01 octubre 2022 1:48
Al costat mateix del poble, d'Alos de Balaguer, sobre un petit "turó". Molt bones vistes,
27 marzo 2022 23:16
Un castell amb la torre rodona segurament d'origen àrab amb diferents etapes constructives que van fins el segle XVIII. Una vista magnífica del riu Segre, el pont d'Alòs i l'estret de Mu.
03 mayo 2021 11:31
Castell que tenia que ser inaccessible però d'alguna manera va ser conquerit i per dues vegades als musulmans va pertànyer al comtat d'Urgell. La visita és pot fer pujant desde el poble i també desde un aparcament que hi ha al costat. Les vistes desde dalt són molt guapes pues es divisa unes grans vistes del Segre i del territori bonica escursio. M'sgradaria que es fes una mica de recuperació del castell
11 octubre 2020 4:44
Bonita ruta con unas vistas preciosas. El castillo podría conservarse mejor, está un poco deteriorado. Buenas indicaciones, des de la parte alta del pueblo 0’5km hasta el castillo.
07 agosto 2020 19:46
Un castillo que a pesar del paso del tiempo aún sigue en pie. Es una pena que se esté perdiendo por culpa de unas instituciones que no valoran su propio patrimonio. Alòs de Balaguer es un pueblo precioso y rico en historia que merece la pena visitar así como su castillo y sus viejas ruinas.

Escribe una reseña



Calificación general: