15 marzo 2023 1:39
Ens hem allotjat al Colomar perquè ja hi havíem anat fa anys. És un racó acollidor, tranquil·líssim i preciós. La Carme i el Ferran són molt amables i la terrasseta és molt maca. Estem segurs que hi tornarem!
04 diciembre 2022 7:41
Desde el principio te sientes muy agusto. Carme es encantadora y enseguida te hace sentirte en casa. La casa es perfecta para pasar unos días de desconexion y muy buenas vistas. Mucha tranquilidad
27 mayo 2022 21:26
Excelente es un nido de amor de verdad, Ferrán y carma son encantadores, no dudaré en repetir, nos acercaron a la parada nos vinieron a buscar, allí no me qpet ció irme me hubiera quedado allí toda la vida.
02 marzo 2022 8:18
Aquest cap de setmana hi hem estat de luxe. Casa feta amb molt d'encant. Ens ha fet mal temps, però estàvem tant a gust a la casa que no ho hem notat. Els propietaris només ens han posat facilitats. Molt recomanable
21 diciembre 2021 1:11
Ens vam allotjar als mossos i tot i que la casa és acollidora i la decoració està molt cuidada falta atenció als detalls. El terra grinyola al caminar i fa que es belluguin els prestatges i mobiliari del menjador. Els bancs també grinyolen i les portes també. L'estat d'alguna de les bigues del sostre també era millorable.
Ens van cobrar la llenya que hi havia a l'apartament sense haver-nos avisat prèviament i no hi havia sabó de mans als banys.
També vam trobar a faltar una sortida a terrassa privada.
Això si, ubicació i entorn perfectes.
19 septiembre 2021 0:29
Maravillosa estancia. Las "casas" son cómodas, agradables, cuidadas. El entorno es precioso. Y la dueña amable atenta y un encanto. Volveré seguro.
03 julio 2021 13:55
Hem estat la familia. Ubicació molt bona. Ideal per descansar i passejar. Les instal.lacions perfectes per passar uns dies de luxe. I el Ferran i la Carme molt amables. Ja tenim previst tornar. ;)
07 junio 2021 5:31
Lloc ideal per la seva ubicació i rodejat de verd. Tranquil·litat absoluta. Apta per nens. Tracte exquisit. Decoració rústica.
27 mayo 2021 15:34
Un lloc amb encant tant per l'ubicació com per l'atenció de la Carme i el Ferran, cada allotjament té el seu atractiu, sols arribar ja veus un Namaste
Especial per anar amb parella o amb amics, deixen portar gos i a l'estar ubicat en plena Natura tindreu molts camins per investigar.
Un lloc de 10, tornarem quan ens tornin a deixar sortir.
21 mayo 2021 8:25
Hemos estado un fin de semana y como es obvio se nos ha hecho muy corto y se nos ha pasado la estancia volando.
La casa esta apartada, con unas vistas y un ambiente espectacular y con oportunidad de salir por allí a hacer alguna rutilla o bien pasar la tarde en la piscina o jugando unas partidas a Ping Pong.
Respecto el interior de la casa muy acogedora ya por lo recogido que está todo y la hospitalidad de los propietarios que estuvieron muy atentos y nos explicaron/enseñaron la casa perfectamente
07 abril 2021 5:23
No se puede pedir más ni mejor.
Tranquilidad absoluta, vistas a un paisaje de ensueño. Apartamento muy acogedor al que no le falta nada y los anfitriones, magníficas personas siempre dispuestos para lo que haga falta.
14 marzo 2021 14:06
Fantástico! Mejor imposible, para disfrutar de la naturaleza y tranquilidad. Carmen i Ferran hacen que te sientas mejor que en tu propia casa. Casa rural muy bien equipada, limpia y agradable. Recomendable 100%. Es un lugar donde volveremos más de una vez.
11 noviembre 2020 23:56
Lloc magnífic. La cabana està molt ben decorada i la llar de foc es un plus! Sens dubte repetirem
08 mayo 2020 17:26
Hi ha diferents espais per a diferent nombre de persones. Tots decorats d'una manera molt particular. Acollidors són els espais i els amfitrions. Però no hi aneu tots de cop que si està massa ple no hi podrem tornar.
20 febrero 2020 11:37
Excel•lent el tracte, l'allotjament es molt acollidor i relaxant.
L'entorn del Reixac envoltat de natura et convida a fer passejades i a seure contemplant el paisatge.
02 febrero 2020 11:10
Carmen es encantadora y te ayuda en todo lo que le pidas. La decoración de los aparatamentos original y escepcional; lástima que no nos tocara uno con terraza porque da la sensación de cerrado. Carmen nos comentó que depende del número de personas había con o sin terraza, pero en general bien.
27 junio 2019 21:15
That was an incredible weekend! Super nice welcome by Carme and Ferran, the house is just incredible, wifi, hot water and salt swimmingpool. Mountains, wild forest, birds, a river.:)
07 abril 2019 0:29
Me he alojado en varias ocasiones desde hace años. Es un lugar agradable y con muchos detalles cuidados. Los dueños amables y atentos.
20 enero 2019 19:05
Magical place to enjoy a peaceful, friendly environment surrounded by nature. The owners are very friendly and really care about you having a good time. Recommended.
15 diciembre 2018 4:40
Hace ya doce años que venimos siempre que podemos, es un sitio especial, un remanso de paz, situado en un rincón paradisiaco para nosotros. Mención aparte para sus propietarios, una pareja encantadora Carme y Ferran, siempre dispuestos a solucionar cualquier contratiempo y dispensar un trato sumamente familiar. El Reixac enamora.

Escribe una reseña



Calificación general: