10 mayo 2023 18:08
Antiguo castillo entre los siglos XII y XIV, convertido en un majestuoso y respetado hotel de turismo rural.
Recomendable.
26 marzo 2023 6:14
Casa perfectament neta i ben decorada.
Hem passat fred. La calefacció, en habitacions de tipus radiant, no estava adequadament regulada, fet gens lògic pel preu pagat. Es va demanar adequar-la però no es va fer.
No hi tornarem a l’hivern.
03 febrero 2023 15:09
El castell és simplement perfecte per a 10 persones.
L'Alba va estar pendent que tot estigues bé des d'el minut zero.
Hi tornarem!
07 diciembre 2022 6:34
Quizás cuando hablas de un castillo y llegas a la puerta esperas más …. Pero la decoración deja mucho que desear y los alrededores…. Mejor ni hablar….
10 abril 2022 3:07
Casa fantástica, trato excepcional, emplazamiento inmejorable, , recomendable no, lo siguiente ¡¡¡¡
volveremos
22 enero 2022 12:18
El lloc és fantàstic. Hem passat un cap de setmana amb la família i ens hi hem sentit molt a gust. La casa està molt ben equipada. Hi ha molts llocs per anar a visitar des d'allà que no estan gaire lluny, però hi estaven tant bé que varem decidir de quedar-nos i disfrutar del Castell i dels seus voltants.
L'Alba, la propietària, molt amable.
Amb ganes de tornar-hi.
23 mayo 2021 19:47
Excepcional castell acondicionat com a allotjament rural, amb totes les comoditats i amb 6 habitacions tipus suite suite, per passar uns dies de descans en un entorn immillorable.
24 octubre 2020 9:22
Una semana perfecta.
El castillo impresionante, precioso.
Muy bien situado.
El trato de Alba, espectacular. Muy cercana, amable y atenta.
25 abril 2020 3:46
Estuvimos en la casa este fin de semana. El grupo de personas que la ocupábamos nos hemos quedado disgustados. Pasamos frío, la casa no disponía de un termostato con el que poder graduar y elevar la temperatura, la única solución que nos facilitó la propietaria es que no abriésemos en ninguno de los casos las ventanas. Nos hubiera gustado encender la chimenea pero tampoco se nos permitió indicándonos la propietaria que estaba estropeada. Lo que iba a ser una cena de gala agradable y una noche disfrutando de los amigos y de la calidez de una buena hoguera resultó ser una cena rápida, con abrigos puestos y en seguida a dormir porqué en las habitaciones (al ser espacios más reducidos) es donde mejor se estaba.

Escribe una reseña



Calificación general: