08 marzo 2024 21:58
La casa está muy nueva, súper amplia, con todas las comodidades. Se nota que aún la están remodelando, hay algún espacio sin acabar.
La cocina preciosa, el salón también.
Solo hemos echado en falta, algo de menaje, pero todo estupendo.
24 agosto 2023 9:57
Una restauració senzilla però val la pena veure’l, sobretot per la unicació
12 agosto 2023 9:33
El Castell de Boixadors s’alça sobre les serres que dominen, des del nord, l’altiplà de Calaf. Construït al segle XI, va reforçar la xarxa defensiva i administrativa del territori, conquerit un segle abans.
El conjunt de construccions que componen el castell que veiem actualment reflecteix l’evolució que ha seguit al llarg del temps. L’edifici original és la torre mestra, que era exempta, de planta circular i amb tres nivells d’alçada. Al llarg del segle XIV s’hi va afegir un recinte de muralles, que allotjava uns edificis per a la residència dels senyors. Posteriorment, aquests edificis es van ampliar i protegir amb una bestorre. Força més tard, ja en el segle XVI, es va tornar a ampliar el recinte amb la incorporació d’un cup de vi i un forn de pa, uns equipaments que posen de manifest el canvi d’usos que va experimentar el castell. Des de les fases inicials, el castell va anar acompanyat de l’església de Sant Pere, ubicada més avall, en un petit planell. Originalment era d’estil romànic, si bé va tenir diverses reformes gòtiques.
11 agosto 2023 16:46
El castell està molt ben restaurat i ara els 1ers diumenges de cada mes fan visites guiades per un preu baix on es pot pujar a la torre i hi ha vistes espectaculars.

Si no hi ha visita guiada es pot voltar pel costat del castell perfectament i hi ha taules de picnic per menjar.
04 agosto 2023 12:21
Precioso castillo, muy restaurado y bien cuidado, con mucha historia, es un pico del 100 cims, merece la pena una visita
07 junio 2023 19:50
Precioso Castillo que encontramos recorriendo el GR 7, zona de senderismo.

Escribe una reseña



Calificación general: