10 marzo 2023 12:44
Pasamos una noche un grupo de siete personas y la experiencia fue muy positiva: la casa estaba impecable, era muy cómoda y la flexibilidad de la anfitriona y su amabilidad fueron envidiables. Recomiendo Cal Còbit al 100%.
07 diciembre 2022 5:02
Una molt bona casa amb tot el que necesites, dins una bonica i tranquila població. Entorns meravellosos. Els anfitrions atents i amables. Cinc estrelles molt merescudes. Altament recomenable.
09 septiembre 2022 14:04
Hemos estado 4 personas durante 9 noches. Una casa perfecta. Hay todo lo necesario para una estancia agradable y cómoda. Es espaciosa, bien equipada, luminosa, con vistas a la montaña y muy limpia. Excelente trato con la casera. Todo perfecto. Me gustaría repetir.
Moltes gràcies Anna!
25 abril 2022 7:58
Fantàstica la casa, molt ben pensada i ben equipada. Ideal per anar en família. La casera molt amable.
El poble tranquil, per poder descansar.
19 abril 2022 18:23
Fantàstica la casa i fantàstic el lloc. Hem estat només una nit però ens hem trobat com a casa. Gràcies Anna!
08 febrero 2022 11:18
Excelente trato, elegancia, comodidad, amplitud. Hemos descansado como nunca. Y nos ha sorprendido los detalles de la casa. Cuidado incluso con el medioambiente jabones, papel, placas solares. De noche la terraza un puntazo para cenar a la luz de las estrellas. Muy contentos. Para repetir.
18 enero 2022 21:24
La casa és molt maca, tota nova i decorada amb molt gust. Els llits molt còmodes, cuina complerta.

L'Anna va ser molt atenta i ens va fer recomanacions de la zona.

Ho recomanem 100%!
07 enero 2022 9:38
¡¡EXCELENTE!
Estancia de grupo de amigos un fin de semana
Casa de pueblo completamente reformada con muy buen gusto.
Todo luce impecable.
Las camas muy cómodas.
La cocina muy completa, la sala de estar espaciosa.
Cabe destacar la amabilidad y los detalles de la propietaria, el trato recibido ha sido inmejorable.
18 diciembre 2021 23:07
Hem passat el cap de setmana i ha estat genial! Casa reformada amb gust, amb un bany a cada pis, tot net i polit i molt bon tracte! 100% recomanable!
20 enero 2021 9:09
Hem passat un cap de setmana fantàstic.l'Anna ens va rebre a l'arribada i ens va donar informació de tot d'activitats per estar entretinguts. La casa és fantàstica, neta, lluminosa, amb molt d'espai i amb uns mobles artesanals que li donen caliu. Totalment equipada i amb uns detallets de benvinguda que es van agraïr. El poble és petit i bonic, i a tocar tens moltes coses per veure. Totalment recomanable.
10 enero 2021 21:54
Gràcies a l'acollida de Anna i el Jordi hem passat un cap de setmana fantàstic amb els amics, a Cal Còbit. La casa és molt espaiosa, tant a les habitacions com a la sala d'estar-menjador i cuina. La cuina esta ben equipada. La casa molt ben aïllada, amb la calefacció no hem passat gens de fred a l'hivern. La zona, preciosa per explorar en plena natura, pero hem estat tant a gust dins la casa, que els nens no volien sortir massa! Esperem tornar ben aviat!
07 febrero 2020 19:12
Una casa preciosa, funcional, muy práctica, con estilo propio.
Nosotros fuimos 7 y perfecto. Nos encantó.
Tiene todo lo necesario. Es ideal para disfrutar de la paz de un tranquilo pueblo y también como puerta de entrada a las montañas de Prades y Mussara.
Muy recomendable!
18 enero 2020 4:19
Casa rural molt bonica, està acabada de reformar i és molt àmplia i molt neta, vam estar uns dies amb els amics i vam gaudir molt, tant de la casa com dels voltants. La casa té tot el necessari. Els propietaris són súper amables i et donen indicacions ideals per visitar la zona. És perfecte si t'agrada voltar i veure natura. Hi tornarem.
08 enero 2020 1:08
Cal Còbit és una casa rural preciosa, molt neta, i amb molta llum. Decorada amb un sabor minimalista i cuidada fins a l’últim detall. Aquí vaig descobrir-hi els llençols de cotó orgànic:) L’entorn és perfecte per gaudir de la natura i trobar pau.
Els propietaris de la casa, l’Anna i en Jordi, són gent increïble, de tracte súper amable.
Vaig anar-hi amb tota la meva família ara fa uns 4 mesos quan van obrir, i repetim tots aquest cap de setmana!
21 diciembre 2019 23:46
Una casa rural nova, amb tot el necessari i decorada amb un encant especial. Està al mig del poble i és un bon punt de partida per conèixer les muntanyes de Prades. Vam estar amb la família i de ben segur repetirem en un altra ocasió.
26 julio 2019 22:31
Casa rural molt bonica, està acabada de reformar i és molt àmplia i molt neta, vam estar uns dies amb els amics i vam gaudir molt, tant de la casa com dels voltants. La casa té tot el necessari. Els propietaris són súper amables i et donen indicacions ideals per visitar la zona. És perfecte si t'agrada voltar i veure natura. Hi tornarem.

Escribe una reseña



Calificación general: