28 octubre 2021 14:04
Molt interessant visitar aquest trosset petit de la història de Catalunya.
Castell edificat al segle X per aturar l'avanç dels sarraïns i, posteriorment, col·laborar en la reconquesta cap a ponent.
S'hi poden fer visites guiades alguns diumenges del mes.
09 marzo 2021 16:19
El més maco són les vistes des de la cisterna. L'explicació de la guia perfecte (molt amena, felicitats!) i l'àudio també.
18 febrero 2021 16:17
No es una maravilla pero tiene que enseñar.
Eataba dudando entre 2** en vez de 3 pero finalmente me decanté por 3 por el esfuerzo que han hecho en su mantenimiento, restauración y adaptarlo a las visitas. Es digno de remarcar que un pueblo de apenas 200 habitantes consiga este hito.
Lo que más destaca es que hay una rectoría al lado muy bien decorada con objtos antiguos y antiguas cocinas todo relaciondo con la cocina. Respecto al castillo, que nadie diría castillo sino cortigo o mansión grande, es su historia y anécdotas allí acontecidas, datando del s. X. La guía tiene conocimientos muy profundos de todo.
El castillo como tal deja mucho que desear, no es una obra maestra de ingeniería, aunque una vez estás dentro si que aprecias que estás en un castillo. Recomiendo la visita a todos, sólo por las vistas y la historia, ya lo merece, también porque dos euros es algo muy asequible
27 noviembre 2019 11:22
Fantàstic el treball de restauració fet a la rectoria. El petit museu és maco de veure. Visitat per casualitat fent btt però cal concertar visita.
01 octubre 2019 20:00
Les vistes son fantastiques, s' ha de trucar per fer una visita guiada, i per fer rutas tambe es poden fer, els camilns estan super be.
11 julio 2019 2:31
Visitar aquest Castell val la pena sobretot per la Roser. Fa una visita molt interessant i un passeig per l'història que no té preu!
02 febrero 2019 16:08
Del castell no en queda gran cosa. Però val molt la pena la visita per la passió l'erudició i la bona voluntat de la Roser

Escribe una reseña



Calificación general: