29 diciembre 2023 6:02
Hem passat una estada de tres dies meravellosa. Una casa on es respira pau i connexió amb la naturalesa. Na Gemma i en Santi encantadors. Hem menjat molt be, tant per almorzar com per sopar. La casa te molt encant i es dorm ben calentet. Fins la pròxima!
10 diciembre 2023 6:38
Hemos estado este fin de semana celebrando un cumpleaños toda la familia (16) y hemos estado de maravilla, Gemma es una gran anfitriona, hemos estado de lujo. La casa preciosa, llena de detalles, los desayunos espectaculares, las comidas y cenas buenísimas. Muy recomendable. Nosotros seguro que volvemos. Gracias por todo Gemma
07 octubre 2023 8:02
Casa espectacular con todo lo que necesitas y un servicio excelente. Gemma un encanto y su cocina espectacular. Vale la pena cenar alli! Muy atenta en todo! La habitacion super comoda y una cama gigante. Mucho espacio en la habitacion y en la casa para hacer distintas actividades. Hemos ido con un niño de 2 años y muy entretenido con todos los juguetes y actividades. Volveremos! Hemos estado genial!
01 octubre 2023 15:53
Muy bien acondicionada, habitaciones grandes, sala de juegos para los niños, muy completa. Y la comida muy bien.
30 septiembre 2023 2:59
Només podem tenir bones paraules per la magnífica estada que vam tenir fa dues setmanes amb vosaltres. Èrem un grup d'onze adults i vuit nens (menors de 6 anys!) i ens vam sentir com a casa. Instal•lacions molt ben conservades i netes, jardins on poder gaudir i jugar amb els nens, habitacions còmodes + bany complet, esmorzar i sopars boníssims i la gran atenció de la Gemma en tot moment. La seva dedicació i bona predisposició fa que l'experiència de ser-hi allà sigui molt satisfactòria i acollidora.
Felicitar-vos perquè ho feu de 10! Esperem que en algún altre moment ens puguem retrobar:)

Adri, Tamara i Luca
04 septiembre 2023 0:57
Mi pareja y yo hemos pasado una noche en este alojamiento y nos ha encantado, la casa es preciosa, habitación amplia y limpísima con vista espectacular a los campos de Mais.desayuno buenísimo y abundante. Gema y Santi encantadores, nos aconsejaron donde cenar, que ver y nos dieron consejos sobre la ruta de senderismo que queríamos hacer! Volveremos seguro y lo aconsejamos! Gracias!
03 agosto 2023 11:59
Unos días estupendos en familia.
La casa, la comida, la piscina, la atención de sus propietarios. Todo genial.
Como punto de mejora, el servicio de bar (quizá hacer algo tipo autoservicio).
25 julio 2023 6:11
Un lloc per desconectar i veure verd
Tant la Gemma com el Santi com el noiet (no recordo el seu nom) fantàstics, et fan sentir com a casa
L'habitacio era formidable, els esmorzars en la justa mesura, l'entorn magnific.
En general, no poso la sisena estrella perquè no n'hi ha
14 mayo 2023 16:42
Lloc ideal. Un tracte excel.lent i un sopar i esmorzar de luxe, cuina cassolana, amb producte de casa i de qualitat.
Habitació gran i còmoda
14 mayo 2023 9:24
Una casa antiga restaurada i ben decorada, molt acollidora i ben situada en un entorn natural tranquil i agradable. La Gemma una persona molt amable i servicial sempre amatent perquè als hostes no els falti res. Menjar casolà amb productes de la terra i d'elaboració pròpia. Molt recomanable.
08 mayo 2023 20:35
Endroit très agréable.
Maison magnifique.
On se sent très bien.
Accueil humain irréprochable.
Petit déjeuner exceptionnel!
Un joli moment de bonheur et de vie
08 abril 2023 18:58
Lugar excepcional para alojarse en La Garrotxa. Muy buena ubicación para visitar los principales puntos de interés tanto de esta comerca como la de Osona. La masía está perfectamente acondicionada. Ofrecen desayuna y opción de cena con productos locales y a un buen precio (no os quedareis con hambre). Personal muy atento. Tienen una zona habilitada para los más pequeños. Muy recomendable.
16 diciembre 2022 19:44
Es perfecto para desconectar. Atención impecable. Comida buenísima. Paisajes preciosos. Atención impecable.
05 diciembre 2022 1:19
Molt bon tracte de la mestressa, et fa sentir como a casa. Es nota que Hi posa els cinc sentits
19 noviembre 2022 4:20
Turisme rural sostenible i de qualitat. Per sopar i esmorzar menges els productes de l'hort que veus des de la finestra. Molt bon tracte.
04 noviembre 2022 13:15
Mi pareja y yo hemos estado este fin de semana y no queríamos irnos, es un lugar mágico que te atrapa desde el primer momento. Es cálido, acogedor, romántico y lleno de atención y ternura que Gemma y su familia te brindan desde que entras por la puerta.
La comida maravillosa, las habitaciones y la casa en general limpisimas y acogedoras. Me gustaría destacar el mimo y la dedicación que le ponen a todo en aquella casa. GRACIES Gemma y familia.queremos volver, pero esta vez con los pekes.
19 octubre 2022 9:27
Fantàstica casa per descansar. Pau i tranquilitat. Molt ben cuidats per la Gemma.
Bona cuina.
04 octubre 2022 20:11
Una masia rural amb tot el que un busca d’un espai natural. L’esmorzar és excel·lent i el tracte també.
21 septiembre 2022 20:20
Una casa rural de les autèntiques! Gemma és una excel.lent anfitriona i et fa sentir com a casa!
Cada recó te una història i el menjà boníssim i cassolà, amb productes de proximitat i verdures del seu hort.
Els nens poden anar a recullir els ous de les seves gallines! Una experiència pels mes petits! 100%recomenable
18 septiembre 2022 8:50
Estuvimos una semana en esta casa y todo lo que pueda decir es poco. Gemma y su familia nos dieron todo lo que necesitabamos: tranquilidad, ambiente familiar, comida casera exquisita (desayuno y cena), muy buenas recomendaciones en la zona y un espacio que nos hizo sentir en casa. ¡Volveremos y recomendaremos siempre!
03 septiembre 2022 19:47
Un sitio ideal tanto el paisaje como el trato recibido por el personal de la casa, sin ninguna duda repetiremos
31 agosto 2022 4:41
L'amabilitat i professionalitat de la propietaria de Mas Rubió es nota a tota la casa: els detalls, la neteja, el sopar (excel·lent, casolà i de proximitat) i l'esmorzar molt bó. Moltes coses per fer i veure a prop de la casa, l'habitació molt maca, i amb una mini piscineta per refrescar-se molt ben integrada en l'entorn. Un 10!
25 agosto 2022 7:26
Un tracte fabulós. L'esmorzar i el sopar molt bons i variats. Per a desconectar i relaxar-se. Gràcies Gemma i tota la família. Tornarem a veure'ns a la tardor.
25 julio 2022 21:46
Un lloc preciós, molt ben cuidat i un tracte espectacular! El menjar deliciós i en general una experiència immillorable.
18 abril 2022 4:18
Casa regentada per la Gemma i el seu home Santi. Hem passat tres dies amb el nostre fill de 2 anys i mig. Si vols desconetar de la vida urbana aquest és un allotjament fantàstic.
El que més ens ha agradat és el menjar, sense cap dubte. Plats de cullera i de qualitat, producte de proximitat i sa.
L'habitació on vàrem estar va ser al tercer pis. La casa està reformada però manté la seva esencia de masia tradicional garrotxina. Les habitacions son en suit amb llits king size.
A l'exterior hi ha un petit hort amb maduixeres i espai per que els més menuts gaudeixin, així com un galliner on si sou puntuals (10: 00 a.m) podreu acompanyar a la Gemma a recollir els ous del dia. També pels més menuts hi ha una ludoteca petitona on passar el temps.
La casa és ideal per parelles, famílies, ciclistes o per gent que vol fer caminates sense massa desnivell.
En conclusió, ens em sentit coma casa ja que el propietaris sempre van amb un sonriure i amb ganes de fer-te sentir com a un hoste especial.
Repetirem segur!
Joana, Aleix i Oriol
09 abril 2022 14:52
Indret super recomanable i tranquil. La casa neta com una patena i acollidora. Habitacions àmplies i còmodes. La Gemma et fa sentir com a casa i cuina d'escàndol, arribes cansat de voltar tot el dia i et troves un sopar que t'envia al llit amb un somriure. Molt recomanable la mitja pensió. A poca estona en cotxe de llocs com Besalu, Castellfollit, la Fageda, Banyoles,
05 abril 2022 14:21
Uno de los mejores sitios en los que hemos estado. La hospitalidad de Gemma fue exquisita y la sensación cuando estás en esa casa es indescriptible: paz, tranquilidad, comodidad… te sientes como en casa (pero mucho mejor).
Otro punto a destacar es el “momento comida”. La cena está riquísima y se nota que es casera. Pero además el servicio durante la cena es brutal y el espacio es muy agradable y acogedor. El desayuno también es excelente. En cuanto a las habitaciones son amplias y las camas extremadamente comodas. En definitiva, sitio del que te enamorarás si vas a la Garrotxa.
27 marzo 2022 14:37
Mas Rubió té tot allò que busques per una estada rural. Començant per la cordialitat i allò que diuen. Sentir-te com a casa. Els àpats, tan esmorzars com sopar exquisits amb productes de proximitat i de qualitat i tot fet amb molt de carinyo. La casa està impecable i les habitacions són molt grans i llits molt còmodes i estar clar que tot això mesclat amb l entorn de la Garrotxa és una barreja impecable. Moltíssimes gràcies per tot i esperem tornar aviat
12 marzo 2022 16:37
Molt bon tracte i es menja de fàbula. Els sopars són 5 estrelles, tot casolà. L'entorn és immillorable per fer caminades. Repetirem segur!
06 marzo 2022 22:08
Ens ha encantat! Menjar bonissim i de proximitat. Ideal per venir en familia! Moltes gràcies Gemma per la hospitalitat.:)
06 marzo 2022 16:45
This place is great! All the workers are lovely, the room was big and comfortable, the breakfast was delicious! The house is well located and peaceful
01 marzo 2022 5:14
La atención de la propietaria Gemma excelente. Pendiente de todo para que estés lo mas cómodo posible y facilitar tu estancia.
La comida excelente y mucha calidad productos bio.
La habitación muy comoda y amplia.
La casa para un relax es perfecta.
Gracias
24 febrero 2022 15:58
Casa rural recién restaurada, en un entorno espectacular, los propietarios son encantadores y Gemma cocina de maravilla.
16 febrero 2022 3:48
A destacar la comida que es excelente y casera con productos de proximidad.
La amabilidad de la anfitriona Gemma y lo mucho que se preocupa para que tengas una estancia agradable.
Volveremos
23 septiembre 2021 14:46
Lugar muy acogedor, extremadamente limpio y cuidado con todo detalle. Todos muy amables y dispuestos a ofrecer cualquier informacion o servicio, especialmente Gemma. Desayunos buenísimos, abundantes y variados. Productos de calidad y de proximidad. Ha sido un placer
18 agosto 2021 18:50
Hem vingut a passar uns dies en família i han sigut genials! Els nens feliços, amb la piscina i el camp, recollint els ous de les gallines pel matí i a la sala de jocs al vespre. Et sents com a casa, però una casa envoltada de verd i natura, a 10 minuts de la Fageda d'en Jordà i del parc natural de la zona volcànica. Un entorn immillorable. La Gemma cuina de meravella, i gran part del que t'ofereix és del seu propi hort i de producció de la Vall d'en Bas. Pots comprar les seves delicioses melmelades, fruita i verdura de l'hort i ous de les gallines! Repetirem segur!
11 agosto 2021 17:04
Accueil tres chaleureux par notre hôte qui parle tres bien francais. Chambre spacieuse et tres propre, lit très confortable. Tres bonne cuisine faîte à base de bons produits locaux. On recommande.
11 agosto 2021 11:41
Estada plàcida, vistes relaxants i la Gemma, que es la persona que cuida que tot edtigui a punt es molt amable i competent ademés de bona cuinera.
09 agosto 2021 10:17
Excelente opción para unas vacaciones en la Garrotxa, comida excelente, ideal para estancias con niños. Muy recomendable
27 octubre 2020 14:39
Un lloc maravellós amb un tracte familiar i acollidor. La propietària, la Gemma, és encantadora, atenta i molt responsable en la situació actual de COVID. La qualitat del menjar és excel.lent, els llits són molt còmodes, el bany de l'habitació molt agradable. La restauració de la casa és fantàstica.
Lloc idoni per fer excursions a diferents llocs de la comarca.
16 octubre 2020 13:41
L'estada va ser genial, la casa, el menjar, la Gemma.
Vam passar 5 dies amb la nostra bebe de 4 mesos i ens van proporciomar totes les comoditats per esta mes que a gust!
Repetirem segur!
04 octubre 2020 14:32
El tracte de la mestressa és molt proper. El menjar està sempre molt bo. Hi hem anat 3 cops i repetirem. En total són 7 habitacions, s'han de pujar escales per accedir a la planta principal on hi ha el menjador. A fora hi ha taules i zones de descans així com una petita piscina. Tenen una biblioteca i una ludoteca. Zona per aparcar els cotxes. Molt ben comunicat i en zona tranquila.
16 septiembre 2020 6:48
¡Genial!
Hemos estado 5 días (y nos hubieramos quedado más) y nos vamos con una sensación muy agradable: desayunos y cenas muy completas, hemos visto como recogen los huevos de las gallinas, hemos podido descansar en la terraza y refrescarnos en la piscina. El trato de Gemma y Santi ha sido encantador. Muy recomendable, ¡volveremos!
05 septiembre 2020 11:25
Lo pasamos MUY bien en el mas de Gemma y su familia! Un lugar con alma, muy limpio y bien cuidado, muy agradable para recorrer la Garrotxa! Gemma es una persona muy atenta a sus clientes. La magia funciona: después de un par de días nos sentimos casi en casa! Gracias por todo

Nous avons passé un très bon séjour dans le mas de Gemma et sa famille! Un lieu avec une âme, très propre et entretenu avec soin, idéal pour parcourir la Garrotxa! Gemma est une excellente hôte, très attentive à ses clients. La magie fonctionne: après quelques jours on se sent comme à la maison! Merci pour cet accueil
26 agosto 2020 2:49
És un lloc molt agradable si vols relaxar-te uns dies. La noia que ho porta la Gemma, està super atenta en tot i ajudar en tot el que pugui. El tracte és molt proper.

Nosaltres teníem mitja pensió: a l'esmorzar et posen embotits i mermelades que fa la Gemma boníssimes, a part de pa de pessic, suc, cafè i cereals. El sopar és típic i molt ben cuinat i elaborat.

Tot i tenir en compte les restriccions que els obliguen pel Covid i els impediments i feina afegida que tenen, s'ho han muntat molt bé i cada família té una petita zona (si no es té terrassa a l'habitació) i s'esforcen perque tot estigui al teu gust.

S'ha de tenir en compte que si et toquen les habitacions de dalt és dificil accedir amb persones grans, ja que les escales són força empinades.

Fins aviat!
22 julio 2020 15:28
Molt agradable, relaxant, molt net i amb les màximes mesures de protecció. La Gemma molt atenta i pendent que no faltés res. L'entorn meravellós, piscina natural esplèndida.
26 junio 2020 7:04
És un lloc meravellós! Està tot impecable, el menjar és boníssim i l, atenció excel.lent! Hi tornarem!
24 abril 2020 6:28
Todo perfecto, el lugar, la comida, el trato recibido y nuestra hija enamorada de la ludoteca y de las gallinas XD. Volveremos
15 abril 2020 6:08
Lloc esplèndid i molt acollidor. Menjar excelent amb productes de la terra i ecològics. Perfecte per passar un cap de setmana tranquil i amb nens.
10 marzo 2020 23:12
Hemos pasado una noche en esta maravillosa masía rural. Ha sido fabuloso. El trato exquisito, Gemma pendiente de todo y dispuesta a ayudarnos en cualquier duda. La masía de reserva con media pensión (cena y desayuno). La cena y desayuno fue comida típica de la zona y de su huerto. Sin duda lo recomendaría y repetiremos!
07 enero 2020 0:13
Casa rural amb encant, amb poques habitacions.
Habitacions àmplies, molt netes, llits molt còmodes. Sopar i esmorzar molt bé. Espai amb jocs per la canalla. Llar de foc. També hi ha una piscina. I la Gemma una persona encantadora. Hem estat com a casa.
22 agosto 2019 6:24
Bon lloc per descansar, a prop per fer excursions per conèixer la Vall d'en Bas i degustar els productes típìcs de la terra. Molt amables i bon servei
19 julio 2019 22:54
Hem estat a Mas Rubió aquest cap de setmana i hem estat superbé. Érem una família de 16 persones a règim de mitja pensió, i el menjar és espectacular: el trinxat és dels millors que he tastat mai, i a més, ens van fer un pastís d'aniversari de postres digne d'un professional. Totalment recomanable, tant per la ubicació, la casa i l'atenció rebuda.
19 julio 2019 7:41
Aquest Sant Joan ha estat espectacular a la casa Mas Rubió. Només em surt una frase "m'encanta i tornarem aviat". Els responsables unes fantàstiques persones.
El sopar que fa la Gemma molt molt bo.
I tot molt net. Ideal per anar amb la familia a descansar. He estat com a casa. Moltes gràcies per tot.casa. Moltes
02 octubre 2018 16:53
Estube el verano pasado, y este año repito ya tengo la reserva, Gemma te haze sentir como en ti casa, sus desayunos y cenas abunadantes y casolanos buenisimos, la habitación me encanto, colchon, mobiliario, espacio, lavabo etc, su entorno las zonas comunes, siempre recomiendo el lugar, este año con ganas de ver su nueva piscina ecologica.

Escribe una reseña



Calificación general: