03 febrero 2024 8:33
Buen lugar para comprar zapatos, las chicas muy atentas sobretodo la encargada tiene buena predisposición hacia el cliente y muy amable
15 diciembre 2023 14:58
Dependientas muy agradables y atentas,te asesoran y te ayudan a encontrar lo que quieres,recomiendo 100%100
13 diciembre 2023 1:34
Dependientas muy amables simpaticas y atentas muy contento con el trato y volveré a comprar
30 noviembre 2023 9:30
Clienta molt habitual d'aquesta botiga i últimament molt decepcionada amb el tracte rebut per part de l'encarregada i les dependentes, un tracte sec i incomode per la manera en la que't contesten; a desgana, els hi sap greu atendre't, arrepenjades totes al mostrador, una mala imatge que donava, et sents observada i et fan sentir incomode.
L'ultima vegada per fer un canvi ja no hi vaig volguer anar i vaig anar directament a l'altre botiga que si em van atendre molt bé, com jo estava acostumada.
Gràcies
02 agosto 2022 10:42
Era clienta habitual.vaig comprar fa poc més de 2 anys unes sabates. Hem van dir q tenien una garantia de 3 anys. Vaig guardar tiquet compra tal cm em van dir.
El tema és q al 1er estiu ja es van trencar les tires de les sandàlies. Pel Tema pandèmia.no hi vaig anar fins ara.q ha passat 2 anys I 6 mesos.
Doncs no s.han volgut fer càrreg de fer canvi pq justifiquen q era garantia de 2 anys! A partir d.ara s.haurà d.anar a comprar amb gravadores!
28 junio 2022 23:11
Muy simpática y atenta la dependienta, lastima que mi numero es dificil de encontrar siempre
13 diciembre 2021 6:34
Compre unas zapatillas para mi pareja y no me las querían cambiar diciendo que estaban utilizadas. Y no lo estaban. De muy malas maneras. Muy mal educadas. Al final por insistir nos devolvieron el dinero pero la vergüenza que hicieron pasar a mi pareja no fue nada necesario
15 septiembre 2019 9:35
Avui 14-08 a la tarda de les 3 noies que hi havia atenent, la més gran, super eficient. Atenent a diversos clients alhora, resolent dubtes a les companyes i atenent al telf.sense perdre el somriure.chapeau
30 marzo 2019 20:13
Un lugar muy acogedor, todo tipo de calzado tanto para hombre como para mujer y de todo tipo de tallas. Esnuna tienda ubicada en un muy bueno lugar para ir de compras y en particular para zapatos de hombre hay un calzado muy bonito y bueno. Espero que les agrade tánto como a mi la visita en esta tienda ya que es pequeño pero con calzado muy bueno y muy elegante segun la ocasión para que lo necesite. Yo me compré unas eleven muy elegantes y estoy muy contento de la compra con las rebajas que hacian. De mi compra el descuento del calzado era de un 30%. Excelente
21 enero 2019 10:31
Us explico la meva experiència:
Volia comprar-me unes sabates i no tenien el meu número, cap problema em van dir que em FEIEN EL FAVOR de demanar-lo a una altra botiga i que havia de deixar PAGA i SENYAL per portar-lo.
Vaig al.lucinar que per provar-me unes sabates em fecin UN FAVOR i que a més a més hagués de deixar PAGA I SENYAL.
Conclusió: Compraré per internet.
16 enero 2019 23:13
La dependenta que ens ha atès ha estat molt amable i agradable, no tenien el número que necessitàvem i de seguida ens ha ofert demansr-lo a una altra botiga.

Escribe una reseña



Calificación general: