30 junio 2023 5:53
Som una colla d'amics que ja fa 20 anys, que lloguem una masia rural per aquestes dates.

En aquest temps ens hem trobat de tot.

Cases netes i cases brutes.
Cases cuidades i d'altres que queien a pedaços, i que res tenien a veure amb les fotos que publicaven.
Propietaris amables i d'altres que millor ni parlar-ne.

Sens dubte, en tots aquests anys, una de les masies que més ens ha agradat és La Torra.

La casa és preciosa, neta i molt ben cuidada, plena de detalls i molt còmode.

Els exteriors igual. Cuidats, pràctics i confortables.

La propietària absolutament encantadora, que des del primer contacte ha estat pendent de la nostra comoditat i de facilitar-nos totes les gestions.

Repetirem segur!
06 junio 2023 4:28
En un principi molt maca la casa, però després et trobes amb vàries sorpreses, com ara que no funcionen alguns dels serveis que es publiciten i sobretot, el tracte de la llogatera va ser el pitjor que hem rebut:
- El tracte va ser molt sec i va costar molt recuperar la fiança.
- Vam trencar una tassa de café sense volguer (pot passar) i ens la va cobrar.
- Vam tirar tota la brossa als cubells corresponents i vam deixar la casa impecable com sempre hem fet i ni es va tenir en compte per res (es va estalviar la major part del servei de neteja).
- Ens vam quedar alguna hora més, ja que no entrava ningú després i ens va cobrar el suplement (en les altres cases que havíem estat no ens el van cobrar, ja que van veure que erem un grup responsable i després d'haver pagat molts diners).
En resum, després de pagar més de 1000€ per dos nits, no ens mereixem el tracte rebut. Estem molt decepcionats.

Edito per contestar-te el que has dit: Amb tot el que expliques reafirmes el que ja he explicat. Una casa molt maca i on ho vam passar molt bé però que el tracte rebut per part vostra ha sigut horrorós, fent-nos aparentar gairebé com uns delinqüents. No cal que ens prohibiu l'estança un altre dia, no hi tornarem pas.
Espero que aquesta ressenya us serveixi per tractar millor a les persones, almenys aquelles que fan un bon ús dels vostres serveis.
12 marzo 2023 23:14
Fantastic, una casa amb molt d'encant, molt ben preparada i decoarad amb molt de gust. Un lloc perfecta per estar-hi uns dies. Molt reconamable. Llocs amb història per coneixer i llocs molt macos per fer passejades
10 noviembre 2021 2:11
Increíble, fuimos con un grupo de amigos a pasar el fin de semana y alquilar está casa fue la decisión perfecta. La casa está muy bien equipada, las camas súper cómodas, unas vistas preciosas, todo muy limpio. No se puede pedir más. La señora que gestiona la propiedad muy simpática y atenta. Espero volver de nuevo. (Las fotos no son las mejores, tanto relax que se me olvidó tomar buenas fotos).
21 octubre 2019 0:20
Muy tranquila, con césped piscina, Ping Pong, petanca, bolos, casita para niños, barbacoa. La casa tiene 3 pisos y bodega es enorme y muy amplia. Recomendado
27 agosto 2018 9:43
Casa rural con un encanto indescriptible. La modernidad y la historia conviven en ese lugar. Es una casa pairal reformada por completo, y que la historia de la misma, está en todos los rincones.
Ideal para familias, grupos de amigos, y celebraciones.
La piscina es uno de los rincones donde relajarse, pero la sala diàfana concebida para la relajación, es ideal para hacer ejercicios de yoga o meditación.
El gran porcho que tienen, te permite disfrutar de una barbacoa en mayúsculas. También dispone de un horno de piedra para cocinar a la brasa cualquier tipo de manjar.
Dispone de sala de juegos con billar, minifutbolin, mesa para juegos de mesa, etc.
También disponen de la PS4 para poder hacer algunas partidas con los más peques o entre los mayores.
Su parte exterior tiene un césped natural muy bien cuidado. Tienen mesa de Ping Pong y para jugar a bádminton!
Recomendable 100% para desconectar y cargar pilas y jugar con los más peques de la familia o amigos.
11 agosto 2018 21:29
Es respira pau i tranquil·litat. Un privilegi per la ment, el cos i l'ànima

Escribe una reseña



Calificación general: