06 noviembre 2022 2:39
Punt molt negatiu per al consistori de Prats de Lluçanès.
Conviden a fer rutes que passen per aquesta propietat privada al panell informatiu davant l'Ajuntament i quan arribes al Castell de Quer et trobes amb l'avís de propietat privada, i de gossos perillosos.
Que tot sigui dit, estaven lliures i ens van sortir a rebre poc amistosament. Ens vam aturar 500 o 600m abans d'arribar, just on hi ha els cartells que avisen, i en veure que els gossos sortien vam girar cua.
En aquest sentit, molt malament també per al propietari.
Entenc que un particular pugui estar fart de curiosos. Però tenir animals perillosos lliures es denunciable.
11 enero 2019 20:11
Un desastre.estoy francamente disgustada.queríamos visitar la ermita y el dueño (¿?) me amenazó y me invitó a abandonar rápidamente el lugar, a pesar de decirle que tenía una incapacidad de movilidad. Fue absolutamente grosero y amenazador.he de investigar si tenía derecho a hacerlo. Los propietarios están obligados por ley a permitir el paso opr sus propiedades si en su terreno está una ermita declarada de interés artístico, histórico o general. Les aseguro que, en todo momento me dirigí a él con absoluta educación y lo primero que hice fue disculparme por la intromisión! Ojalá existiera la estrella -5

Escribe una reseña



Calificación general: