05 junio 2023 9:37
Magnífico lugar, ideal para organizar un seminario de negocios! Salimos con las pilas totalmente cargadas)
11 octubre 2022 0:22
Lloc impressionant i espectacular, restaurat amb molt de gust.
Envoltat de natura i supertranquil.
I els amos molt amables i atents!
11 enero 2022 13:31
Una colla de jubilats anavem seguint una ruta del wiquiloc. La haviem fet varies vegades i el cami pasava per un pont petit que entra al castell, alla esmorzavem. Ara han tallat el camii diuen que es "propiedad privada". Es legal tallar un cami que havia existit sempre? Com si de l. Edat mitja es tractes, els propietaris, com senyors feudals, conviden a "no pasar ni por los campos de peralers". Total, una joia que no es por veure ni de fora i no la puc valorar. De veritat que avui es poden possar portes al camp? Os imagineu que cada pages valles la seva finca? Os imagineu que no podesis entrar a un poble perque en teoria es de la gent que hi viu? Ganes d´anar a veure un advocat m´han quedat. Aixo si, pretenen viure de "eventos" de la gent d´aqui. Ahi lo dejo. Adjunto fotos del cami tallat el que passa prop del castell, sense fer un curriol alternatiu pels camps del costat. Per on intenten que tampoc hi passis.
23 abril 2021 10:09
He tenido la oportunidad de visitar y hacer un recorrido por este lugar mágico que parece congelado en el tiempo. Entrar al patio cercado por las tres naves es un viaje al pasado.
Actualmente el Castillo está cuidadosamente restaurado.
28 marzo 2021 4:37
Increíble localització! Desitjant que estigui obert i finalitzat per a a poder visitar-los de nou. Tracte excelent
13 marzo 2021 21:06
A prop de Girona. Per la carretera de Cartellà. Al trencant de l'esquerra abans d'arribar a Can Coll i Can Xifra (restaurant). De propietat privada. Passa pel mig d'uns camp hortícoles i s'endinsa al bosc.
27 junio 2020 2:18
Escondido però muy bonito. Parece de cuento. Solo se puede ver un poco por fuera porque parece que sea privado. Hay una puerta
08 enero 2020 4:18
Hermoso Castillo. Difícil de encontrar. Vale la pena el esfuerzo de una familia en recuperar su historia.
23 noviembre 2019 8:53
Púes si. Tenías razón. Me había equivocado de sitio. El castillo precioso y el trabajo que estáis realizando.es digno de admiración
30 marzo 2019 0:32
Un lloc bonic en el q estan treballant en la seva restauració i propera obertura. Ara mateix és privat.

Escribe una reseña



Calificación general: