09 septiembre 2023 16:17
Estante en Santa Market. Excelente producto, de gran calidad y muy buen servicio. Muy recomendable.
31 agosto 2023 23:19
Estuvimos hace unas semanas en el market de la Santa con toda la familia, pudimos probar las 4 burguers. Exquisitas, tanto como el trato inmejorable de los dueños! Os seguiremos donde vayais. ;)
24 agosto 2023 13:18
Ahir al vespre vam gaudir d'una experiència gastronòmica execel.lent amb els vostres entrepans, estaven deliciosos, es notava la qualitat del producte a més d'una bona presentació. A part comentar el servei que va ser molt agradable fent-nos una bona explicació de la carta que oferien. Sens dubte, un lloc per repetir i recomanar.
22 agosto 2023 13:50
Les hamburgeses estaven molt bones i el serveii espectacular! Qualitat excelent!
Al inici t’expliquen com les fan.
22 agosto 2023 4:36
He gaudit menjant las hamburguesas de Casamitjana al seu stand de la santa market. Avui he menjat la sweet, està increible, la vedella es desfà a la boca, tendra i gustosa.
Bravo Casamitjana, tant de bó tingui ocasió de tornar a trobar-vos.
21 agosto 2023 12:39
Sóc amant del bon menjar i sorpresa va ser la meva al descobrir les hamburgueses Casamitjana Food a la santa market, va ser tot un plaer pel paladar la seva elavoració tal i com deien que era cuit la carn a foc lent i sense conservants van fer que cada mossegada fos una experiència única i autèntica combinació de productes frescos la textura de la carn i la dedicació a oferir qualitat no té preu gràcies per cuidar tots els detalls.
20 agosto 2023 2:20
Bonissim i molt bon servei!
Esperem que poguem tornar-les a provar ben aviat!
Grcs
17 agosto 2023 4:42
Entrepans gustosos i de qualitat per llepar-se'n els dits! Servei eficient i de bon tracte. Molt recomanable.
16 agosto 2023 6:57
Excelente! Cenamos en su food truck de La Santa Market, y nos deleitaron las 3 hamburguesas que pedimos, jugosas y muy sabrosas. El personal sobresaliente, super amables y nos explicaron todo lo relacionado con cada hamburguesa.
Como sugerencia dejar elegir el acompañante, pues los nachos estaban riquisimos pero a los niños les van mas las patatas. Sitio al cual repetir sin ninguna duda
16 agosto 2023 4:02
Comida de una calidad excepcional, que denomina de un gran esmero y profesionalidad, trato muy amable y cercano. Sin duda un lugar para repetir y compartir buenos momentos.
15 agosto 2023 19:40
Muy buen trato y comida muy buena. Nos tomamos una hamburguesa sweet y unas bravas y estaba todo buenísimo, muy recomendable.
14 agosto 2023 23:50
Lugares y gente realmente genial, muy amable y carne impresionante cuando te explica que cocina la carne durante 12 horas. Tengo miedo de creerles y nuevamente gracias a esta amable señora que nos habló en francés.
13 agosto 2023 6:44
La cuina de Casamitjana es d’una alta qualitat i la seva elaboració es molt curosa. De tot els productes que elabora no sabria amb quin quedar-me, doncs tots estan superbons.
Ho recomano a tothom…, proveu-ho i no us decepcionarà
I com no el personal i tracte familiar un 10.
12 agosto 2023 21:46
Vam arribar una colla d'11 persones, la Gemma ens va explicar, amb gran simpatia, com feien els seus productes abans de triar, i ens van servir rapidíssim.
Varem menjar entrepà de pollastre, entre altres, i era molt bo. Els nachos espectaculars!
El que ens va costar va ser trobar lloc per gaudir tots asseguts de l'entrepà a l'espai de la Santa, ja que era un dissabte de juliol, i estava molt ple.
Va ser una experiència molt satisfactòria i recomanable! Tot genial!
12 agosto 2023 13:42
M'agradaria expressar la meva sincera gratitud pel vostre excel·lent servei i per proporcionar-nos una experiència tan memorable. La vostra dedicació per vetllar per la nostra comoditat i la qualitat excepcional dels vostres productes no passa desapercebuda. No puc deixar de destacar les vostres hamburgueses, que sense cap dubte són un "top 10" en el meu llibre. Cada mossegada va ser una explosió de sabor i qualitat. El meu paladar està esperant amb candeletes la propera oportunitat de degustar aquestes delícies novament.

Encara que el temps que queda sigui breu, les meves ganes de tornar al vostre establiment segueixen creixent. La vostra atenció als detalls, el vostre servei amable i la capacitat de crear una experiència tan gran en un espai tan limitat us fan destacar de manera especial. Moltes gràcies per fer-nos sentir tan còmodes i ben atesos. Estic segur que la propera visita serà tan encantadora com l'anterior, i no puc esperar per compartir aquesta experiència amb els meus amics. Us ho recomano l’ experiència
Fins quin dia sou?
12 agosto 2023 12:47
¡¡Delicioso! Trato inmejorable. Nos hicieron una explicación en LaSantaMarket de cómo se hacían las carnes y de los ingredientes que llevaban los cuatro bocadillos. ¡¡Probamos 3 de 4! Y a cada cuál mejor. Felicitaciones a todo el equipo.
10 agosto 2023 20:10
Qualitat del producte espectacular. Les millors hamburgueses que he tastat. Necessari que obrin a Barcelona o Glovo. Servei inmillorable també.
10 agosto 2023 11:03
Buena comida a buen precio. La carne es súper tierna, se derrite en la lengua.
El servicio es muy agradable y el ambiente es perfecto. ¡Absolutamente recomendado!
10 agosto 2023 1:43
Ha estat genial, sobretot retrobar-se els entrepans espectaculars que fan, són diferents de qualsevol altre, i la passió del propietari, l'organització i el personal, sempre de.

Repetiré sempre que en tingui ocasió.
05 agosto 2023 7:03
Acabamos de cenar en la santa market, y la verdad que todo buenísimo, servicio súper rápido y súper súper amables. Un 10!
04 agosto 2023 17:14
Sitio ideal para venir a cenar, un servicio y un trato perfecto y una comida increíble, a parte una velocidad muy rápida para servir la comida al cliente, volveremos sin duda.
19 julio 2023 3:36
Fuimos a la parada que tienen en la santa market y increíble!
Una atención fantástica y lo mejor unas hamburguesas espectaculares.
Te hacen una explicación de cada una de sus hamburguesas y la forma de elaboración, ingredientes… además de ser un stand limpio y bonito.

Escribe una reseña



Calificación general: