07 enero 2022 19:52
Espectacular alojamiento para desconectar con los amigos o la familia. Si quieres la tranquilidad en un alojamiento con personalidad propia este es el sitio ideal. Puedes hacer excursiones a pie o en bici por multitud de sendas de montaña, la Seu d'Urgel a escasos kilómetros con una oferta importante de restauración y de productos de proximidad riquísimos. Una excursión de ida y vuelta es Andorra a unos 30' en coche.
Especial mención al propietario del alojamiento, Toni; un gran guía y consejero durante toda la estancia
07 noviembre 2021 11:53
Allotjament pensat per passar uns dies de relax total. Les tres habitacions/suits de la planta inferior donen al jardi amb piscina (molt ben quidada per al Toni) amb unes vistes espectaculars. Hi han dos menjadors amb cuina, un dintre de la casa a la planta baixa i l'altre al jardi, lo q et permet fer vida totalment al aire lliure. Un lloc espectacular x reunions familiars, d'amics i amb nanos. L'atencio del propietari es estupenda, amable i molt servicial, q et far estar com a casa. Ademes es un lloc estrategic per fer sortides, excursions i visites molt interesans per la zona, a part de poguer escaparte a Andorra quan vulguis, encara q sigui per fer un volt. Ja hem repetit dos anys seguits i no ens costeria fer-ho un altre cop.
05 febrero 2021 5:10
Preciosa casa con vistas espectaculares. Jardín muy bien cuidado con una zona de chill out. Cocina bien equipada y todo muy limpio. Espectacular
04 enero 2021 21:54
Fantàstica la casa i l'atenció dels propietaris. Un plaer haver passat uns dies allà. Molt recomanable, especialment a l'estiu amb el jardi, la piscina i les vistes!
06 octubre 2019 15:14
Lugar tranquilo. Con todas las comodidades y una excelente trato personal. Toni un GRAN anfitrión.
15 marzo 2019 6:43
Fantàstic indret, vistes i tranquil.litat. Gràcies Toni per tot. Hem passat un dies genials. Repetirem!
23 mayo 2018 1:33
Molt bé! El Toni ens ha atès fantasticament i s'ha implicat moltíssim. Un anfitrió exel·lent.

Escribe una reseña



Calificación general: