzo que ponen en este proyecto. ¡Todo fue perfecto y realmente estamos ansiosos por volver!
18 diciembre 2023 11:04
Casa rural comfortable, molt tranquil•la i que t’ajuda a la des[connexió]. Hem pogut gaudir d’uns dies tranquils, bon menjar, bones vistes, i temps per nosaltres! Si podem, tornarem!
11 octubre 2023 15:20
En Cal Calsot se respira amor, respeto y belleza. Las habitaciones transmiten calma con su minimalismo y todo te reconforta tras una buena caminata por la montaña o por los pueblos cercanos: ponerte las zapatillas de casa, el olor del jabón de avena, las toallas de lino, los alimentos de pequeños productores locales tanto en el desayuno como en la cena, la calidez de Marc i Lídia, la vajilla. En fin, inmejorable experiencia de la mano de dos grandes personas. Gràcies Marc i Lídia per fer-nos sentir a casa. Tornarem!
16 septiembre 2023 4:01
Tuvimos una estancia de 3 días realmente espléndida con Marc y Lydia en Cataluña. Los desayunos son maravillosos, las habitaciones son grandes y están bellamente diseñadas, las camas son firmes y cómodas, y hay acceso a magníficas rutas de senderismo cercanas. Lydia nos recibió con su gran sonrisa y Marc nos hizo estos mapas de senderismo personalizados que acertaron. Recomendamos encarecidamente los almuerzos para llevar que incluyen jugo fresco, deliciosos sándwiches y otras delicias. Pase una tarde con el simpático gatito negro leyendo en el patio. También conocimos a invitados con ideas afines durante una cena y un vino. Muy recomendable.
11 septiembre 2023 9:03
Realmente la mejor experiencia que tendrás. Con un diseño nórdico y una hospitalidad tan cálida, nunca querrás irte. Habitaciones limpias, amplias y cómodas. La ubicación es A+: Marc te recomendará los MEJORES lugares de la zona, ya sea que quieras hacer una pista o descansar en aguas termales, todos adecuados para ti con mucha paciencia y una cálida bienvenida. ¡No puedo recomendar lo suficiente!
08 septiembre 2023 23:26
Una experiencia para recordar toda la vida. Una puerta de entrada increíble, muy agradable y acogedora. Marc y Lidia las azafatas son absolutamente increíbles. Si alguna vez vienes a la zona, ¡este es el lugar para quedarte!
07 septiembre 2023 3:12
Solo fuimos a comer. Buena comida, bien elaborada. Atención muy correcta. Precio del menú acorde con la calidad. Volveremos seguro.
31 agosto 2023 4:34
Una estada excel·lent. Ja fa 5 anys que ens escapem un cap de setmana a Cal Calsot per poder gaudir del benestar que ens ofereixen i fer alguna excursió per la Cerdanya.
07 agosto 2023 15:41
Marc y Lidia han creado una experiencia de viaje como ninguna otra. Así deberían ser la relajación y los viajes.ecológicos, acogedores, haciéndote sentir como en casa y compartiendo la experiencia y la mesa con personas de ideas afines. ¡Gracias a todos por unos días maravillosos de relajación y paz!
23 enero 2023 11:48
La casa, l'entorn, l'amabilitat de la Lídia, el menjar excel·lent d'en Marc.no et deixen indiferent, a Cal Calsot s'hi està com a casa, hi tornarem segur!
07 enero 2023 11:18
Hemos pasado unos días inolvidables en familia. Como en casa.
Marc y Lidia nos han acogido de forma excepcional, la casa esta impoluta, la habitación quadruple donde nos alojamos es muy espaciosa y luminosa.
No ahorraremos tampoco halagos a la cocina, desayuno y cena deliciosos, con productos de proximidad y cocinados por ellos mismos.
Cada detalle esta curado, tanto en la decoración como en la mesa.
Lo recomendamos sin duda alguna.
Nosotros volveremos!
28 noviembre 2022 10:38
La casa és preciosa i les habitacions molt còmodes i càlides. Tot és molt acollidor i transmet molt caliu. El tracte va ser molt proper i el menjar deliciós! I l'entorn.un gran descobriment la zona. Molt recomanable:)
30 octubre 2022 13:21
El concepte d'allotjament (respectuós amb l'entorn i el medi ambient), els amfitrions i els seus bon consells per gaudir del lloc, la calma, el paisatge. Ideal per desconnectar.
24 octubre 2022 7:32
Una delicia de lugar. Marc y Lidia encantadores, estuvimos muy a gusto y nos encantaría repetir. Las habitaciones y la decoración son preciosas, las camas comodísimas y se come muy bien (desayunos y cenas). No obstante, de las dos noches que cenamos allí, la segunda nos quedamos con hambre! Gracias y hasta otra
09 octubre 2022 8:13
Wir haben jeden Moment unseres Aufenthaltes genossen! Wunderschöne Einrichtung, herzliche Gastgeber und tolles Essen haben diesen Urlaub wirklich besonders gemacht!
05 septiembre 2022 2:03
Zen, rural et parfait.
La ferme cerdane rénovée garde tout son cachet à l’intérieur comme dans le jardin. Marc et Lydia mettent un point d’honneur à mettre en valeur les produits locaux et autant que possible bio. La présentation épurée des plats est à la hauteur de leurs qualités gustatives.
Marc parle français et donne de bons conseils aux cyclistes sur les itinéraires à suivre.
29 agosto 2022 10:25
Un lugar fantástico para desconectar y descansar. Marc y Lidia hacen que tu estancia sea inolvidable. Un lujo poder disfrutar de sus comidas y de su casa, todo cuidado al mínimo detalle, con productos naturales y de proximidad.
14 agosto 2022 21:44
Cal Calsot és un lloc exquisit envoltat d'un entorn espectacular. Un lloc ideal per desconnectar, gaudir dels productes de temporada i locals, i compartir experiències amb altres hostes i, per descomptat, amb la Lídia i el Marc, uns amfitrions atents i que cuiden tots els detalls. Gràcies!
14 julio 2022 0:24
Marc and Lidia have created a retreat for your senses. A most wonderful place to enjoy warm hospitality, great organic, locally sourced food, and the quiet relaxation of a small mountain village. When you need to get back to a simpler life and time, spend a few nights at Cal Calsot!
18 mayo 2022 1:26
Un lloc excel•lent on desconnectar i conèixer la Cerdanya. Marc i Lídia són uns amfitrions molt acollidors i responsables amb el medi ambient. La casa és comfortabilíssima, i els àpats deliciosos. Una experiència immillorable!
20 abril 2022 10:22
Fantàstic cap de setmana en aquest espai tan especial que la Lídia i en Marc cuiden amb tant detall i delicadesa. La decoració, el caliu i l’esmorzar amb productes de proximitat només es veuen superats pel seu tracte proper, obert i generós. Repetirem de ben segur!
24 febrero 2022 14:54
Una casa excel·lent als peus del parc natural del Cadí. El Marc i la Lídia ens han fet sentir com a casa, ens han recomanat activitats a fer per la zona i restaurants. La cuina, increïble, el Marc, un gran cuiner. Moltes gràcies per tot! Tornarem segur!
20 febrero 2022 3:14
Recomiendo cien por cien Cal Calsot. La pareja que lleva la casa no pueden tener más calidez humana. Son cercanos, amables y ponen muchísimo amor en todo lo que hacen. La casa es espectacular, minimal y súper funcional, con materiales ecológicos. Cocinan súper rico y con productos de muchísima calidad. No puedo poner ni una pega.
20 febrero 2022 0:40
Esperábamos mucho de nuestra estancia en Cal Calsot, ya que nos lo recomendaron con entusiasmo y la web y sus fotos nos habían hecho soñar durante semanas, pero la realidad superó las expectativas ya que, además del maravilloso entorno, nos encontramos con un nivel de mimo y atención que jamás habíamos recibido. Lo recordaremos mucho tiempo, será nuestro 10 en la escala a partir de ahora e intentaremos repetir cuando hay una ocasión. Elisa y Guillaume.
18 enero 2022 4:51
Un lloc maquíssim i cuidat fins l’últim racó. El Marc i la Lidia fan que et sentis com a casa de la família o els amics. Una cuina excel•lent i menjar sa, ecològic i de qualitat. Molt bones recomanacions per fer rutes i conèixer l’entorn. L’estètica un 10. Moltes gràcies per tot!
14 enero 2022 10:30
Recomano molt anar a Cal Calçot, el poblet on està és preciós i la casa molt bonica i acollidora. El lloc ideal per descansar i gaudir de la natura. Les habitacions son geniales. Els propietaris et fan sentir com a casa. Repetirem segur.
31 diciembre 2021 20:05
200% recomanble. Per tot: per la casa, per l’acollida, per la filosofia d’ecosostenibilitat que defensen. Per confinar-se aquí a la propera pandèmia.
08 diciembre 2021 16:14
La Lídia i en Marc han creat un oasi enmig de la Cerdanya, un lloc on deturar-se per reflexionar i agafar aire. Nosaltres hem repetit i no cal dir que hi tornarem.

La puntuació tan alta parla de les vistes al Cadí, l'atmosfera que transmeten tots els racons de la casa, els sopars i esmorzars que preparen amb molta delicadesa i amb producte local, les converses i les recomanacions que sempre et tenen preparades.
08 diciembre 2021 8:15
Una experiència molt recomanable.
Atenció molt propera, agradable i personalitzada.
Al avisar que erem vegans no va haver-hi problema algun en adaptar-ne els sopars i esmorzars amb un nivell culinari de 10. Es nota que gaudeixen amb el seu treball i s'hi dediquen amb molt d'amor i cura.

De fet era una meravella l'espera a saber el que sopariem o esmorzariem, doncs en cada àpat ens sorprenien.

Un entorn tranquil i magnífic.
Les habitacions molt ben arreglades i netes, bones vistes i amb molt bon gust tot plegat, des que ho veus de fora fins que et fixes en qualsevol dels seus racons un cop dins.

L'unica part negativa va ser tenir que marxar, ja que ens hi voldriem haver quedat més dies!:)

En veure altres comentaris referent als preus, crec que tota la seva tarifa (que és ben clara al web i a les pissarres del menjar), és més que justa i adaptada al servei que donen, menjar ecològic i de proximitat, inclòs comparant amb altres llocs tant a ciutats grans com pobles petits, ho trobo molt ben ajustat.

L'enhorabona Lidia i Marc, ens tornarem a veure aviat!

PD: Trobem a faltar el ronronejar d'en Fellini als esmorzars!
02 diciembre 2021 11:02
Lydia and Marc are absolutely excellent hosts. The property is beautiful. The furnishings are very aesthetically pleasing. We felt very comfortable in this wonderful ambience. The room offered plenty of space and above all Marc gave us excellent tips on which places to visit in the region. It was perfect!
29 noviembre 2021 16:37
Una experiencia del todo recomendable, hemos ido el fin de semana de castañada y ha sido precioso, un trato sin truco! Que hemos tenido de la mano de Març y Lídia Sensibilidad en todo, calidad, servicio, respecto con el medio ambiente, comida exquisita en un entorno tranquilo, e integrado con su entorno. Sin duda para repetir. Gracias por ofrecer tanto en tan poco tiempo.
26 noviembre 2021 15:10
Hem desconnectat molt i gaudit de l'entorn durant quatre dies! En Marc i la Lidia ens han fet sentir com a casa, el menjar és tot de pròximitat amb productes de molt bona qualitat i tot bonissim! La comoditat de la casa i l'habitació fantàstica. Esperem poder repetir cada any.
23 noviembre 2021 9:28
Tuvimos la suerte de ir a mediados de Junio, se trata de un sitio muy recomendable para desconectar de la ciudad, las habitaciones con un diseño minimalista y funcional extraordinario. La casa muy acogedora i agradable y que decir de los anfitriones, Lidia y Marc una pareja fantástica ocupada siempre en el bienestar de sus clientes. Los menús que ofrecen son con productos de proximidad de calidad excelente y además te explican el porque de cada plato, ingredientes, procedencia etc.algo que se está perdiendo en los restaurantes de hoy en día. Está muy bien comunicado y se pueden hacer infinidad de escapadas a la montaña desde allí. Francamente un acierto, seguro volveremos. Quim & Irene
05 noviembre 2021 18:50
Com a casa! Espectacular experiencia, comida de proximidad, Marc i Lídia nos cuidaron mucho y nos recomendaron muchas excursiones por la zona. ¡Seguro que volveremos!
30 octubre 2021 3:57
Cal Calsot és un lloc idíl·lic per assaborir tota una experiència ď exercicis de recolliment i veritable relaxació.
Cadascun dels detalls acuradament dispensats pels seus atents responsables, realitzats amb maestría, a cada una de les facetes que desempenyen, et submergeixen a una atmósfera de sosegada pau interior, gairebé immillorable.
La Lídia i el Marc saben deixar petjada dels seus valors sostenibles, respectuosos amb la natura i ľentorn, en totes les activitats que porten a terme i resulta impossible deixar ď empapar-se per tota la seva màgia.
Ľ establiment senzillament reformat ràpidament us traslladarà a èpoques anteriors amb totes les comoditats ď avui dia.
La disposició tradicional dels espais us faran gaudir d'un lloc autèntic i privilegiat. Envoltat de paisatges per somiar. On destaca la companyia ďuna parella ď excel·lents amfitrions que faran de la vostra estada uns dies difícils de no recordar!
15 octubre 2021 21:55
Vam allotjar-nos uns dies de les vacances a Cal Calsot i vam sentir-nos com a casa des del primer moment. La casa, l'entorn i el tracte són immillorables i també ho és la cuina que ofereixen el Marc i la Lídia als seus hostes: variada, de proximitat i de temporada. Recomanem esmorzar al jardí si el temps ho permet! Tots els detalls de la casa estan molt cuidats i el llit és comodíssim! Hi tornarem segur)
24 septiembre 2021 16:19
En Marc i la Lídia et fan sentir com a casa. Aconsegueixen a través de la seva hospitalitat que desconnectis i gaudeixis de l'entorn privilegiat que és l'Alt Urgell i la Cerdanya. Hi hem estat dues vegades, una a l'hivern i l'altra a l'estiu, i cap de les dues visites ha decepcionat!
Destaca molt la cura i l'estima que tenen pel planeta i això es veu tant en el mobiliari de la casa com en els productes que serveixen als seus àpats. Els esmorzars són fantàstics, però els sopars, són d'un altre món! En Marc cuina com els àngels!
Sempre estan disposats a orientar-te amb rutes i activitats per conèixer els voltants com a mantenir una agradable conversa.
Són, sense dubte, l'esperit que alimenta la màgia de Cal Calsot.
Esperem tornar ben aviat.
19 septiembre 2021 4:04
Cal Calsot was the perfect getaway in the picturesque village Montellà in the Pyrenees. Marc and Lidia are fantastic hosts who’ll prepare healthy and delicious meals, which is exactly what you want and need after a hike in the mountains!
08 agosto 2020 1:03
We can't wait to return to Cal Calsot- everything was perfect! The spaces are beautiful and very comfortable, the garden is a little paradise, the hosts are amazing and their food is delicious, super fresh, local and organic. I had quite a lot of dietary restrictions and Marc was very helpful in creating amazing dinners despite those. Breakfast is lovely and we even got to enjoy it in the garden. Everything is very thought through, not least to make everything safe during the pandemic as well as eco-friendly. Both Marc and Lidia were very helpful in helping us plan hiking routes and places to visit. I cannot recommend staying here enough!
24 julio 2020 23:46
Si vols un experiència única per ubicació, per possibilitats de gaudir de la muntanya, d'una casa acollidora, d'un menjar ecològic i de qualitat, i d'uns propietaris que et cuiden, us recomano molt aquest lloc.
Gràcies Marc i Lidia
16 julio 2020 18:13
M’he enamorat dels matalassos i l’interiorisme de la casa. I sobretot el tracte de luxe que ens han donat.
20 abril 2020 1:38
A Cal Calsot no només hem trobat un espai preciós, tranquil i acollidor. Hem pogut gaudir d'uns àpats excel.lents acompanyats de les millors recomanacions de rutes de muntanya. Lídia i Marc, es nota que que ho feu tot amb molt d'amor!
Moltes gràcies per fer-nos sentir tan a gust. De ben segur que molt aviat ens tornarem a veure.
18 marzo 2020 4:25
Casa molt acollidora, situada en un lloc molt tranquil, habitacions molt amplies, super net, menjar deliciós ecologic i un tracte excel.lent. Recomanat 100%!
10 marzo 2020 14:08
Vam passar el millor cap d’any. Buscant un lloc tranquil mai s’havien superst tant les espectatives! La Lídia i el Marc tenen una joia, però no seria el que és sense la seva delicadesa per cuidar-ho i decorar-ho amb petits detalls. Tot el que ofereixen es producte local i ecològic i cuiden els clients com si fossin de la família. Moltes gràcies per tot. Ens veiem molt aviat, evidentment repetirem!
20 febrero 2020 17:23
La nostra estada a Cal Calsot ha estat excepcional.

Hem pogut gaudir de dues nits a la casa i tant de bo puguem tornar-hi aviat. L'entorn convida a la tranquil·litat el contacte amb la naturalesa i la pau. La casa, és llar, no tinc una millor descripció, el Marc i la Lídia s'encarreguen de què et sentis com a casa, tant amb el tracte com amb la decoració i els petits detalls de l’habitació i els espais comuns.

L'esmorzar és de 10, a més, han estat molt atents amb mi, ja que no puc prendre gluten i en tot moment m'han donat altres opcions per poder suplir el pa, o algunes galetes, tot artesà.

Per afegir una petita millora, des de l'habitació s'escolta força les habitacions dels costats.

Tot i això, remarco que l'experiència és 100% recomanable.
23 enero 2020 1:31
En Marc i la Lídia ens han fet sentir com si fóssim a casa fora de casa. El millor de tot, sens dubte, el tracte humà, atent i sincer. Un indret ideal tan per perdre's entre els llibres i jocs de taula a la vora del foc com per aventurar-se a fer una excursió i gaudir de l'entorn. Molt recomanable.
20 enero 2020 5:42
Una casa rural preciosa. La rehabilitació està feta cuidant tots els detalls. Fusta, llana, llençols i tovalloles de lli. Espectacular! La Lídia i el Marc són un encant i us tractaran de luxe. Mengeu a la casa que el que el Marc us prepari valdrà molt la pena. I tot producte de proximitat i de la millor qualitat. Hi tornarem!
18 enero 2020 23:04
Vam decidir acabar el 2019 i començar el nou any a Cal Calsot i realment va ser una experiència fantàstica. La casa, una masia del segle XVIII és preciosa, l’habitació àmplia, decorada amb senzillesa, però amb molt de gust i les vistes als pirineus quan obres les finestres no tenen preu. El menjar que cuina el Marc és genial, tots els productes ecològics i de proximitat. L’entorn de la masia és perfecte per fer senderisme.
Han estat 3 dies meravellosos a Cal Calsot. La Lídia i el Marc tenen un paradís a la Cerdanya que cal deixar-s’hi perdre si es busca pau, silenci i amabilitat.
Nosaltres, se’ns dubte, hi tornarem!
22 diciembre 2019 7:19
Relaxant, tranquil i ple de harmonia. Un bon lloc on descansar i oblidar el mon.

Els propietaris son un encant i et fan estar com a casa.

Impossible no dormir en aquest entorn
16 diciembre 2019 5:48
Cinco estrellas a el mimo con el que está hecha esta casa, al mimo de su cocina, al mimo de Lidia y Marc hacia lo que allí estábamos hospedados. Y cinco estrellas al sitio maravilloso dónde está situada. Gracias por hacernos sentirnos tan bien durante estos dias. Espero volver a veros:)
05 octubre 2019 16:03
Cal calsot és un lloc fantàstic! Situat a Montellà amb vistes a la Cerdanya i de teló de fons el Massís del Cadí.
La casa és molt acollidora i està cuidada fins l'últim detall contribuint a un turisme sostenible i responsable. La Lídia i en Marc són molt atents, el menjar que cuinen amb productes de proximitat, es boníssim!
Hem passat uns dies de descans i de desconnexió immillorables. Sens dubte, Cal Calsot és un lloc ideal per regalar i disfrutar!
04 octubre 2019 2:02
Trato, desayuno, cena, habitación, entorno, todo de 10. Un lujo que te reciban y traten de esta manera. Extraordinario.
03 octubre 2019 12:41
Encantats de poder compartir encara que sigui una sola nit amb vosaltres Lídia i Marc. L'habitació és d'hotel cinc estrelles i els apats sans i deliciosos. S'ha de provar! - Encantados de poder compartir aunque sea una sola noche con vosotros Lídia y Marc. La habitación es de hotel cinco estrellas y las comidas sanas y deliciosas. Hay que probarlo! - Lovely to share even one night only with you Lídia and Marc. The room is five-star hotel and the meals healthy and delicious. A must for visitors!
01 octubre 2019 13:46
Un indret agardable on passar una bona estona de desconnexió. La cuina d'en Marc molt recomanable i saludable. L'atenció de la Lídia et fa sentir com a casa. Gràcies nois!
13 septiembre 2019 14:10
Excelente trato, excelente las habitaciones, todo cuidado al detalle y con mucho mimo.
La comida es perfecta, saludable y exquisita.
16 mayo 2019 8:20
Habitación excelente.
Cena y desayuno extraordinario.
Ambiente familiar y tranquilo.
Vistas fantásticas.

Escribe una reseña



Calificación general: