21 febrero 2023 7:05
La casa es muy espaciosa, toda equipada y muy agradable. Lo más especial que le gustaron a mis hijos es el futbolin, billar y mesa de ping pong. Habia mucha tranquilidad. Nos gustó mucho.
06 octubre 2022 7:59
One-of-a-kind home for groups or families. As a family we’ve been here every summer for over a decade; and sometimes come for winter too. Big enough to host many; large enough to find your space; super cozy to have fun together: comfy kitchen/dining area with biggest fireplace of the Pyrenees inside and popular fireplace outside for bbq’s.
Seated in one of the quietest areas in the Pyrenees, with highest Catalan karstic lake at the doorstep and direct access to a real gem: vall Fosca: “dark valley”, a hidden treasure in the mountains.
Warmly recommended.
20 agosto 2022 4:50
Casa espectacular, muy bien equipada y muy espaciosa. Esta ideal para pasar unos días y desconectar y no salir de allí, porque está un poco alejada.
24 abril 2020 12:11
Estuve con los amigos en total 13 personas creo, todos bien para pasear, ect.
Eso si podía estar muchisimoooooooo más limpia la casa, porque tenía bastante m.a
No volveré evidente.
13 enero 2020 8:06
Si buscas tranquilidad para un grupo de unas 15 personas, esta es tu casa. En un pueblecito con unas vistas increíbles a montañas y montañas, con absolutamente todo lo necesario para el día a día y ‘extras’ como futbolín, billar y Ping pong, súper recomendable
09 enero 2020 4:54
Hem pogut gaudir de un cap de setmana fantàstic a casa Sisquet.

La casa esta ben cuidada, preparada per gaudir de anar en grup (ping-pong, billar, futbolí, jocs de taula i una taula per dinar molt gran), i la ubicació es preciosa. Convida a apagar els mòbils i desconnectar completament de tot!
Jardi molt gran i ben cuidat, amb Barbacoa y taules per dinar fora.

A 10 minuts caminant tenim un bonic llac per anar a veure.
Els serveis primaris en cas de necessitat (menjar, gasolina, farmàcia) es troben a 20 minuts de carretera de la casa.
26 diciembre 2019 10:43
Cap de setmana immillorable.
Tranquilitat, Natura, animals (cavalls, Vacas, àligues, Bultos.) i una casa espectacular, tens de tot (Jocs de taula, ping pong, billar, futbolin, barbacoa, paellero.) i tot molt ben cuidat.
Sens dubte tornarem, mòltes gràcies.
26 octubre 2019 22:52
Una casa molt gran i que està preparada per grup de fins a 16 pers, tenen billar, furbolin i ping-pong. També disposen de barbacoa i taules per poder menjar a l'exterior. Molt recomanable.
26 agosto 2019 15:16
Aquesta casa de lloguer es una passada i gran com poques, amb una decoració molt peculiar, però que encaixa amb tots els estils de persones que hi puguin conviure.
El pis superior (sala d'estar i cuina) disposa d'una llar de foc per escalfar-se durant els mesos freds, un billar per passar les hores mortes. La cuina te dues neveres, forn, vitroceràmica i maquina de cafè.
El segon pis té tres habitacions dues de les quals per a 6 persones i la altre decorada amb pòster i quadres de LOTR. També hi ha una sala de jocs amb una taula de ping-pong i un futbolí. A la part exterior hi ha una barbacoa d'obra perfecte per coure-hi carn i un pati extens per disfrutar dels bons dies.
Al tercer pis hi han 3 habitacions mes dues per a 2 persones i una per a 6. Cal dir que en aquesta casassa hi ha ni mes ni menys que 4 lavabos i 3 dutxes.
La casa per fora és de pedra vista i te unes magnífiques vistes de la vall.
Un molt bon destí per anar a passar un cap de setmana de desconnexió.
23 agosto 2019 17:04
Allotjament rural de casa completa. Perfecte per grups grans. Té moltes habitacions. Paisatge immillorable de la Vall fosca. Tracte familiar. Amb barbacoa i jardí de gespa. Accés per carretera complicat (carretera amb moltes voltes). Recomanable al 100%
06 marzo 2019 4:48
Una casa muy grande y te entretienes un montón con el billar, futbolin y pinpon los niños se lo pasaron genial no querian salir de alli, un sitio de relax total un inconveniente que como necesites algo tienes que desplazarte como minimo 20km para comprar. Pero pasamos un finde semana genial.
17 diciembre 2018 14:09
Una estada memorable. Amb un contacte directa amb la natura i envoltat de totes les comoditats disfrutanles al teu gust. Pocs lloc com aquest per un fi de setmana.
02 febrero 2018 15:16
Ya estuvimos el año pasado por Navidad y este año volvemos a repetir una casa perfecta para disfrutar en familia
14 julio 2017 14:44
Casa increible, ubicació inmillorable. La casa està molt ben cuidada, amb un jardí espectacular. Té tot el que es necessita per passar uns dies inoblidables. 100% recomenable per grups.

Escribe una reseña



Calificación general: