13 noviembre 2023 17:01
Un lloc encantador amb unes vistes espectaculars. I una atenció inmillorable i propera per part dels propietaris.
25 junio 2023 0:00
Casa rural espectacular. La nostra estada ha estat perfecta. La Rosa ens ha facilitat tot el que necessitavem. Hem contractat la barbacoa i ens han donat tot el necessari (llenya, carbó, pinces, per forrar la taula.) No se'ls escapa cap detall. L'apartament es perfecte. Dos banys complerts i dos habitacions amb aire acondicionat. T'ofereixen la posibilitat de jugar al ping-pong, bàdminton.
16 junio 2023 3:36
Lloc inmillorable on es respira pau i tranquil.litat, decorat fins al més petit detall amb molt de gust i elegància. Però el millor de tot són la Rosa i l'Alexandre, molt bona gent, senzilla i propera, et fan sentir com a casa. Tot plegat és una experiència única i insuperable. Per a repetir i recomanar sense cap dubte!
30 mayo 2023 0:00
Un lugar maravilloso; acogedor, tranquilo, con historia y con unos anfitriones que te hacen sentir como en casa. Muy recomendable!
21 mayo 2023 0:13
Stayed here last August and it was the favourite accommodation of our trip through North Spain. Rosa Maria is lovely, kind and caring, and made us a lovely homemade meal. The place is peacefully quiet, tucked away between the mountains. Our room and the outside seating areas were spacious and it was lovely to be able to take a dip in the pool after a day of hiking or view the (many!) stars at night. Thank you!
27 abril 2023 10:08
Muy buen sitio, con vistas preciosas y lugar encantador.
La comida fantástica y el trato immejorable.
Los anfitriones Alejandro y Rosa muy amables.
18 marzo 2023 11:25
¡Una experiencia desagradable relacionada con recibir invitados! A pesar de que la puerta estaba abierta, no había nadie en el patio, fácilmente se desbloquearon los objetivos de la ubicación, tienes que ir a la recepción para presentarte, ¡aunque esto no está indicado en ninguna parte! Hermosa vista, pero recepción fría!
16 marzo 2023 20:35
Apartaments rurals molt ben cuidats, nets i ubicats en un entorn tranquil i silenciós. Molt ben acollits pels amfitrions. A tenir en compte que queden lluny de qualsevol supermercat on abastir-se de queviures.
En resum, lloc perfecte per desconnectar i gaudir d'un entorn natural.
11 febrero 2023 7:31
Sólo un pero: los colchones de camas individuales son de muelles, incómodos.
Por lo demás, muy buen lugar para disfrutar
26 enero 2023 4:31
Buen sitio para quedarse en familia.
El piso muy bonito, bien equipado y con todas las comodidades.
Preciosas vistas y muy amables anfitriones Alejandro y Rosa. Un lugar lleno de encanto
29 diciembre 2022 9:05
Lleno de magia, con un cielo estrellado hermoso y una atención personalizada. Cada cliente es tratado como único. Acogedor. Sres Alejandro y Rosa Maria, muchas gracias por tan agradable fin de semana y mantener vivos la historia de la región. Perfecto para una escapada rural.
15 septiembre 2022 21:32
Un espai pràcticament perfecte, mereixedor de les cinc estrelles. Molt cuidat, tant a nivell de les cases com dels espais comuns; es nota l'estima i l'esforç que hi posen la Rosa i l'Alexandre. Un d'aquells llocs que recomanaries sense dubtar ni un moment.
25 agosto 2022 6:42
El complex està molt cuidat. Les cases estan molt netes i ben equipades. Les zones comuns també estan sempre a punt. La Rosa i l'Alexandre estan molt atents a tot allò que es pugui necessitar, cuiden el més mínim detall.
No deixeu de fer la visita al museu de Can Soldat per conèixer els nostres orígens.
Les vistes són increïbles i la zona està plena de rutes aptes per a tothom.
24 junio 2022 10:24
Un lloc ideal per descansar i desconectar. La Rosa i l'Alexandre són una parella fantàstica que t'ensenyen casa seva amb molt d'amor i et fan sentir molt a gust. L'allotjament i les instal.lacions molt netes i pulides. Sobretot no us podeu perdre el museu que guarda l'història del lloc.
06 junio 2022 13:02
Un espai idíl·lic, una reserva per a la tranquil·litat i la desconnexió total de dia a dia. El servei és espectacular, amable, sincer i directa. Les instal·lacions estan preparades per a qualsevol època de l'any i tenen de tot per a garantir la millor estància. Una recomanació que 5 estrelles es queden curtes.
02 junio 2022 19:27
Encara que parlen català tenen un menyspreu a la llengua molt gran. No tenen ni benvinguda ni cartelleria en català. Esmorzar: pernil salat i dolç envasat, manxego correcte, poc pa i molts biscotes, suc de taronja natural acabat de fer i cafè correcte amb xurros (del Pallars o de Madrid?). Segon dia esmorzar exactament igual. La visita al museu que estava inclosa en el preu encara l'esperem. Sopar gastronòmic del Pallars sols es basa en embotits de la zona. Molt senzill
08 septiembre 2021 14:09
Un lloc fantàstic per desconnectar i gaudir de la natura. Els propietaris amables i atents en tot moment, disposats a fer-te l'estada el més agradable possible.
Pots fer una passejada al Castell de Mur i la col•legiata. Molt recomanable la visita guiada
03 marzo 2021 0:47
Sitio expetacular para pasar un fin de semana o unas buenas vacaciones con piscina barbacoa mirador buena atención muy acogedor y sobre todo la historia de cal soldat contada por la señora Rosa y su marido os lo recomiendo sobran las polabras repetiré gracias por la atención de parte de la familia y mi persona

Escribe una reseña



Calificación general: