22 septiembre 2022 1:17
Ens hem sentit com a casa. Molt acollidora. Perfecte per desconectar i disfrutar de la natura. Les amfitriones molt amables. Ho recomanem.i segur que hi tornarem.
17 septiembre 2022 17:26
Hemos pasado 4 días estupendos. La casa es muy acogedora, bastante completa y muy limpia.
Las anfitrionas encatandoras y muy atentas. Un trato muy agradable, nos han regalado un pack de verdura de su huerto. El restaurante está cerrado, una lastima no haberlo podido probar, esperaremos a la próxima, porque volveremos. Un 5!
24 noviembre 2021 0:11
Beautiful location with a lot of mountain trekking around. Nice, clean and cozy apartment. Fresh vegetables. Good price. The minus: To grocery, no breakfast.
02 noviembre 2021 6:49
Hemos pasado unos días fabulosos, la casa genial y la dueña un encanto. Lo recomiendo, merece la pena ir.
Volveremos en cuanto tengamos ocasión.
Carmen, muchas gracias por tu atención.
Ha sido un placer.
27 octubre 2021 17:44
Fantàstic apartament al cor dels Pirineus. Comfortable, còmode i acollidor. Sembla nou, i conserva elements característiques de les cases tradicionals del Pirineu. La cuina està molt ben equipada, i l'apartament excepcionalment net. La Carme és atenta i acollidora. El poble és immensament tranquil, ideal per desconnectar, caminar, i gaudir de la natura.
25 agosto 2021 18:28
Hem estat 4 dies als apartaments de casa Tonya en parella i amb un nadó petit. L'experiència ha sigut perfecte. L'apartament estava súper net i tenia de tot. Les persones que porten la casa són molt atentes, amables i discretes. És preocupen perquè hi estiguis a gust, i això és d'agraïr. La zona és molt maca, amb moltes excursions, tant fortes com suaus per fer en família. Els pobles de la Vall d'Àneu tenen molt d'encant. Recomanable 100%, nosaltres tornarem! Gràcies per tot.
24 agosto 2021 22:32
Unarre es de cuento, el apartamento estaba muy limpio y tenía de todo. Carme hizo que nos sintiéramos como en casa y pasamos muy buenos ratos disfrutando de la terraza. Un lugar para volver
10 octubre 2020 0:20
Menjar cassola i bon tracte al client. Preus correctes, però racions un pel justes. Això, però, no li treu valor als plats

Escribe una reseña



Calificación general: