06 noviembre 2023 5:33
Hi vam anar 7 en família només per dos dies però la casa està molt ben equipada i és amplia i té espais comuns molt acollidors. Molt recomenable per anar-hi uns dies
Gràcies Cati per la rebuda i per adaptar-te als nostres horaris!
Per cert, molt bons els ous i la llet! ;
28 agosto 2023 9:31
Hi hem passat una setmana, l'agost'23: La casa, fantàstica: neta, amb tot el necessari per fer-la confortable i decorada amb molt de gust. Les habitacions àmplies, amb ventilació (especial menció als llits: grans i còmodes).
L'espai de la piscina i la barbacoa és genial: ampli, acollidor i l'hem aprofitat moltíssim.
La Cati ho manté tot molt ben cuidat i la seva atenció ha estat immillorable.
El poble petit, bonic i molt tranquil.
Recomenable 100%
05 agosto 2023 8:08
En un bellísimo entorno, una experiencia única de cielos estrellados y noches en silencio. Sus anfitriones con ganas de hacerlo cada vez mejor, lo hemos disfrutado muchísimo!
27 junio 2023 2:21
Ens hem allotjat aquest cap de setmana 7 persones adultes i 2 nens, ha estat genial. La casa es molt acollidora i neta, la zona de la piscina i esbarjo es estupenda, amplia i a condicionada per divertir-se adults i nens. La Cati (propietària) es un encant i t'ajuda amb tot el que li demanes ;)
18 junio 2023 18:27
Estuvimos en la casa rural Can Nentia el puente de la segunda pascua. En global, la experiencia fue maravillosa. La casa es bastante espaciosa y muy acogedora. Además, las paredes son de piedra y aísla bastante el calor. La planta baja consta de la cocina, el salón, un aseo y un pequeño patio interior que está genial para comer fuera sin fruncirte del sol ni estar expuesto a mucho viento. En la planta superior hay 4 habitaciones muy espaciosas todas, como mínimo para dos personas.
La joya de la casa es el terreno de césped con piscina y espacio para barbacoa. El jardín es muy amplio incluso tiene columpios, casa para los más pequeños y un montón de motos, triciclos, tractores para que ellos puedan jugar. Incluso hay una portería de fútbol sala. La piscina está genial, es como se ve en las fotos y si no quieres recibir muco solo, la lona que está encima de la piscina te protege perfectamente. Disfrutamos mucho de la bbq, la cual, con muy buen criterio estaba puesta junto a la mesa ya cubierto. Es un gran espacio para hacer aperitivos y comida.
El pueblo, Fotenta, está muy bien también, lo cuidan mucho y tienen dos tiendas de productos típicos del Baix Amporda como son los recocidos y otra tienda que vende quesos, vinos e incluso hace degustaciones. Está muy bien comunicado para visitar otras zonas de interés de la comarca
En términos generales es de las casas que marcas que te gustaría devolver si o si.
08 junio 2023 22:36
Una estància brutal, perfecte per desconnectar i un ambient molt acollidor! Repetirem segur!
30 mayo 2023 4:58
Nosaltres ja coneixíem la casa d'altres cops que hi hem anat i la veritat és que repetim i repetirem. No cal buscar res més. La casa es acollidora, neta, equipada, confortable i molt bonica. Aquest és el primer cop que hem anat amb nens i s'ho han passat d'allò més bé. La zona d'esbarjo on hi ha la piscina, futbolí i porteria de futbol ha sigut genial per a ells.
Els propietaris encantadors i servicials. Tot genial com sempre! Gràcies.
15 noviembre 2022 8:01
Super séjour! Les hôtes sont très gentils! Tout étaient très propre et très bien équipés! Je recommande +
08 septiembre 2022 12:22
La casa es una maravilla, reformada manteniendo el encanto de casa antigua de pueblo. Muy fresca para ser verano, muy cómoda y bien equipada. La zona de piscina y barbacoa una delicia también. Y los encargados super majos
10 agosto 2022 19:54
El tracte boníssim, la Cati i en Joan són un encant molt disposats a ajudar i a respondre qualsevol pregunta. La casa està molt ben organitzada, amb espais diferents per fer activitats simultànies i zones àmplies per fer activitats amb tota la gent que cap a la casa. Habitacions espaioses i un jardí amb parking i barbacoa molt ampli i ben cuidat.
31 julio 2022 22:13
Una estada fantàstica en una casa molt comfortable, netíssima i acollidora. Ideal per a famílies amb nens o grups d’amics. Els propietaris, la Cati i en Joan, són gent maquíssima, molt atents i amants de la feina ben feta. La casa té de tot i, si trobes alguna cosa que no va prou bé o s’ha trencat, t’ho canvien immediatament. Les habitacions són àmplies (dues d’elles amb bany a dins i les altres dues en comparteixen un just davant de la porta). Cal destacar la comoditat dels llits (difícil de trobar en moltes cases rurals) i la neteja de les tovalloles (les van venir a canviar a mitja setmana). També va molt bé que es puguin canviar fàcilment els llits d’habitació per adaptar-se a les necessitats del grup. La zona de la piscina és meravellosa! L’única pega és que has de travessar un carrer per accedir-hi, atès que està situada a l’era de la casa, també molt cuidada i plena de plantes. Tot i això, ho compensa el fet que té barbacoa, una nevera, una taula llarga i un lavabo (fins intot un futbolín!), que redueix els viatges que cal fer a la casa, creuant el carrer. La piscina és ideal de mida, amb aigua salada, i una mica d’ombra, que s’agraeix molt, perquè hi toca el sol tot el dia. A més, disposa de múltiples joguines d’aigua per als nens petits i no tan petits. Dins de la casa també hi ha moltes joguines per a nens. Jo hi he trobat a faltar una trona. El que tenen són dues cadires altes i has d’estar constantment vigilant que la criatura no s’escoli. També és molt bonic el pati interior que hi ha al costat del menjador, molt recollit, de pedra, ideal per a esmorzar-hi perquè s’hi està molt fresquet. D’utensilis té de tot, excepte copes de vi (vam fer servir copes de cava), però no vam haver de comprar ni sal, ni sabó de plats, ni de rentaplats, ni de la roba. L’equipament és molt complet, està molt cuidat i molt net. Nosaltres érem 9 persones i hi hem estat molt a gust! A més, el poble de Fonteta és preciós! A tocar de la Bisbal i a mitja horeta de la platja i de Girona.
24 julio 2022 10:55
Hem passat un fantàstic cap de setmana amb amics. La casa està molt bé. Ben equipada, neta i amb un jardí i piscina espectaculars per a disfrutar de l'estiu! El tracte va ser molt bo, per repetir!
07 julio 2022 21:03
Cap de setmana perfecte! La casa fantàstica, el jardí i la piscina encara més. Per repetir… Gràcies Joan i Cati per la vostra amabilitat.
14 diciembre 2021 13:01
Un cap de setmana esplendorós en tots els sentits. Un tracte per part de na Cati boníssim i un confort espectacular de la casa. Un 10 de nota, per tornar-hi sovint.
29 agosto 2021 4:06
Casa magnífica a Fonteta, entorn privilegiat. La casa és ideal per famílies. Tota ella molt espaiosa, i amb una decoració esplèndida, que ens evoca a les feines tradicionals. Gran pati devant la casa, on hi ha la piscina, la zona de menjador barbacoa, moltíssim espai per jocs. Hi ha pins, oliveres, llaures, romaní, etc.
I des d'allí mateix, pots iniciar camins, per fer excursions pels voltants, tant a peu com en bicicleta. Res, que és per tornar-hi sempre.
Salutacions a la Cati i el Joan!
23 agosto 2021 12:26
És una casa antiga, força gran i les habitacions són amples i tranquiles. Els llits són còmodes i la cuina està ben equipada per cuinar el que es vulgui. El menjador és un lloc molt fresc tot i fer molta calor al carrer, sembla que fos un antic celler o el lloc on guardaven els carros, amb un sostre ovalat de pedra. La zona de barbacoa i piscina és magnífica. Els propietaris són molt amables i atents, es preocupen pel benestar dels clients.

En una de les habitacions hi fa calor, però els propietaris tenen pensat instal·lar aire condicionat aviat. La zona de piscina i barbacoa no és a la mateixa casa si no a l'altra banda de carrer, a tot just 10 metres, cosa que pot fer que hagis de fer viatges d'anada i tornada per transportar les coses de dinar/sopar.
26 julio 2021 17:40
Hem estat tres parelles amb dues noies de 15 anys a Can Nentia. La casa esta molt be sobre tot la zona de barbacoa amb la piscina. La zona del Baix Emporda on esta ubicada es molt maca. Hem estat de visita a Peratallada i ens ha agradat molt.
17 noviembre 2019 18:01
Lloc ideal per anar en família. Molt equipat, decoració feta amb molt gust, lloc tranquil. Els amos molt simpàtics, una gran experiència. I tornarem segur.
06 agosto 2019 2:00
Magnífica casa rural a Fonteta, vora de la Bisbal d'Empordà. Menjador gran, cuina gran, habitacions preparades per a diferents grups familiars, joguines, al davant de la casa, piscina i zona d'esbarjo.
Els propietaris són molt amables.
Gairebé al costat teniu el local on fan el recuït de Fonteta. I tot l'Empordà a tocar.
A B S O L U T A M E N T recomanable!

Escribe una reseña



Calificación general: