07 octubre 2023 6:18
Hem estat un grup de tres famílies de 5 i ens ha encantat la casa i l’entorn. Hem pogut gaudir de la piscina i la barbacoa ja que ens ha fet un temps espectacular, i teniem excursions i activitats molt maques molt aprop (el parrissal)
29 septiembre 2023 4:44
¡Increíble!

Fuimos a pasar un fin de semana en familia 16 personas y fue un auténtico placer.

La atención y predisposición por parte de Bru y Àngels inmejorable. La casa es una pasada. Muy bien equipada y con todo tipo de detalles.
La decoración y el entorno es de ensueño. Y la limpieza y aseo de diez.

Sin duda, volveríamos a elegir este alojamiento. Porque todo lo mencionado anteriormente fue fundamental para estar en familia tan a gusto.

¡Gracias!
11 septiembre 2023 21:38
Es una villa encantadora y bellamente mantenida en un entorno montañoso excepcionalmente hermoso, muy tranquila, con hermosas habitaciones, agradables restaurantes al aire libre, linda piscina y un servicio muy amable por parte de Bru y su suegra. Estábamos mimados. Muy bien situado cerca de Horta de San Joan, Arnes, las Cretas. Tuve los días más hermosos de hace mucho tiempo para revivir
19 agosto 2023 16:58
Ubicación privilegiada para una casa de campo como está, y un gusto esquisto tanto en la construcción como en la decoración interior y exterior.
Sin duda el lugar ideal para la paz mental y el estrés diario, ningún ruido de civilización, solo el viento acariciando los arboles.
12 abril 2023 5:07
Hem passat un cap de setmana fantàstic al mas del Serranet: un espai meravellós, un entorn màgic i un tracte excepcional. Hi tornarem segur! 100% recomanable!
11 abril 2023 18:14
Excelente casa Rural.
Con unas calidades buenísimas
Toda la casa muy acogedora
Y sobre todo en la entrega de llaves, muy limpia y todo ordenado.
El trato con la señora que se encarga de todo, de 10.
Volveremos seguro.

Muchas muchas gracias por la hospitalidad recibida.
10 abril 2023 0:34
Todo excelente, ubicación, servicio, limpieza, estado de la casa, colchones comodisimos. Repetiremos seguro
21 marzo 2023 21:19
LA CASA PERFECTA
Mejor que en las fotos. Una casa ideal para estar con la familia o con amigos. Es preciosa, con todos los detalles súper cuidados. Parecía que todo estaba por estrenar. La limpieza un 10 y las camas muy cómodas.
El desayuno-almuerzo que nos preparó Angels ha sido ideal.
Seguro que volveremos en verano para poder disfrutar también de la piscina.
10 marzo 2023 12:43
Casa molt acollidora i reformada amb bon gust. Molt recomanable. Per destacar la neteja, excelent.
23 diciembre 2022 20:54
Masia tradicional espectacular con unas vistas de ensueño. El trato de los propietarios también muy atento. Estuvimos de cine!
23 diciembre 2022 4:49
Com cada any, anem 8 persones a una casa rural per la castanyada, en aquest cas del 29 d’octubre al 2 de novembre. Aquest any hem anat a Mas del Serranet de Horta de Sant Joan, a sota mateix dels Ports de Beseit i a on es poden fer excursions varies per els pobles del voltant, el Parrissal, i pobles de Terol.

Aquest any hem gaudit moooooolt del Mas del Serranet i de tot el seu entorn mes o menys proper. Ho porten dues persones (que jo sàpiga), En Bru, una persona atenta i seria es el que porta (crec jo) els comptes i el apartat de la tecnologia aplicada al Mas, tant en el moment de la reserva, de l’estada, com en el moment de deixar el Mas per fer la liquidació final. L’Àngels (la sogra d’en Bru), persona entranyable que porta tot lo referent al contacte humà i feines varies per que els que estem al Mas ho fem de la millor manera. Encara que he de dir que moltes vegades lo que no fa un ho fa un altre.

El Mas es preciós, ben cuidat, amb tot lo necessari per passar-hi uns dies, cuina complerta, rentadora i assecadora, habitacions ben cuidades en tots els sentits, amb matalàs i coixins de primera. Al voltant hi ha una gran zona enjardinada, súper ben cuidada, una piscina i una bona barbacoa. Resumin, per fer-se a l’idea de com es cal anar-hi. Per molt que digui aquí sempre quedaré curt.

Àngels/Bru, moltes gràcies per la vostra professionalitat, la vostra simpatia i les ganes de que tot funcioni perfectament be. Tornarem.

Una abraçada.

Jordi
16 diciembre 2022 9:18
Hemos estado este fin de semana un grupo de amigos en esta maravillosa casa.
Un entorno privilegiado, a la casa no le falta detalle.
En las fotos ya vimos lo bonita que era pero in situ todavía es más espectacular.
Limpieza de 10, el desayuno de cortesía y la atención de la anfitriona insuperable.
Deseando poder repetir.
06 diciembre 2022 11:13
Hemos estado este fin de semana. Totalmente recomendable. Estupendo lugar y casa muy bien equipada. Un diez en limpieza. El desayuno de cortesía es espectacular. También destacamos la amabilidad de Angels. Volveremos
04 septiembre 2022 3:59
We had a wonderful two weeks stay at casa mas del serranet with a group of 6 adults, two childeren and a dog.

The authentic, beautiful decorated building answers to all modern needs. The property has an amazing garden, with bbq, vegetable garden, large swimmingpool and wonderful view.

The hosts are very friendly, thoughtful and welcoming. They prepared two delicious, typical Catalan breakfasts. The communication with the hosts went very smoothly.

The lovely environment, nature and cozy villages makes it the perfect setting for a wonderful holiday!
30 junio 2022 17:49
Excel.lent cap de setmana familiar, entre grans i petits hem siguts 16 persones. La Casa esta en plena natura, amb unes instal.lacions molt netes i aptes per pasar.hi uns dies recuperant energies i descansan, el Jardi, piscina i espais exteriors molt cuidats, esta situada en un entorn voltat de muntanyes i pobles carregats d'historia que fan de l'estada un entorn que no t'ho acabes. Respecta al tracta personal tambe Excel.lent, tornarem.ens han quedat moltes coses i espais per conèixer, ho recomanem a tothom que l'hi agradi compartir historia, natura i repos. Moltes gracies.una gran trovalla.
11 junio 2022 0:20
Fantástica, superó nuestras expectativas, preciosa decoración, muy bien equipada, cómoda, amplia, limpia, precioso jardín.
09 junio 2022 1:37
Gran cap de setmana amb la família!
Totes les estances precioses, i una sala central immensa i acollidora.
L'esmorzar de dissabte, gentilesa de la casa, va ser espectacular tant per qualitat com quantitat!
També vàrem gaudir del jardí, no ens vàrem banyar a la piscina, però sí que vàrem fer barbacoa, jugar a ping-pong i descansar a sota l'immens roure.
El paratge és preciós amb vistes als Ports i envoltat d'ametllers en flor! Gran passejada amb el gos pels voltants aprofitant el solet d'hivern.
Immillorable celebració de l'aniversari de l'àvia Montse.
21 mayo 2022 14:37
Celebramos el 50 cumpleaños de mi hermana, fue todo fenomenal.
Éramos 15, todo perfecto, cómodo, limpio, la cocina con todo lo necesario.
El paisaje precioso, árboles, montañas y mucha tranquilidad. Y aunque hacia frío y llovía, la piscina y la barbacoa fueron utilizadas, en verano será maravilloso descansar aquí. No le falta nada.
Destacar la amabilidad y buen hacer de angels.
Un placer y esperamos volver a disfrutar de esta preciosa casa. Gracias
10 febrero 2022 12:07
Instalacions perfectes, ben equipada, acollidora, esmorzar boníssim, vistes espectaculars, lloc idíl·lic.hem rebut una atenció dels propietaris exalent.i tornarem segur, recomanable al 100%
08 febrero 2022 1:37
Una casa molt xula, molt ben equipada, moderna, confortable i amb unes vistes espectaculars al Port. 100% recomanable
20 enero 2022 5:12
Una casa genial per passar uns dies amb amics, al centre de molts llocs d'interès! Gràcies per tot, ens encantarà repetir en una altra ocasió.
17 noviembre 2020 12:52
Un lloc preciós; l’entorn, la casa, l’amabilitat dels propietaris.una estada de 10. Ideal per a celebracions d’aniversari en família!
La casa té totes les comoditats necessàries i més. El jardí està impecable, i la piscina també. Impoluta tota la casa.
Perfecte, també, per anar-hi amb gossos.
29 octubre 2020 4:51
Je recommande le Mas del Serranet a tout groupe d'amis souhaitant passer du temps ensemble dans un lieu idyllique. Le Mas est au milieu de nul part (il y a une habitation tout près mais le jardin est assez grand pour ne pas déranger si vous ne metez pas la musique à fond) et dispose de toutes les commodités: le jardin et la piscine sont super, la maison est très grande et nous avions tout ce dont nous avions besoin pour faire la cuisine etc. Les chambres sont vraiment très confortables, les matelas et oreillers de super qualité! La maison etait d'une propreté irreprochable et le proprietaire a répondu a toutes nos questions avant le voyage. Le check in et check out étaient faciles et sans problème! Nous reviendrons dès que possible!
Notes: la maison est sur 2 étages, je ne recommande pas pour les personnes a mobilité réduite. Prévoir une petite laine, il fait assez froid dans le jardin le soir!
13 agosto 2020 2:59
Una casa meravellosa en un entorn únic amb tots els equipaments i comoditats imaginables, tot pensat i disposat per a que no falti de res.
Totes les habitacions comodíssimes i cada una amb el seu encant particular.
La zona exterior amb un jardí impresioanant, molt ben cuidat i preciòs. La piscina és perfecta i la taula exterior ubicada sota unes carrasques monumentals de somni.
Una cap de setmana mervaellós. Molt agraïts a la família per la seva càlida acollida i per aquesta casa de somni.
Moltes gràcies Àngels, Anna i Bru
25 julio 2020 5:01
Un allotjament molt acollidor envoltat d'un paisatge i unes vistes precioses. La casa és gran i està decorada amb molt bon gust, tant l'interior com l'exterior. Les propietaris cuiden al màxim qualsevol detall, fins i tot t'ofereixen un gran esmorzar amb producte de proximitat.
16 julio 2020 17:56
La casa, la ubicació, l'espai, el material i l'equipament, tot perfecte.
Una molt bona destinació per anar amb una bona colla d'amics o família, tenint en compte que les dimensions de la casa són grans. Des d'Horta es poden visitar racons increïbles i es poden fer moltíssimes activitats en grup i famílies. La casa, incloent el jardí, té moltíssim encant.
20 abril 2020 12:47
Lloc marevallós enmig de la natura, ha estat un cap de setmana magnífic amb amics, en un mas restaurat amb molt encant i detalls a tots els indrets. Gràcies Àngels i Bru.
Repetirem segur!
17 abril 2020 2:58
Imposible combinar mejor lo rústico con lo moderno. Entorno mágico y vistas espectaculares.
Un sitio ideal para desconectar de todo y disfrutar de la naturaleza y la tranquilidad.
Tierra de historia, gastronomía y naturaleza.
Repetiremos seguro.
12 abril 2020 5:39
La casa es fantástica, la atención excelente y nos hemos ido con ganas de más.
100% recomendable, en todos los aspectos.
Tenemos claro que volveremos!
26 febrero 2020 9:18
Espectacular casa rural! Moderna con rústico preciosa, la recomiendo llena de magia y llena de preciosas vistas! Te Troy@s!
13 diciembre 2019 22:19
Parfait la plus belle maison que j'ai jamais vue et surtout un belle histoire je recommande très vivement et j'espère y retourner bientôt!
Gracias
30 noviembre 2019 7:20
Un lloc ideal respiren tranquilidat. Amabilitat per part dels anfitrons tot mol nou i net. Per repetí!
02 noviembre 2019 2:35
Un sitio único y encantador al igual q los propietarios, todo perfecto y al último detalle. Volveremos seguro!
01 noviembre 2019 21:34
Unique experience of staying in an authentic “mas”, restored with sensitivity to the original building, and attention to comfort!
Impressive location and views from the garden and the pool, both of which we enjoyed practically all through the day.
The hospitality was also unforgettable, the hosts lovely, with the best tips for getting the best out of the visit to the area!
Looking forward to coming back some day!
29 octubre 2019 10:07
Envoltat de natura i amb tots els detalls (decoració, tracte.) molt ben cuidats! Molt recomenable!
29 octubre 2019 1:19
Una casa magnífica en un entorn privilegiat. Un lloc ideal per gaudir d'una escapada. Una casa molt neta i acollidora i un personal molt amable. Totalment recomanable!
25 octubre 2019 18:22
Séjour bien cool et super sympa dans ce joli coin. Proprios disponibles et agréables! Je recommande vivement!
23 octubre 2019 3:30
Sitio maravilloso en un entorno privilegiado. Está decorado con mucho gusto y cuidado hasta el mínimo detalle. ¡Volveré!
17 octubre 2019 22:58
Hi vam passar un cap de setmana amb els amics i amb els nens i va ser genial! Un lloc tranquil enmig de la natura en un Mas on cada detall està cuidat al mil·límetre. Hi tornarem de ben segur!
06 octubre 2019 9:32
Tranquil·litat, natura i un ambient inmillorable. Perfecte per passar uns dies amb bona companyia. Les habitacions estaven decorades amb molt de gust i la piscina era de somni. Molt recomanable.
24 septiembre 2019 0:34
Una estada espectacular, la casa i els exteriors fantàstics i la ubicació perfecte per a fer excursions per la zona dels Ports. Tornarem segur!
17 septiembre 2019 8:13
Excelent place. The owner was very nice and helpful and took the time to explain the beautiful nearby sites to visit.
The rooms very comgortable and spotless.
Hihgly recomended.
12 septiembre 2019 14:56
Per disfrutar de la natura en una casa excel·lent, amb uns propietaris q et fan sentir com de la familia. Hi tornarem

Escribe una reseña



Calificación general: