13 agosto 2023 3:48
Castell del segle XI amb l'ermita dedicada a la Mare de Déu. Deshabitat en época moderna a jutjar per la terrissa escampada.
25 marzo 2023 19:03
Molt xulo, llàstima que la rehabilitació va quedar a mitges i hi ha algunes zones una mica de difícil accés. Ara un cop hi arribes val la pena. Gens massificat i les vistes increíbles. Vam aparcar al poble i vam pujar-hi pel caminet fins dalt. A mig camí hi ha una casa particular i s’ha de rodejar per darrere per seguir pujant fins al castell.
12 febrero 2023 17:10
Podem veure restes del castell i l'església al costat.
Les vistes del castell són espectaculars gran panoràmica.
Es deixa al vehicle al poble de Saldes i es puja per un caminet que pasa per el costat de l'església no i a perdua camí fàcil de fer i grans vistes
04 febrero 2023 21:25
El acceso al castillo es algo complicado, tienes que andar durante un rato para llegar al mismo, el castillo está en ruinas y hay una iglesia en lo alto del camino donde está la típica placa que te explica algo su historia.
Lo único que nos chocó fue que al bajar del castillo y volver a los vehículos, un señor se nos acerco diciendo que allí no podíamos entrar porque era un recinto privado, algo bastante raro cuando es camino de montaña abierto, sin verjas ni vallas.
20 septiembre 2022 20:19
Valdria la pena si el camí estigués ben indicat i ja haguessin acabat la restauració. Les vistes si valen la pena. És una mica trist que un element arquitectònic tant antic estigui en tant mal estat de conservació.
27 noviembre 2021 1:03
Net, ordenat tot l"entorn, i restauració als capçals de les pareds per protegir de la entrada de l'aigua, per evitar el deteriorament
22 diciembre 2020 13:07
Si vas a Saldes no deixis de pujar al seu castell. Caldria millorar la senyalització, ja que el camí no és gaire clar.
13 diciembre 2019 0:35
Del Castillo queda poca cosa, pero el entorno es muy curioso ya que es donde se ubicaba el antiguo pueblo de Saldes. La subida hasta el castillo es corta aunque empinada, pero se disfruta mucho de las vistas.
25 julio 2019 15:39
És divertidissima la pujada, passes per un caminet estret, amb pedretes. Vaig gaudir- ho molt. Si esteu pels voltants, no deixeu de visitar- lo, les vistes són excepcionals!
04 abril 2019 4:24
A pocos minutos del pueblo de Saldes encontramos las ruinas del castillo. El camino esta muy bien señalizado y hay una espectacular vista de la montaña Pedraforca.
06 junio 2018 17:44
Ruinas muy chulas y con unas vistas espectaculares y resulta muy acogedor. Queda bastante cerca del pueblo de Saldes. La única pega que le pongo es que vi bastantes nidos de oruga procesionaria en los pinos, por lo que en verano habrá que ir con mil ojos al sentarse en el suelo, y más aún si se va con perros.
26 abril 2018 3:57
Un premi molt generós i esplèndid després d'una breu i agradable caminada. Vistes fantàstiques! Història i natura.

Escribe una reseña



Calificación general: