04 noviembre 2022 12:10
Lo que fue el Castillo solo quedan unas ruinas, pero tiene bonitas vistas
06 enero 2022 1:07
Ja no hi queden més que les restes de la Torre de l'Homenatge, però des del cim es gaudeix d'unes vistes formidables del poble de Collbató i de la muntanya de Montserrat.

L'ascens fins al castell és força fàcil i esdevé una passejada molt agradable i apte per als més menuts. Forma part d'un de les parades de l'itinerari-gimkana "La increïble història de Fra Garí".

Val la pena que cerqueu, al punt d'informació de les Coves de Salnitre, el llibret "La increïble història de Fra Garí": és una bonica gimkana que comença precisament a l'ermita i que, tot seguint una llegenda, et fa caminar pels llocs més emblemàtics de la riera i de Collbató.
08 junio 2021 19:02
Quedan muy pocas ruinas de lo que fue el castillo pero hay una vistas majestuosas de Collbató y las montañas de Montserrat.
15 abril 2021 5:32
Boniques vistes sobre la muntanya de Montserrat i el poble de Collbató. Unes poques pedres de la torre és el que queda dret del castell de Collbató.
13 octubre 2020 8:43
Vistas espectaculares desde arriba en todas las direcciones, muy tranquilo y bonito. Del castillo poco queda, tan solo cuatro piedras de forma circular. El núcleo antiguo del pueblo muy bonito!
30 noviembre 2018 16:54
El nucli antic de Collbató és petit però val la pena passar-hi mig matí

Escribe una reseña



Calificación general: